koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 9

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

2zhfhxx

Published on decembrie 26, 2011 with 3 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Lie

Sora lui Sang Mo nu are de gând să renunţe la căutarea vinovatului pentru moartea fratelui său. În timpul întâlnirii, se întâmplă ca ea să vadă schiţele lui Sang Mo în posesia lui Jae Sung şi sare la concluzia că el a complotat cu Ah Ran pentru a-i fura creaţiile, ei fiind responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat. Chemat la secţia de poliţie pentru a da declaraţie în cazul sinuciderii, Hyun Woo întâlneşte dificultăţi în ceea ce priveşte falsa lui identitate ca Ahn Jae Sung, datele necorespundând, iar, la plecare, abia reuşeşte să evite întânirea cu Ah Ran, şi ea chemată în acelaşi scop.

Image and video hosting by TinyPic

Lucrurile încep să se complice şi mai tare pentru Jae Sung. Sora lui Sang Mo îşi dă seama că el este de fapt şi cel care încearcă să îi cumpere pensiunea iar, Joo Seung află că partenerul său de tenis este investitorul curtat de Ah Ran. În plus, el este si competitorul său în ceea ce priveşte afecţiunile lui Ah Ran. Gelozia sa iese şi mai mult la sprafaţă. Ieşind la o întâlnire cu ocazia aniversării a 3 ani de când s-au cunoscut, Jae Sung îi urmăreşte. Pentru a le dezvălui secretul, el trimite mesaje indicând hotelul si numărul camerei unde se află cei doi, fratelui si sorei sale. Hyun Min şi Hyun Ji, ajunşi la destinaţie, cei doi amanţi reuşesc să scape ca prin urechile acului de a fi descoperiţi.

Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran refuză să renunţe la proprietăţile pe care Hyun Woo le-a donat orfelinatului, şi merge acolo chiar împreună cu mama soacră pentru a le recupera. Se pare că aceasta a sponsorizat acest orfelinat simţindu-se vinovată de accidentul care a avut loc cu 25 de ani în urmă, ştiind că acolo se afla una dintre fiicele angajatului care a murit.
Planul lui Jae Sung de a o seduce pe Ah Ran pare să meargă de minune. De data aceasta ei se întâlnesc la piscină, unde îşi arată încă odată imaginea de bărbat perfect.

Image and video hosting by TinyPic

Între timp, Hyun Ji, dezvăluie fratelui său bănuielile pe care le are cu privire la cumnata sa. Noaptea trecută, în camera de hotel unde se duseseră să îl vadă pe Joo Seung, ea a reuşit să vadă accesoriul de păr pe care îl purta femeia care era cu el. Cum acelaşi accesoriu l-a purtat si Ah Ran în dimineaţa următoare, ea a devenit imediat suspicioasă. Yun Jeh o contactează imediat pentru a o informa de noua situaţie dar, Hyun Min o surprinde şi devine conştient de minciuna celor două, că ele chiar au fost colege în liceu. Faţă în faţă cu minciuna, folosindu-se de minunatul ei talent actoricesc, Ah Ran reuşeşte încă odată să scape dintr-o situaţie dificilă. Cât despre agrafa de păr, Joo Seung o oferă lui Jae Hee în dar pentru a face să pară că ea este de fapt femeia cu care a fost în camera de hotel.

Image and video hosting by TinyPic

Jang Heong, de data aceasta, în calitate de proprietară a pensiunii pe care Jae Sung vrea să o cumpere, îl contactează şi îi cere să se întâlnească. Îi dezvăluie tot adevărul – el este soţul lui Joo Ah Ran, cel care ar trebui să fie mort şi care s-a întors sub o altă înfăţişare pentru a o distruge. Acum, descoperind că au un scop comun – distrugerea lui Ah Ran- Jang Heong îi propune să colaboreze iar totul este pus în mişcare. Contractul cu Soul Furniture este finalizat.

Image and video hosting by TinyPic

Planul noilor aliaţi primeşte o nouă dimensiune. Folosind creaţiile lui Sang Mo, ei înfiinţează o nouă companie, SM Furniture, lucru ce creează dificultăţi afacerii familiei Shin. Ei au designuri similare, iar preţurile sunt chiar de două ori mai mici. Fiind conştientă de situaţia în care se află, Ah Ran ştie că nu are niciun drept să acţioneze în justiţie. Acum chiar şi socrul său pare să o abandoneze, lăsând-o să rezolve singură situaţia.Singura ei scăpare este contractul cu Jae Sung. Fiind pe punctul de a-l pierde şi pe acesta din cauza scandalului, ea îl sărută. În acelaşi moment apare Joo Seung care îi surprinde.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima!!!

  2. A doua

  3. a treia :))

Leave a Comment