Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 3

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

imagine rec ep 3

Published on ianuarie 18, 2012 with 4 comentarii

Hwang Jin Yi OST – Choi Hye Jin – Geudaeboseyo

.

Jin Yi şi Eun Ho sunt suprinşi de prietena tinerei, Gae-doong, iar ea fuge imediat de lângă domnişor, nu înainte de a-i lua jumătatea ruptă din desen. Astfel Eun Ho află cum o cheamă pe fata de care s-a îndrăgostit. Maestra Baek-moo le învaţă noi tehnici pe fetele curtezane în devenire, modul în care trebuie să privească sau păşească, felul în care se aşează şi felul în care trebuie să toarne băutura. Ca de obicei, Jin Yi are opinii diferite faţă de cele ale profesoarei, şi este din nou pedepsită.
Magistratul împreună cu tatăl lui Eun Ho, fiecare însoţiţi de fiii lor, fac o vizită la casa curtezanelor, unde tânărul nobil o întâlneşte din nou pe Jin Yi. Mama acesteia interpretează o piesă pentru oaspeţi, la instrumentul pe care îl stăpâneşte cu măiestrie, gayageum, iar tatăl lui Eun Ho este impresionat de talentul curtezanei. Eun Ho, vădit jenat, se retrage motivând că îşi face griji pentru mama lui care este bolnavă.

Fata magistratului, cea care trebuie să devină viitoarea soţie a lui Eun Ho, face o vizită în casa acestuia pentru a aduce un mic cadou mamei acestuia. Gae-doong, prietena lui Jin Yi, este slujnică la gyobang, împreună cu mama ei, şi este mereu certată pentru neîndemânarea ei; Jin Yi este singura care îi acordă atenţie, şi îi este cea mai bună prietenă. Pentru că fata se plânge că este urâţică, Jin Yi o machiază pe ascuns, iar când aceasta se plânge că are un nume urât, Jin Yi îi dă numele Dan-Shim, spunându-i că şi ea poate deveni o kisaeng.
Pentru Eun Ho fiecare nouă zi aduce noi lecţii, dar mereu gândul îi zboară către Jin Yi. Pentru ea, lecţiile de dans sunt acum prioritare. Ca de fiecare dată, Baek-moo nu este mulţumită de fete, dar Jin Yi se străduieşte să facă totul perfect. Discutând în particular cu profesorul de muzică, aflăm de fapt că Baek-moo o consideră foarte talentată, ci are încredere că va deveni cea mai cunoscută curtezană.

Pentru ca paşii de dans să-i reuşească cât mai bine, mai exact, să-i ducă la perfecţiune, o vedem pe Jin Yi apelând la tot felul de metode inedite, cum ar fi dansul pe miere de albine, şi chiar mersul pe frânghie, la fel ca saltimbancii. Găseşte un om care să o înveţe, dar pentru asta trebuie să meargă pe frânghie în zi de târg. Geum-choon le scoate pe fete în piaţă, unde se întâlnesc cu tinerii domnişori ieşiţi de la lecţii. Jin Yi se sustrage pentru a putea merge în târg, şi se ascunde la bibliotecă unde dă nas în nas cu Eun Ho. Fără frică, se urcă pe frânghia înaltă, ajutându-se de un evantai, iar Eun Ho, care fugise după ea, o priveşte fascinat. În mulţime se vede maestra Baek-moo cu celalalte curtezane, iar Jin Yi, panicată, cade de pe frânghie, aterizând în braţele tânărului, iar buzele lor se întâlnesc.

Ajuns acasă, Eun Ho visează cu ochii deschişi la sărut, iar a doua zi de dimineaţă paşii îl poartă spre gyobang. Servitorul lui îl urmăreşte, şi o convinge pe Gae-doong să o aducă pe Jin Yi la un loc de întâlnire, pentru ca stăpânul lui să o poată vedea pe fată. La pavilionul de lângă iaz, servitorul îi dă o scrisoare de la Eun Ho, dar Jin Yi o refuză deoarece este un poem copiat, şi nu unul personal. Eun Ho mai are un as în mânecă, care de data aceasta funcţionează, Jin Yi fiind atinsă de sinceritatea poemului. Ce doi petrec ziua pe marginea unei cascade.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Hwang Jin Yi – episodul 3. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Chiar daca l-am vazut pe youtube in engleza si pe un alt site tradus in romana, nu ma pot abtine sa nu-l vad si acuma pe Euforia Tv cu toate reclamele enervante. Si ma enerveaza ca cei de la Tvr nu l-au luat sa-l dea ei. Of!!! Era mai bine la Tvr, chiar daca impartea episodul in 2, dar macar stiam cat tine pauza de publicitate. Si din acest episod, cel mai mult, imi place partea cu mersul pe sfoara si primul sarut dintre Jin Yi si Eun Ho.
  Sa aveti parte de vizionare placuta azi si nu doar azi!
  :)

  • Cecilia, si pt mine e cam a 4-a oara cand il vad :)) Ai dreptate, Euforia strica tot serialul, nu doar cu reclamele, ci si cu subtitrarea care e deplorabila.

 2. Am postat rezumatele episoadelor 1-7, mai tarziu postez episodul de azi, adica 8 :)
  Cautati in urma!

 3. Dar la Bad Guy nu aveţi rezumate? Mie imi pare foarte rau k nul pot urmari la Tv din cauza lipsei de timp, dar am sa citesc rezumatele sa inteleg serialul

Leave a Comment