Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 7

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

recomandata ep 7

Published on ianuarie 18, 2012 with 7 comentarii

Hwang Jin Yi OST – Yeolmang

.

După ce taie corzile instrumentului, Jin Yi se prezintă în faţa maestrei şi îi spune că doreşte să renunţe la viaţa de curtezană, pentru a-şi proteja dragostea. Chiar dacă nu va putea deveni soţia lui, ea doreşte să protejeze iubirea pe care i-o poartă, iar pentru asta nu poate accepta să devină femeia altui bărbat în afară de el. Dacă va fi nevoie, va deveni sclavă.
Baek-moo îi spune să facă cum doreşte, dar cu o condiţie, la banchetul guvernatorului, cu siguranţă un bărbat o va alege, iar ea va trebuie să-i ofere panglica din păr, ca semn că acceptă. Dacă Eun Ho, care va fi prezent şi el acolo, când va auzi că Jin Yi participă, va lua panglica de la acel bărbat, atunci o va lăsa să facă ce vrea, să renunţe la viaţa de curtezană, şi chiar va lupta pentru ai proteja pe cei doi. Dacă o iubeşte cu adevărat, Eun Ho va lupta pentru ea, şi va lua panglica de la oricare bărbat.

Eun Ho e conştient că dacă o va lua de soţie pe Jin Yi, toată societatea va fi împotriva lui, şi nu va putea obţine un post guvernamental. Pentru asta, începe să înveţe să cultive pământul, pentru a deveni fermier şi a-şi putea întreţine familia. Jin Yi îl urmăreşte pe ascuns. Chiar dacă raţiunea îi spune să nu accepte provocarea lansată de maestra Baek-moo, inima îi dictează contrariul, îl iubeşte pe Eun Ho, şi îşi doreşte ca el să fie cel căruia să-i ofere panglica din păr.

Hyun-geum îl întâlneşte pe Eun Ho şi se convinge că intenţiile tânărului sunt sincere iar dragostea lui pentru Jin Yi nu e doar ceva trecător.
Jin Yi îi promite maestrei că până în ziua banchetului, nu-l va întâlni pe Eun Ho, şi nu-i va comunica provocarea lansată, iar dacă va fi să piardă provocarea, va renunţa la iubire şi îşi va dedica întreaga viaţă artei sale. Eun Ho o caută, şi află că până la banchet, când îşi va pierde virginitatea, nu o poate vedea.

Trupa e plecată în capitală pentru antrenamente împreună cu profesoarele, iar tehnicile de antrenament sunt din ce în ce mai dure. Ca de fiecare dată, Jin Yi are cea mai mare voinţă de a reuşi tot ceea ce trebuie să facă. Una din fetele maestrei de la palat, Mae-hyang, le urmăreşte pe ascuns, şi îi comunică acesteia ce fel de antrenamente fac. Asta o pune pe gânduri şi o îngrijorează pe Mae-hyang, care e din ce în ce mai convinsă că Baek-moo le învaţă pe fetele sale dansul cocorului, un dans extraordinar pe care doar aceasta îl cunoaşte, un dans care îi va impresiona pe toţi.

În acelaşi timp un mic banchet la care participă lordul Baek Gye Soo are loc, dar acesta nu este deloc impresionat de dansul fetelor lui Mae-hyang, şi o umileşte puţin pe aceasta. Atât Jin Yi cât şi Bu-yong se pregătesc intens până la lăsarea nopţii. Sum-sum află de provocarea la care va participa Jin Yi, şi o ceartă pe aceasta că nu vrea să renunţe la iubire. Servitorul care o place pe Sum-sum o anunţă că mama sa este foarte bolnavă, să o viziteze când poate, iar aceasta îi spune să nu mai ajute familia ei, pentru că o va face curând ea.
Pentru Bu-yong a sosit ziua pierderii virginităţii, iar bărbatul care îi va oferi onoarea este chiar lordul Baek. Acesta îi promite o răsplată pe măsura frumuseţii ei, şi îi propune să-i ofere o casă, dar lăcomia fetei o determină să ceară viitorul trupei de la palat. Lordul o umileşte spunând-i că nu are nimic cu femeile materialiste, dar le urăşte pe cele care îşi doresc mai mult decât orice, puterea şi faimă. Bu-yong rămâne cu buza umflată.

Eun Ho renunţă la ideea de a-şi convinge părinţii să o accepte pe Jin Yi, şi scrie o scrisoare pe care doreşte să o trimită guvernului. Când guvernatorul vede scrisoarea prin care tânărul îşi exprimă dorinţa de a o lua de soţie pe curtezana Hwang Jin Yi, ameninţă că o va executa pe aceasta, dar Eun Ho îi spune că înainte va trebui să-l omoare pe el.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Hwang Jin Yi – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc Ana pt rezumate!
  Hwang Jin Yi e o drama care nu trebuie ratata! Are de toate: iubire, intriga, tradare, ura, rivalitate, dans…

 2. De acuma incepe tragedia.

 3. Cu placere! E o mare bucurie pt mine sa fac rezumatele la acestt serial, unul din favoritele mele :)

 4. Hwang Jin Yi e un serial foarte frumos.Multumim ptr rezumate Ana! Din pacate traducerea lasa de dorit. Chiar in episodul asta tot vorbeau de dansul Macaralei… cand de fapt era dansul cocorului.

  • Da, penibila traducere….si eu sunt consternata de cat de prost pot sa traduca, chestii de genul “numaratoare inversa” cand ar fi trebuit sa traduca “sa intre curtezanele”, sau “valoreaza mai mult decat un milion de dolari”….:|

 5. Bună seara! Bine v-am regăsit,KoreaFilm! :)
  ~Hwang Jin Yi~ e un serial impresionant,îmi place foarte mult. Deşi am pierdut episodul 7 la tv, rezumatul acesta m-a ajutat să fac legătura cu ceea ce s-a întâmplat “astăzi” ^^ Mulţumesc,Ana!

  • Cu multa placere, Bianca :)

Leave a Comment