koreafilm

CITY HUNTER, episoadele 6-10

Written by koreafilm. Posted in City Hunter, K-drama, Povestea

Tagged: ,

2

Published on ianuarie 22, 2012 with 63 comentarii

de Raluca D.

În episodul şase, aflăm cine iese triumfător din război. Dar ce mai contează sfarşitul luptei cand Yin si Yang sfârşesc să locuiască sub acelaşi acoperiş?!
Procurorul îşi continua ancheta şi află ce persoana responsabila pentru piratarea sistemelor este unul din angajaţii de la Casa Albastră, din echipa reţelei de comunicaţii. Emite un mandat de arestare, dar arestează persoana greşită.
Lee Yun află cum au scăpat odraslele lui Xu Long Shue de armată şi care este planul acestuia cu privire la traficul de arme.

Image and video hosting by TinyPic

Xu Long Shue îşi întâlneşte partenerii de afaceri la un hotel, iar pe urmele lui se află Lee Yun, care le înregistrează discuţia. În acelşi loc se află şi procurorul cu fosta soţie veniţi să îşi întâlnească o prietenă mai veche. Pentru un scurt timp procurorul îşi scapa din ochi fosta soţie, care sfârşeşte în cele din urmă în cameră cu Lee Yun, care este deja un renumit playboy.

Episodul şapte
Având înregistrările din la restaurantul unde Seo Yong Hak îşi serbase aniversarea căsătoriei, procurorul îl identifică pe Steve Lee, numele american al lui Jin Pyo. Facând o vizita la suspect, reprezentantul poliţiei găseşte un indiciu aparent insignifiant – o jucărioară.
Lee Yun şi ahjushi întind o cursă fiilor lui Seo Yong Hak prin care obţin dovezi clare că cei trei sunt apţi pentru înrolarea în armată.
In plină campanie electorală, Seo Yong Hak este răpit, gărzile de corp şi poliţia sunt alertate.
Lui Lee Yun îi scapă lucrurile de sub control şi este împuşcat de Na Na în timp ce încerca să îl lege pe politician.

Image and video hosting by TinyPic

Episodul opt
City Hunter scapă decât cu un glonţ în umăr, însă lasă urme de sânge la locul accidentului. Pentru îngrijiri merge la fosta soţie a procurorului, deoarece spitalele sunt monitorizate. Părăsind locul de îngrijire, este văzut de Na Na care îl banuieşte că ar avea o relaţie cu medicul veterinar.
Pentru a preveni un eventual pericol asupra vieţii agentei Na Na, Lee Yun încearca să găsească o cale prin care aceasta să îşi facă datoria de agent în timpul campaniei electorale.
Datorită unui conflict în care fiica preşedintelui este implicată, Kim Na Na este suspendată pentru două săptămâni. Suspendarea este motiv de bucurie pentru Lee Yun, dar cum orice moment de fericire nu durează prea mult, protejata lui Lee Yun este repusă în funcţie.
În timpul unei emisiuni televizate la care participă Seo Yong Hak, în timp ce acesta îşi ţinea discursul politic, începe să ruleze înregistrarea din timpul negocierilor politicianului cu traficanţii de arme. Se creeaza un haos, iar Seo Yong Hak părăseşte sala. La faţa locului apare City hunter şi procurorul.
În încercarea de a scăpa, omul politic îşi ia agenta ca ostatic.

Image and video hosting by TinyPic

Episodul nouă
După ce scapă de Seo Yong Hak, Na Na este pe punctul de a se prăbuşi de la mare înălţime, în ajutorul ei sare City Hunter. Însă în timp ce o salvează, aceasta îi vede ochii şi îl recunoaşte.

Image and video hosting by TinyPic

Seo Yong Hak fuge de procuror, însă este prins de Jin Pyo. Urmeaza acelaşi scenariu – Seo Yong Hak – este trimis procurorului, decorat cu plăcuţele soldaţilor ucişi.
Un moment de surprindere atât pentru Lee Yun cât şi pentru tatăl său adoptiv,
Kim Jong Shik, este tatăl procurului.
Procurorul găseşte câteva indicii şi banuieşte ca City Hunter este Lee Yun.
Supărat ca Lee Yun nu l-a ucis pe Seo Yong Hak, Jin Pyo, ameninţă că îi va omori oamenii dragi dacă nu îi urmează planul de răzbunare. Astfel pentru a o proteja pe Na Na, Lee Yun părăseşte casa acesteia. Printre lucrurile lui Lee Yun, este luat din greşală şi un dosar referitor la Seo Yong Hak, ce îi aparţine agentei, Kim Na Na.
Le Wan hotărăşte să povestească ce s-a întâmplat în urmă cu 21 de ani, numai că Jin Pyo profită de moment şi îl ucide.

