koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 5

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

14vqiox

Published on decembrie 20, 2011 with 5 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Broken Heart

Alarmată de lipsa lui Hyun Woo, Ah Ran începe căutarea. Panica ei nu durează mult. În câteva minute, Jae Hee apare, spunându-i că doar l-a scos din casă, la o plimbare. Deşi nu mai are ştampila, Ah Ran nu renunţă la planul ei. Se foloseşte de amprenta soţului ei şi îşi atinge scopul. În timp ce se afla în camera lui Jyun Woo, ea primeşte un telefon din partea lui Joo Seung care o anunţă că rezultatele analizelor ei arată că este însărcinată. La auzul acestei veşti, Ah Ran decide imediat să avorteze, lucru ce îl răneşte foarte tare pe soţul ei, care, cât timp ea era în cameră, nu putea decât să sufere în tăcere. Ceea ce el îşi dorea cel mai mult era un copil, o fetiţă care să îi semene ei.

Image and video hosting by TinyPic

După întoarcerea socrilor din vacanţă, domnul Shin aduce în discuţie trecerea magazinului pe numele său. Când simptomele sarcinii îi fac pe toţi să bănuiască posibilitatea de a avea un nepot, problema titlului de proprietate este dată la o parte, lucru ce o face pe Ah Ran să profite de situaţie. Cu o vizită la medic, totul este confirmat, iar lucrurile încep să meargă conform planurilor ei.
Hyun Woo este hotărât să îşi revină. O lună mai târziu, după multă muncă şi suferinţă, el este complet recuperat. Acum trece la acţiune. Îşi vizitează cutia de valori în care îşi tinea toate documentele, şi începe să cerceteze trecutul lui Ah Ran. Urmărind-o, el surprinde chiar o discuţie a acesteia cu Joo Seung; copilul s-a mişcat pentru prima dată, iar ea a decis că este timpul să facă avortul. Îndurerat, Hyun Woo îi urmăreşte până la clinică dar nu poate decât să stea neputincios şi să o lase să meargă până la capăt.

Image and video hosting by TinyPic

Mergând la casa parinţilor săi, Hyun Woo este surprins de Ah Ran care începe să îl urmărească. Din fericire, a reuşit să scape dar, vrând să confirme că el a fost, se duce la casa de vacanţă să verifice. Acolo, ea observă zgârietura de pe mână pe care i-a făcut-o în timp ce îl urmărea. Acum este sigură că si-a revenit iar împreună cu Joo Seung, Ah Ran începe să-l supravegheze.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ziua următoare, când familia lui Hyun Woo se duce să îl viziteze, aceştia ajung chiar când el era plecat din cameră. Toţi se alarmează. Acum ei află că de fapt, nu a fost niciodată un doctor care să se ocupe de el. Ah Ran află de planul celor doi, de a fugi pentru a scăpa de riscul de a fi descoperiţi. Deasemenea, folosindu-se de sistemul de ascultare plasat în camera lui Hyun Woo, ascutând conversaţiile lor, ea află că Jae Hee are inelul lui Joo Seung, perechea celui găsit în maşină, la locul accidentului şi că intenţionează să îl prezinte poliţiei ca probă împotriva ei.
Poliţia, după primirea de noi informaţii cu privire la accident din partea unui martor anonim (Hyun Woo), o contactează pe Ah Ran, cerându-i să se prezinte la secţia de poliţie. Acesta a fost momentul în care s-a hotărât să acţioneze. S-a dus la vilă în căutarea dovezilor pe care cei doi le aveau împotriva ei. Acum Jae Hee este concediată şi alungată iar Hyun Woo rămâne să lupte singur.
Mama lui Hyun Woo apare la vilă pentru a-l muta înapoi acasă. Este hotărâtă să nu îl mai lase acolo. Ah Ran, aflată într-un moment de criză, face un gest disperat. Se asigură că în casă nu mai este nimeni altcineva si porneşte gazele pentru a cauza o explozie în care să scape de soţul său odată pentru totdeauna. Casa este cuprinsă de flăcări.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Nu pot să cred că Ah Ran chiar va da foc casei…presupun că după incendiu Hyun Woo dispare, iar toţi vor crede că a murit, iar după aceea va reveni cu un alt chip să-i facă viaţa un iad soţiei sale diabolice. Dar oare a cui e copilul? Ar putea fi la fel de bine a lui Hyun Woo, dar şi a lui Joo Seung…
    Mulţumim Ana, abia aştept acest episod :)

  2. Prima!!! Asistenta care il ingrijeste pe Hyun Woo nu este cumva nepoata regelui Bojang din Dae Jo Young?

    • Da, ea este :)

  3. Ana, se pare k tu ai fost prima, iar eu a doua, dar nui nimic

  4. Ah Ran este ingrozitoare, ce vina are Hyun Woo ca sa plateasca pentru greselile tatalui sau intr-un mod atat de cumplit. Sunt foarte curioasa ce se va alege de ea dupa ce se va indragosti de sotul ei, fara sa stie cine e, odata ce acesta se intoarce sub noua infatisare (fenomenalul Bae Soo Bin).
    Vorbind despre… fenomene…am urmarit primele episoade din Fermentation Family. Song Il Guk inca odata perfect. In fiecare film de al lui descoperi altceva, alte calitati, un alt SIG. Sa nu fi fost ok scenariul si tot te uitai.. Subiectul filmului este foarte interesant, iar imaginea acelui restaurant intr-o locatie de vis iti da asa o stare de…..acasa, de liniste, de melancolie.

Leave a Comment