koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 8

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

21bqgkw

Published on decembrie 23, 2011 with 18 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – A man and a woman

După accidentul de călărie, Jae Sung o duce pe Ah Ran la o casă din apropiere, unde îşi demonstrează imaginea de bărbat perfect. În timp ce ea dormea, pentru a distruge relaţia celor doi, Jae Sung răspunde la telefonul ei, reuşind să îl facă gelos pe Joo Seung. El ajunge acolo într-un suflet iar ceea ce găseşte îl face să se simtă trădat.

Image and video hosting by TinyPic

Întors în oraş, Jae Sung o găseşte în faţa casei lui pe Jae Hee. Aceasta îşi declară iubirea pentru el, promiţându-i că îi va fi întotdeauna alături şi că-i va oferi alinare. Într-un mod foarte crud, ea este refuzată, el nevrând să o facă să sufere, să o tragă în jos după el. Nu vrea ca planul său de răzbunare să o rănească şi să fie dezamăgită atunci când părţile lui negative vor fi aduse la suprafaţă de ceea ce va face.

Image and video hosting by TinyPic

La magazinul de mobilă, Ah Ran este vizitată de doi poliţişti care investighează moartea lui Jung Sang Mo, cel care s-a sinucis din cauza ei. Ea declară ca el nu a fost decât un bărbat care o hărţuia şi că nu mai intrase în contact cu el de luni de zile. Această veste o face să se îngrijoreze foarte tare. Deşi Joo Seung i-a spus să scape de toate dovezile, de toate designurile create de el, din lăcomie, decide să le păstreze, lucru ce va ajunge să îl regrete, având în vedere că Jae Sung ştia adevărul.
Strategia lui Jae Sung este una foarte eficientă. Nu el este cel care pleacă în urmărirea lui Ah Ran, ci o face pe ea să fie cea care insistă, cea care îl urmăreşte. Sub pretextul că nu are de gând să facă afaceri cu oameni ce duc lipsă de profesionalism, lăsând ca viaţa privată să o influenţeze pe cea particulară, el o anunţă că nu mai are de gând să facă afaceri cu ea. Dându-i de urmă, Ah Ran încearcă să îl convingă să semneze contractul cu Soul Furniture. Ajunşi la un bar, Jae Sung, pretinzând că deja a semnat cu o altă companie, reuşeşte să obţină exact ceea ce voia. Cu cât munceşti mai mult pentru a obţine ceva, cu atât acel ceva pare şi mai valoros. Acesta este valabil şi în acest caz. Deşi plăteşte foarte mult pentru afacere, oferindu-se să acopere costurile pentru rezilierea contractului fictiv semnat cu o altă companie, Ah Ran este satisfăcută, având impresia că lucrurile merg exact aşa cum plănuise.

Image and video hosting by TinyPic

Familia Shin, încă suspicioasă cu privire la moartea fiului lor, cere o reinvestigare a cazului. În urma acesteia, sunt găsite noi dovezi, printre care doi dintre dinţii lui Hyun Woo, care atestă decesul, dar şi dispozitivul de ascultare pus în casă de Ah Ran. Hyun Min, decide să afle mai multe, contactând-o pe Jae Hee pentru a o întreba dacă avea idee despre faptul că acţiunile sale erau monitorizate, dar şi dacă a observat ceva suspicios cu privire la comportament lui Ah Ran. Răspunsul ambelor întrebări fiind „Nu”, acesta decide să o abordeze pe Ah Ran, informând-o pe Ah Ran despre noile probe, pretinzând că este de partea ei, pentru a înlătura îndoiala cu privire la moartea soţului.

Image and video hosting by TinyPic

Pe un alt fir al poveştii, sora lui Jung Sang Mo vine din America pentru a investiga adevăratele circumstanţe ale morţii fratelui său. Ea află motivul oficial al sinuciderii şi decide să o cunoască pe Ah Ran. Dându-se drept un client, cere să vadă modele mai deosebite faţă de cele găsite în mod obişnuit în magazine. Acum, suspiciunile sale sunt confirmate. Văzând modele propuse, îşi dă seama că sunt creaţiile fratelui său. Numele colecţiei pe care Ah ran şi-o însuşeşte, Rosemary, este acelaşi cu cel găsit pe numeroase documente din apartamentul lui Sang Mo, iar chiar iniţialele inscripţionate pe fiecare pagină cu schiţe coincid cu cele ale numelui aşa-zisului „hărţuitor”.

Image and video hosting by TinyPic

La sfâşitul episodului, sora lui Sang Mo, datorită interesului comun pentru Rosemary, intră în legătură cu Jae Sung. Să fie acesta începutul unei colaborări împotriva lui Ah Ran?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

18 comentarii

There are currently 18 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Kamsa, Ana! :-) Ce tare va fi episodul, Ah Ran şi Jae Sung par ft apropiaţi în acea poză, or fi pe punctul de a se săruta? Îmi pare rău de Jae Hee, ar fi meritat să fie împreună cu Hyun Woo (Jae Sung)… :( Dar cred că va ajunge doar să fie ft rănită…
  Ah Ran începe să aibă probleme cu Joo Seung (ce enervant e cu numele celor doi, că se aseamănă prea tare :)) din cauza geloziei, şi ea deja cade în farmecele investitorului misterios.

 2. Deja episodul 8 ? :( App.Am senzatia ca mama lui Hyun Woo/Jae Sung ascunde ceva in legatura cu Joo Seung.Sa fie oare frati? Multumim pentru rezumate!

  • E clar că ascunde ceva, de asta e şi aşa distantă cu el, şi pare că-l urăşte…vom vedea care e motivul.

  • Şi eu tind să cred că e fiul ei…de asta e atât de pornită să nu-l primească în familia ei, cu atât mai puţin ca soţ al fiicei sale. Bănuiesc eu, că a avut o aventură cu asistentul Nam, dar întrebarea este dacă Joo Seung ştie ceva…nu e SPOILER, nu vă speriaţi, n-am văzut în avans, doar fac speculaţii :P

   • Eu cred ca stie ceva.Altfel nu se purta asa rece cu ea in episodul de ieri.

    • Probabil, spunându-i că ar putea intra în familie ca ginere, ştia că o va răni.

     • Si eu ma gândeam ca ar putea fi fiul ei, dar, Joo Seung nu e mai mic decât Hyun Woo? Cum a putut ascunde o sarcina în timp ce era deja căsătorită?

     • Da, cred că e mai mic ca Hyun Woo. Chiar e interesant de aflat care e adevărul…

 3. tocmai l-am terminat de vizionat .. mi-a venit sa plang la final

 4. City Hunter o să fie difuzat începând din 2 ianuarie de la 19:45!!!!!
  şi pastrează titlul în engleză…am văzut reclama pe Euforia….

  • Si eu am vazut! :)

 5. O sa avem 3 k-drame. :P

  • Urmăreşti şi Te Iubesc la Infinit? :)

 6. Super episodul de azi! Ce bine îşi joacă cartea Ahn Jae Sung, dar va avea de furcă cu sora sinucigaşului, care îl suspectează. Sora lui e chiar enervant de băgăcioasă :))

 7. Asistenta e tare inteligentă, păcat că, deşi o place Jae Sung (Hyun Woo) mai mult o răneşte.

 8. Ana,ala de la ora 16:00 a inceput sa ma cam enerveze. :)))

 9. BSB e genial! un actor atat de bun! Uau!

 10. imi place foarte mult acest film am sa va urmaresc in continuare bafta

Leave a Comment