Episodul zece
Lee Kyeong Wan este omorât de Jin Pyo, fapt ce încinge şi mai mult spiritele, iar principalul suspect este City Hunter.
Kim Na Na găseşte poza cu părinţii lui Lee Yun si realizează că “ajuma” este mama acesuia.
La rândul său, Lee Yun continuă să o îndepărteze pe Kim Na Na de teamă că aceasta va fi în pericol din cauza tatălui său adoptiv.
Într-un plan secund, tinerii din Coreea protestează împotriva taxelor destul de ridicate, iar vinovat de toată această treabă este nimeni altul decât tatăl procurorului – unul dintre cei cinci.
“Ajumma” este diagnosticată cu leucemie, iar Lee Yun este decis să fie donator pentru a o salva pe mama sa. Profitând de ocazie, procurorul doreşte să ia probe din sângele lui Lee Yun, pentru a verifica daca acesta este City Hunter. Actiunea sa nu are succes datorită şireteniei protagonistului.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

63 comentarii

There are currently 63 comentarii on CITY HUNTER, episoadele 6-10. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Mi-a placut cand City Hunter ia proba de sange si pleaca pe geam, iar procurorul se uita cu suspiciune pe geamul deschis, dar nu il vede cum se tinea cu mainile de pervaz. Si toate astea pentru ca in cateva momente in timp ce Lee Yun iesea pe scari din cladire sa dea aproape nas in nas cu procurorul :P.

 2. LMH, ce muuult o iubeste el pe Na Na… :X :X ce poveste frumos imaginata, i love it all :D

  Si, se potrivesc de minune cei doi, ma bucur ca formeaza un cuplu si in real life! :X

 3. Si-mi place mult si de See he, veterinara care i ajuta mereu, si care, se vede, inca mai tine mult la dragutul procuror :X X: X:

 4. Imi place serialul, e bine realizat, are un scenariu bun si jocul actoricesc e pe masura.

 5. Chiar daca nu urmaresc serialul, multumesc pt rezumate, Raluca :)

  • Multumesc si eu Ana.

   Sper ca v-au placut rezumatele mele! :)
   Chiar daca are un final ciudat, merita vazut.

   • Sunt convinsa ca merita vazut, dar din pacate nu-l pot urmari :( Dar cum am mai zis, niciodata nu e prea tarziu.

 6. Mulţumesc pentru rezumat Raluca. Nu pot săl urmăresc, dar citesc rezumatele

  • Iti multumesc! :)

 7. Azi avem un nou episod.Am citit rezumatul, dar astept si ep de la tv.
  Ionele, vorbim dupa episod ,nu?

 8. Da, azi avem un episod nou am citit şi eu rezumatul şi abia aştept să îl văd. Se pare că Yoo Sung şi Na Na vor locui împreună dacă am înţeles bine, asta va da naştere la alte mici certuri între cei doi :))

 9. Hmm….episodul de azi a fost destul de interesant, mai ales finalul, care ma va tine in suspans pana sambata viitoare.Sper ca Yun Sung sa iasa din aceasta incurcatura cumva.

 10. Sfarsitul ep 7 este unul tensionant, vreau sa vad cum “scapa” Lee Yun.

 11. Episodul 7 a fost foarte frumos, dar din păcate Lee Yoon a fost împuşcat chiar de Na Na, şi eu aştept să văd cum scapă :))

 12. In ep de azi,ep 8, mi-a placut mult momentul cand a inceput sa ploua si s-au udat leoarca.

  • Si mi-a mai placut si cand ea incerca sa ia castroanele si nu ajungea…….si era cat pe ce sa o sarute, daca nu il suna taticul…….eu ultimele 2-3 minute de la finalul episodului le-am pierdut, ca a trebuit sa fac ceva, dar poate o sa arate o mica parte data viitoare.

