Ana-Maria Ruse [KF]

Hwang Jin Yi – episodul 14

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Hwang Jin Yi, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

recomandata 14

Published on ianuarie 26, 2012 with 17 comentarii

Hwang Jin Yi OST – Saeip

După ce trece peste şocul de a fi respinsă de colegele ei, Jin Yi apucă o sabie şi dansează un dans senzaţional, o combinaţie între dansul săbiilor şi dansul cocorului. Mae-hyang e consternată de ce se întâmplă, dar Baek-moo e impresionată de dansul fostei sale eleve. Kim Jung Han e nemulţumit, curtezanele au transformat banchetul într-o scenă a geloziei lor, şi doreşte pedepsirea lor.
Myung-wol şi Bu-yong, Mae-hyang şi Baek-moo sunt aduse în faţa ministrului. Întrebată de ce s-a oprit din dans, Bu-yong minte că înainte de banchet au decis împreună cu profesoara, să schimbe unele mişcări din dans, dar Myung-wol a decis să danseze de una singură împotriva tuturor. Mae-hyang se vede forţată să mintă la rândul ei. Myung-wol e în pericol de a deveni sclavă, iar Mae-hyang să rămână fără poziţia ei, dar după dezbateri, se decide ca aceasta să-şi păstreze poziţia, iar Myung-wol, ca pedeapsă, va trebui să redevină eleva maestrei Baek-moo, şi împreună cu aceasta să finalizeze dansul cocorului.

Bu-yong îi dezvăluie lui Jin Yi că tot ce a făcut a făcut ca să nu piardă poziţia de şefă a curtezanelor de la palat, poziţie la care a visat toată viaţa, iar acum când totul a revenit la normal, ele pot avea o competiţie corectă, Jin Yi cu dansul cocorului, iar ea cu un nou dans pe care doreşte să-l dezvolte. Totodată îi dezvăluie că Baek-moo a fost cea care i-a spus ministrului despre prima iubire a ei. Jin Yi o confruntă pe maestră, şi e din nou rănită de vorbele acesteia, dar şi din cauza ministrului, pe care îl crede avid după putere. Baek-moo îl avertizează să nu-i dea speranţe false elevei sale, care încă crede în naivitatea iubirii.
Mae-hyang şi trupa ei revine în capitală, iar Myung-wol se alătură maestrei sale, în ciuda voinţei sale. Lordul Baek o invită la reşedinţa sa, dar Myung-wol refuză să cânte, şi bea peste măsură, jignindu-l din nou pe nobil. Dan-shim e din nou rănită de atitudinea lordului, pe care a ajuns să-l iubească, dar el o foloseşte numai pentru a ajunge la inima lui Myung-wol.

În braţele mamei, Jin Yi îşi mărturiseşte toate gândurile, faptul că îl place pe ministru, că nu o poate ierta pe Baek-moo care a încercat să-l folosească şi pe el şi că e prea târziu acum ca ea să ierte. La fel face şi Dan-shim, în braţele profesoarei ei, pe care o roagă să o înveţe cum poate lordul să o cucerească pe Jin Yi, ca să nu-l mai vadă că suferă. Aceasta acceptă, gândindu-se că e mai bine ca fiica ei să trăiască cu acest bărbat bogat, şi îi dă sfaturi acestuia în legătură cu modul de a interpreta la instrument, astfel ca Myung-wol să fie impresionată. Ministrul Kim decide să plece în capitală, nu doreşte să o rănească şi mai mult pe cea pentru care are deja sentimente puternice.
Myung-wol primeşte o invitaţie-poem din partea lordului, şi soseşte la pavilion, unde acesta interpretează la instrumentul său. Sunetul o impresionează, şi îl felicită pentru intepretare. Acesta face exact ce l-a învăţat mama lui Jin Yi, pleacă, îşi duce singur instrumentul şi călăreşte agale. Chiar dacă ea recită un poem, el nu se opreşte din drum, iar Myung-wol este impresionată.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on Hwang Jin Yi – episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Super episodul!!!Bv inca o data!!

  • Mersi…

 2. Va fi frumos acest episod. Iar costumele sunt minunate si dansul de la inceput jucat de Jin Yi este minunat.

  • Asa e, superb dans, am fost impresionata, a dansat cu atata pasiune :)

 3. frumos episod

 4. Foarte frumos episod.
  Felicitari, Ana, pentru rezumatele foarte bine realizate. Daca traducerea lasa de dorit, rezumatele tale se ridica la nivelul filmului.

  • Multumesc frumos, Keuris :) Pt mine e o mare onoare sa fac rezumate la Hwang Jin Yi. Cand am aflat ca se difuzeaza, m-am gandit ca nu pot face rezumatele, desi imi doream, din cauza timpului, dar intr-un final m-am decis ca trebuie sa le fac, indiferent daca-mi va fi cam greu, altfel imi va parea foarte rau mai tarziu.

   • si eu ma bucur tare mult ca le faci

    • Multumesc, Mirela :)

 5. Ah! Un dans superb,superb,superb!!!

 6. O sa incerc sa il vad! Daca e la recomandarea ta ,Ana…sunt sigura ca e foarte bun filmul….

  • Chiar este. Merita :). Si mie imi place foarte mult si cred ca, desi nu e cu SIG, o sa iti placa si tie.

  • Cu siguranta o sa-ti placa, si nu pt ca e la recomandarea mea, ci pentru ca e atat de bun si de frumos :)

   • draga ana
    nu-mi vine sa cred ca nimeni nu scrie despre Bad boy desi toata lumea era indragostita de Kim Nam Gil

    • Eu nu-s indragostita de KNG, nici nu sunt macar fana. Totusi, sunt atatia fani, cineva ar fi putut face rez, dar nu s-a oferit nimeni….

 7. a fost un episod foarte frumos

 8. Asa e, foarte frumos dansul de la început. Am fost plăcut impresionată. Mirabel Mi Shil, eu mă uit la Bad Boy, şi pe mine mă miră de ce nu se scrie si se comentează la acest serial, k eu serial foarte frumos

Leave a Comment