Un criminal cu zambetul pe buze…

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

rvc93n

Published on decembrie 09, 2011 with 10 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Acum a sosit momentul pe care l-ai asteptat toata viata! Acum esti rege! Un zambet calm, atacat de lacomie se vede pe chipul tau… Si acum te intreb… esti fericit?! Te incanta ideea ca ai ajuns pe tron pe drumul cel mai scurt, drumul patat cu sangele atator oameni? Proprii tai frati si-au varsat sangele pe drumul pierzarii pe care numai tu… Numai tu! poti sa mergi zambind! Nu ti-e mila de ei? Dar de acel copil nu ti-e mila? Nici macar disperarea si frica nemarginita din ochii lui nu te indupleca? El si Printesa Kyung Hye sunt doar niste copee neajutorati carora tu le-ai luat totul! Te vei opri acum? A meritat sa faci toate astea, sa ai toata suflarea vietii tale orbita de rautate, sa iti petreci jumatate de viata ravnind la ceva ce nu ti se cuvine? Nu iti este scris sa devii un rege demn! Poti omora toti oamenii din lume, dar nu vei putea schimba asta. Nu poti sa schimbi destinul! La bine, la rau, un om cinstit lupta pana la capat. Cine erai tu astazi daca Kim Jeong Soo?

Toti cei de langa tine… Te-ai intrebat vreodata daca ei intr-adevar cred in tine? Te urmeaza orbeste din acelasi motiv. Dar familia ta? Pe Se Ryeong ai mintit-o ac pe o straina, cu scuza ”e spre binele ei”. A trait pana acum alaturi de un om fals, pe care l-a cunoscut prea tarziu. Daca nici macar fiica ta nu iti cunoaste adevarata fa?a, atunci cine esti tu? Marele Print Su Yang, un titlu si un nume sec, golite de sens.

Image and video hosting by TinyPic

Dar tu stii cu adevarat cine esti…? Stii cata rautate si indiferenta in fata mortii ascunzi? Un rege este o persoana demna, cineva caruia sa i te inchini din propria dorinta, si cu un motiv, nu pentru ca iti este impus sa o faci. Crezi ca tronul il iei cu tine in mormant? De ce te-ai zbatut atat de mult pentru ceva trecator? Nu esti cu nimic mai special sau diferit de restul oamenilor. Si tu esti muritor! Ti-ai dobandit tronul, dar nu si viata vesnica.
Omul cu inima de piatra varsa o lacrima… Te doare ca Se Ryeong te-a mintit, suferi pentru ca ea sufera din cauza ta… si totusi nu te opresti! Ea sufera pentru ca tu! Chiar tu! esti tatal ei. Ti-a spus ca daca ar fi fost fiica unui om obisnuit si-ar iubi cu adevarat tatal… Dar tu nu esti asa. Te dezgusta ideea de a fi un om normal si ti se pare o gluma… Acum ca esti rege ai uitat de unde ai pornit? Ai fost un om normal si tu, iar acum nici nu vrei sa te gandesti cum ar fi sa fii… obisnuit.

Image and video hosting by TinyPic

”Maiestatea Sa”… esti multumit ca aceste cuvinte ies din gura Printesei Kyung Hee… Esti atat de josnic incat proprii tai nepoti trebuie sa ti-se inchine doar pentru a le salva viata. Ti-ai iesit din minti cand o mana de oameni au indraznit sa te infrunte. Ce te-a indignat mai tare? Faptul ca ei au dreptate, sau ca au avut tupeul sa o spuna. Crimele tale nu sunt un secret stiiut doar de tine si de marionetele tale.

Image and video hosting by TinyPic

”Unindu-se cu fiul dusmanului meu, copilul care vrea sa-si ucida tatal, acela nu este copilul meu!” …Nu.. nu ai nici macar o farama de adevar … Tatal care isi minte fiica, tatal cu o mie de fe?e, care isi face copilul sa sufere… nu este tata! Este un nemernic… Se Ryeong de astazi inainte nu mai are tata… Zambetul ei de copil nu te face sa vrei sa te razbuni, te face sa vrei sa o tii de mana. De ce vrei ca acest zambet sa diapara? Crezi ca ea va mai putea zambi vreodata, cand tu te injosesti pe zi ce trece. Sa-ti faci copilul sclav… Este un gest crud chiar si pentru tine.
Ce de intrebari fara raspuns… Abia cand vei sti raspunsul vietii tale, cand vei regreta cu adevarat si nu vei avea rusinea de a spune: ”Iertati-ma” vei putea fi trecut in randul oamenilor… Pana atunci vei fi doar un criminal cu zambetul pe buze.

*********************************
Asa cum tu in adancul sufletului tau iti iubesti fiica, asa te iubeste si ea. Indiferent de ce i-ai face, Se Reyong ramane fiica ta. In ochii ei vezi fericirea si iubirea unui parinte fata de copilul lui ti-a tiparit pe fata un zambet. Stiind-o fericita, esti fericit… Dar oare stii tu cu adevarat ce este aceea fericirea?

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Un criminal cu zambetul pe buze…. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Laura urmaresti Princess Man?! :D :)) Eu sunt la ep 15!! :D MORRRRR!!! E mai mult decat genial! :D Si eu am o recenzie de vreo 2 saptamani pentru serialul asta, dar n am avut timp sa o postez, am muncit f mult! Bravo! Imi place! Tatal lui Se Ryeong e chiar inspaimantator, dar imi place ca ea reuseste sa ia atitudine in fata sa :D

    • da, l-am terminat saptamana trecuta. este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut si eu :) asa cum spunea cineva, chiar aici pe KF, copii astia sunt mult mai buni decat Romeo si Julieta povestea originala :)

  2. Uuu imi dau seama din intensitatea recenziei ca ai fost suflet si minte in serial:)))) As vrea sa vad si o recenzie pe marginea serialului putin mai pozitiva:)

    • multa lume imi spune asta, dar eu aleg partea mai intunecata :))

  3. A fost un serial de exceptie :) L-am urmarit cu ardoare!

  4. Dar chiar si acest criminal cu zambetul pe buze, e om la randul sau, si se va vedea…

    • da…. avea multe slabiciuni pe care doar se ryeong i le stia… una foarte mare erau chiar copii lui

      • era*

  5. Wow… ma bucur sa intalnesc astfel de articole, eu sunt artist de profesie, anume pictor si ceea ce intalnesc aici chiar ma inspira.
    Ii multumesc verisorului meu robert-bh. pentru ca mi-a recomandat acest site!
    Fighting Korea, fighting!

  6. Acum urmaresc si eu Princess Man si inteleg reprosurile pe care le-ai scris atat de bine la adresa lui Suyang desi nu ma pot abtine sa nu-l si admir pentru inteligenta lui. Are si multe calitati. Dar asta il face numai sa fie mai periculos :(.

    Filmul e genial, iar ce ai scris tu surprinde foarte bine asta. Te felicit!

Leave a Comment