 13. Eu din păcate am pierdut episodul 8, din cauza viscolului nu a avut semnal televizorul şi nu lam putut vedea :((

  • Offfff….imi pare asa de rau pt tine,Ionelus! Ar fi fost foarte frumos pentru tine, daca l-ai fi vazut, mai ales ca a avut si momente amuzante: ca sa o inveseleasca pe Na Na(care a fost suspendata de la locul de munca si era destul de abatuta), Lee Yun a luat-o de mana si au plecat cu masina, au oprit ei intr-un loc ce semana a fi un parc si au observst ca ploua….degeaba a incercat Lee Yun sa inchida capota….nici vorba, si astfel au ajuns la casa lui uzi ca niste soricei….apoi, Lee Yun i-a dat lui Na Na o camasa si a trimis-o sa faca un dus…..cand s-a intors, City Hunter al nostru a ramas uimit de forma fizica a lui NaNa, dupa aceea Na Na s-a asezat pe canapea si a inceput sa se uite la tv, dar a adormit……Lee Yun, vazand-o cat de frumos doarme, a acoperit-o cu o paturica , a mangaiat-o si era cat pe ce sa o sarute, dar l-a sunat taticutul lui si n-a mai apucat…..
   Cam astea au fost momentele din acest ep, care mi-au placut cel mai mult.

 14. As tept cu nerabdare si ep de azi, sper sa am si timp sa il vad…si sper sa reusesti sa-l vezi si tu,Ionela.

 15. Ionela, cum mai e vremea pe la tine? E mai bine? Sau tot cu nameti si viscol?

  • Bună Andreea, din fericire, la mine în zonă nu mai viscoleşte şi nu mai sunt nămeţi fiindcă s-a rânit zăpada. Dar iarna e abia la început şi sigur vor mai fi viscole :))

   • Asta inseamna ca nu mai ai probleme cu semnalul la tv,nu?

 16. Sper sa arate si ultimele 3 minute din ep 8, si sunt curioasa si cum va iesi basma curata Lee Yun….

 17. Din fericire nu mai am probleme cu semnalul la televizor şi pot să văd episodul :)))

 18. A fost un episod foarte frumos, mi-a plăcut mult când Yoo sung a sărutat-o pe Na Na, fac un cuplu tare frumos, păcat că trebuie să o părăsească pentru a o proteja de tatăl lui adoptiv :)

  • Buna , Ionelus!!!Da, ma cam asteptam ca sa o sarute, dar nu eram sigura….mi-a placut si cand a salvat-o de la inaltimea aceea…

 19. Mi-a placut ep 9….first kiss….

 20. Azi am mai pierdut cateva minute, in pauze o mai ajutam pe mama si ajungeam in camera mai tarziu ,era cat pe ce sa pierd sfarsitul ep…dar ,din fericire, nu l-am pierdut.

 21. Imi place mult LMH, de cand cu rolul asta din City Hunter, mi-a placut si in BOF, dar acum cuplul PMY&LMH(NaNa&Yoon Sung/Min&Min)e mult mai frumos…le sta atat de bine impreuna si era si mai bine daca mai erau inca impreuna.

 22. Bună Andreea, şi mie mia plăcut când a salvat-o de la moarte, a doua oară. Tatăl lui ia spus se îndrăgostească, dar inimii nu-i poţi porunci şi nu alegi de cine te îndrăgosteşti :)

 23. si niste poze cu Kim Nam Gil, desi sunt de mai devreme :http://rozdetrandafiri.blogspot.ro/search/label/Kim%20Nam-Gil

 24. si Kim Soo Hyun impreuna cu Hyun Bin, intr-o reclama despre /cu paine :http://rozdetrandafiri.blogspot.ro/search/label/Actori%3A%20Kim%20Soo%20Hyun

 25. poate ar fi trebuit sa pun linkurile la o recenzie pe care o citesc mai toti….

 26. Sfarsitul ep 10 e si frumos si putin tensionant…..citesc imediat si ep 11, ca sa nu stau prea mult in suspans.

  • Mi a placut cand Na Na i a marturisit lui Lee Yun ca il iubeste, nu mi a placut cum a reactionat el , insa stim cu totii ca a facut o ca sa o protejeze,…..deci se iarta.

 27. Ionelus, ai impodobid bradutul?Eu…inca nu, dar o sa il impodobesc asta-seara.

 28. Ionelus, tu te uiti si la Parfum de femeie? Eu,da.

  • Bună Andreea, nu am timp să mă uit la Parfum de femeie, dar citesc rezumatele. Şi am împodobit bradul miercuri seara :)) mia plăcut mult episodul 10 mai ales când Na Na ia mărturisit că îl iubeşte lui Yoon Sung. Şi când unchiul bucătar ia povestit adevărul lui Yoon Sung despre părinţii lui Na Na mi-au dat lacrimile, a fost emoţionant :) îmi pare rău de mama lui Yoon Sung că e atât de bolnavă, sper să afle adevărul despre fiul ei :))

   • Esti harnica,Ionelus! Dar cred ca esti si cam ocupata,nu?

