Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 8

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

recomandata ep 8

Published on ianuarie 18, 2012 with 14 comentarii

Hwang Jin Yi OST – Yeon (KCM)

Guvernatorul este consternat de decizia tânărului care ar fi trebuit să devină ginerele său, şi îl ameninţă că Jin Yi nu va scăpa nepedepsită. Văzând că Eun Ho e hotărât în decizia sa, încearcă să ajungă la un consens, curtezana poate fi a lui, poate să trăiască având-o lângă el, dar trebuie să se însoare cu fata lui. Eun Ho refuză.
Deşi o caută, Jin Yi refuză să-l vadă pe Eun Ho, dar, protejată de zid, primeşte mesajul acestuia, care-i promite că va face totul pentru ei. În timp ce exersează la geumungo, Jin Yi este luată de gardieni, pentru a fi dusă în faţa guvernatorului. Maestra o salvează, şi se prezintă chiar ea în biroul oficialului, pe care îl roagă să o cruţe pe Jin Yi.

Geum-choon e îngrijorată că fetele nu vor putea interpreta dansul cocorului la banchet, dar Baek-moo îi spune că nu asta e intenţia ei, mişcările învăţate de fete sunt pentru a-şi îmbunătăţi stilul de dans în general. Urmărind-o pe Jin Yi, Baek-moo realizează că aceasta va putea trăi fără iubire, însă fără artă, va muri.
Pentru fete este zi liberă. Jin Yi merge la templul unde a crescut, pentru a face cele 3000 de plecăciuni, iar Sum-sum îşi vizitează mama, care nu mai poate de fericire la gândul că fiica sa îşi va pierde curând fecioria, şi îi va aduce o grămadă de bani. Fata însă e foarte tristă, fiind conştientă că primul ei bărbat va fi probabil unul trecut de 40 de ani, iar inima ei aparţine deja tânărului servitor care o iubeşte. Călugărul de la templu îi sugerează lui Jin Yi să-şi aleagă un nume de curtezană, şi anume Myung-wol (luna strălucitoare).

Guvernatorul îi spune lui Eun Ho că nu poate face nimic în privinţa cererii sale de a se căsători cu o curtezană, el trebuie să trimită cererea direct regelui, iar pentru a face asta, tânărul trebuie să obţină întâi acceptul părinţilor săi. Eun Ho pleacă în grabă spre capitală, pentru a-şi anunţa tatăl de intenţiile sale. Călătoria sa va dura 2 zile, iar el ştie că banchetul la care Jin Yi îşi va pierde virginitatea este peste 5 zile, dar guvernatorul l-a trimis în capitală, şi a programat banchetul pentru a doua zi, astfel ca Eun Ho să nu aibă suficient timp să revină.
Fiindcă a ratat ocazia oferită de lordul Baek, Mae-hyang îi oferă lui Bu-yong, o „nouă şansă”, şi chiar dacă bărbatul în camera cui intră este unul dizgraţios, nu are de ales decât să suporte umilinţa.

Curtezanele experimentate de la gyobang povestesc cu fetele care participă mâine la banchet. O superstiţie spune că în noaptea dinaintea zilei în care novicele îşi pierd fecioria, casa plânge, mai bine spus, curtezanele care au trecut în nefiinţă îşi plâng soarta. Un plânset ca de femeie inundă încăperea, iar fetele se sperie crezând că e o fantomă. Jin Yi se îndreaptă spre încăperea din care vine sunetul, unde Sum-sum este găsită spânzurată de grindă. Suferinţa fetei a fost mai mult decât a putut suporta, şi şi-a pus capăt zilelor. Tot gyobangul o plânge pe Sum-sum, care a lăsat scris un mesaj atât pentru Jin Yi şi alte fete, cât şi pentru Jang-yi, tânărul pe care îl iubea.

În capitală, Eun Ho descoperă că tatăl său a plecat deja înapoi spre Songdo, a doua zi având loc banchetul. Fără nici o tragere de inimă, după moartea lui Sum-sum, trupa se pregăteşte de banchet, iar Eun Ho ajunge la timp acasă, unde mama sa îi spune că tatăl îl aşteaptă la banchet. Baek-moo sugerează un duel cu sabia, dacă doi bărbaţii aleg cumva aceeaşi fată, iar cel care va câştiga duelul, v-a avea fata. Jin Yi interpretează la instrument, iar tatăl lui Eun Ho, de faţă cu acesta, îi cere panglica din păr. Cu inima strânsă, aşteptând ca Eun Ho să reacţioneze, Jin Yi îi întinde panglica nobilului, moment în care Eun Ho spune „nu”!.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Hwang Jin Yi – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Un episod foarte trist…:(

 2. Tampita situatie ,cum poti tu ca parinte sa jefuiesti o tanara fata de puritate,sa pangaresti o dragoste pura,cu atata sange rece,sa ignori propriul copil,numai de dragul de a face rau? bine ca baiatul a avut principii!

  • A avut principii, asa e…pacat de destinul sau :(

 3. pe ce post apare?

  • Euforia TV.

 4. Buna seara! Nu pot sa urmaresc serialul, dar promit ca voi citi rezumatul fiecarei episod de dragul lui Ha Ji Won (imi placeee!) Ana, am avut o presimtire in legatura cu tine si cu rezumatele, si am avut dreptate :)

  • :) Ma bucur ca ai simtit ceva! Nu aveam cum sa las deoparte acest serial atat de drag mie.

 5. Ana te pup! Eu nu prind pe Euforia HYJ, dar l am inceput online :) Ma bucur ca tu te ocupi de aceste rezumate! :D

  • Si eu te pup, ma bucur ca l-ai inceput online :)

 6. nu se ocupa nimeni de rezumatele la city hunter????
  eu nu pot sa-l vad si chiar mi-ar placea sa le citesc

 7. cat de rau imi pare pt. ea! din pacate nu pot sa-l vad la tv, dar ma consolez cu rezumatele asa ca va multumesc mult kf pt. ele!^_^

 8. Nici eu nu pot să-l urmăresc la TV din cauza lipsei de timp dar ma multumesc sa citesc rezumatele. Multumim Ana pentru rezumate, sunt unii care nu pot urmarii serialul la tv si tu esti salvarea noastra ^_^

 9. Eu ma bucur ca reusesc sa le fac, ma temeam ca nu voi reusi, dar le fac cu mare plcere pt ca e un serial tare drag mie :)

 10. Multumim pt.poze…Ce soarta trista pt.curtezane,sa traiesti in matasuri ca sa scapi de saracie dar cu inima indurerata…

Leave a Comment