    • Si eu l-am impodobit….apropo,am si eu o intrebare: La voi se fac Colindeţi sau Piţărăi?(adica, de la un cap la celalalt al satului, fiecare da ceva:colaci,mere,pere, eugenii sau alte lucruri)

 29. Aşa e, zilele astea sunt cam ocupată :) nu, nu se fac, mai umblă cei mici cu colinda, cu uratul sau cu sorcova şi se dă bani mai mult :)

  • Ma gandeam eu ca nu aveti, darcred ca v-ar placea sa aveti, fiindca e foarte frumos!

   • În Bucovina sunt multe tradiţii de Crăciun sau de Anul Nou umblatul cu colinda, cu capra etc. Dar în alte sate, la mine în sat nu prea se mai umblă nici cu colinda, nici cu uratul că deh… s-a mai modernizat lumea… Dar mi-ar plăcea să avem şi noi aşa ceva, dar cu trecerea timpului se uită tradiţiile :)

    • Asa este. Nici noi oltenii nu suntem mai presus, si la noi se uita traditiile….putina lume le mai respecta, mai mult batranii, iar ei vor muri candva si noi o sa ramanem cu ochii in soare.
     Mi-a spus mama ca atunci cand era copil, se umbla cu Irozii, dar acum persoana care se ocupa cu asa ceva a imbatranit, plus ca oamenii nici nu prea ii primesc pe cei cu astfel de traditii, deci rezultatul nici nu poate fi altul.

     • De exemplu, mi-ar placea daca la noi in sat s-ar forma un grup de colindatori care sa colinde de sarbatori la biserica si prin sat, iar daca in majoritatea satelor din Romania ar exista astfel de grupuri, atunci totul ar fi minunat!!!

     • De exemplu, vineri eu cu cativa colegi de la liceu am fost in oras si am colindat pe la diferite institutii, si chiar mi-a placut…nu pt bani, pt ca nu am facut cine stie ce, ci …asa, e foarte foarte frumos.

     • Şi liceul nostru are un cor (eu nu fac parte din eu) şi merge cu colinda prin oraş la diverse instituţii, mi-ar fi plăcut să fac şi eu parte din cor dar nu prea am voce şi nu am vrut să mă complic. Când eram eu mai mică până la 13 ani parcă am umblat cu colinda, cu uratul şi erau mulţi copii care mai umblau. Şi tatăl meu când era tânăr umbla cu buhaiul, cu capra, nu ştiu dacă la voi este aşa ceva, dar acum rar mai vezi aşa ceva. În unele satele de la munte şi nu numai se mai păstrează asemenea tradiţii…

     • Da, ai mei parinti nu prea umblau , dar erau copiii de varsta lor care umblau cu astfel de traditii.
      Satul meu este totusi intr-o zona de munte,dar totusi nu se mai pastreaza traditiile, doar astazi de dimineata la biserica s-au cantat multe colinde

 30. Ionelus, ai citit articolele ale caror linkuri le-am postat mai sus?

  • Yoona si LMH sunt un cuplu dragut, ar fi frumos sa aiba rolurile intr-o drama, …..dar cine stie, poate ca asta se si urmareste.

   • Desi …imi place mai mult cuplul Park Min Young -Lee Min Ho…..pacat ca nu mai sunt impreuna.

 31. Mi-ar placea daca actorii coreeni ar putea vedea commurile noastre!!!

 32. De sambata viitoare trecem la o noua pagina.

 33. Ionelus, cum a fost azi vremea pe la tine? La mine a fost foarte frumos, a fost soare…a fost chiar foarte cald ,ca intr o zi de primavara.

 34. La mine a fost cald şi acum sunt 10 grade C, şi îmi pare rău că se topeşte zăpada şi se face o udeală… Şi dacă noaptea e ger un polei… Aseară a şi început să plouă… Satul meu e în depresiune, adică cam după ce se termină Carpaţii. Am citit linkurile puse de tine, LMH şi Yoona fac un cuplu tare drăguţ, dar prefer cuplul LMH şi PMY :)

 35. Andreea, te-ai uitat pe Facebook? Ji Jin Hee şi-a făcut cont şi îşi pune zilnic poze (nu ştiu dacă e chiar el sau altcineva cu numele lui) :))

Leave a Comment