koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 13

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

1znvsj9

Published on decembrie 30, 2011 with 9 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Broken Heart

Întreaga familie este şocată şi dezgustată auzind despre trecutul lui Ah Ran. Au realizat că aşa-zişii prieteni de familie nu erau decât clienti de-ai ei. Toate insultele şi ameninţările nu o mai sperie pe Ah Ran, ci, din contră, o fac să fie tot mai hotărâtă să distrugă familia Shin. Jae Sung decide şi el că este timpul să-şi dezvăluie adevărata identitate. Încetul cu încetul îşi va obişnui familia cu ideea că este încă în viaţă. La fel şi Joo Seung. Îşi începe şi el războiul. Este convins că Hyun Woo încă trăieşte şi se ascunde sub masca lui Ahn Jae Sung.
Un colet ajunge la casa familiei Shin din partea lui Joo Seung. Se pare că Jae Sung le-a trimis perechea inelului găsit în maşină, lucru ce îi confirmă lui Hyun Min bănuiala că relatia celor doi începuse înaintea accindentului şi că fratele său ştia despre aceasta. Deasemenea, acest lucru confirmă şi că Ah Ran a fost femeia din maşină.

Image and video hosting by TinyPic

Planurile lui Ah Ran încep să eşueze unul câte unul. Ea spera ca, după încheierea contractului cu Myung Sung Electronics, va reuşi să primească mai multe fonduri din partea lui Julie Jung, dar aceasta se retrage. Acum singura persoană care o mai poate ajuta rămâne Jae Sung. Aflând ca iubita lui este Jae Hee, Ah Ran o abordează şi încearcă să o înlăture din calea ei.

Image and video hosting by TinyPic

Rudele lui Ah Ran primesc un indiciu crucial pentru a o găsi pe Kyung Ran. Obţin numărul de telefon al celei care a luat-o din orfelinat, care se dovedeşte a fi mama lui Hyun Woo. Vestea că rudele sale o caută ajunge şi la Jae Hee şi o întâlnire este stabilită. Între timp, Ah Ran pune ceva la cale pentru a-i face pe Jae Hee şi Jae Sung să se despartă.Este răpită iar Jae Sung pleacă imediat în urmărirea răpitorilor, părăsindu-şi logodnica. Totul nu a fost decât planul lui Ah Ran pentru a-l face să aleagă între cele două femei. Într-o scenă foarte dramatică, ea sare din maşina răpitorilor şi, în braţele lui Jae Sung îşi declară sentimentele, crezând că acum, el se află în mâinile ei. Desigur, el a fost tot timpul conştient de planul ei şi nu s-a lăsat păcălit.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ah Ran neajungând acasă, doamna Shin se duce la apartamentul lui Joo Seung pentru a verifica dacă este acolo. Nemaisuportând tratamentul rece venind din partea mamei sale, Joo Seung îi arată că ştie adevărul.

Image and video hosting by TinyPic

În apartamentul lui Jae Sung, Ah Ran încearcă să il convingă să finanţeze Soul Furniture folosindu-se de minciuni şi chiar de seducţie. Partea a doua a planului ei nu a funcţionat (Jae Sung nu s-a lăsat sedus), însă Joo Seung nu ştie asta şi presupune lucrul cel mai evident văzându-i pe amândoi ieşind din aceeaşi clădire. El o ameninţă că va dezvălui totul, că ea a fost in spatele modificării reţetei domnului Shin, că ea a cauzat accidentul de maşină şi a incendiat vila ucigându-l pe Hyun Woo şi că ea este fiica angajatului care a murit în accidentul ce a avut loc cu 25 de ani în urmă. Vrând să împiedice acest lucru, Ah Ran se duce la casa lui Joo Seung, unde găseşte o fotografie care arată că adevărata lui mamă este soacra ei. Acum devine conştientă că şi ea a fost folosită pentru ca el să se răzbune pe mama care l-a abandonat.

Image and video hosting by TinyPic

Domna Shin se duce la magazin pentru a o confrunta în legătură cu inelele găsite şi o avertizează că va cere redeschiderea anchetei, la care, Ah Ran lansează şi ea contraatacul întrebând-o dacă după moartea unui fiu, vrea ca un alt fiu al ei să ajungă la închisoare. Ea nu renunţă la a-l seduce pe Jae Sung şi îl atrage într-un apartament, însă el îşi are propriul plan. Îl sună pe Joo Seung care, aflând ce se înâmplă, ajunge acolo într-un suflet. Are loc o confruntare între cei doi din care, surprinzător, tot Ah Ran iese ca victimă, reproşându-i că s-a folosit de ea.

Image and video hosting by TinyPic

Ziua următoare, Jae Sung îi dezvăluie că proprietara SM Furniture este Julie Jung. Ah Ran îşi dă seama cât de critică este situaţia, dându-şi seama că Soul Furniture i-ar putea fi luat oricând, competiţia deţinând majoritatea acţiunilor.
În finalul episodului, Joo Seung, urmărindu-l pe Jae Sung, îşi confirmă bănuielile. Îl strigă pe nume iar Shin Hyun Woo răspunde.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 13. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. primaaa!!! :)

  • a douaaaa ! :))

 2. a treiaaa!!! :(

 3. Eu aş fi a patraaa. Am banuit bine ca Ah Ran si Jae Hee sunt surori. Multumim pentru rezumat Ana

 4. Am o veste buna pentru fanele/fani lui BSB .Anul viitor se intoarce pe micile ecrane in rol principal.Productia in care va juca se numeste ” A Boy Dreams of Sansevieria”Din cate am inteles, filmul ( sau serialu….ca nu stiu inca ce e ) o sa fie regizat de Yoo Ji Tae.Filmarile incep in luna Ianuarie.

  • Cristina, este vorba despre un film :)
   Ana, multumim pt rezumat, episodul asta e…..demential de complicat :))

   • ana poti sa-mi spui unde pot vedea tree with deep roots ? am vazut ep 1-8 dar de la 9 nu mai stiu unde sa le pot gasi :(

 5. Ahh, ce naiva e Ah Ran, chiar crede ca a pus mana pe Ahn Jae Sung =)) Nimic nu pare sa-i mai iasa cum isi doreste insa. Fiecare personaj din acest serial e demn de mila la urma urmei, toti au suferit si toti incearca fie sa se razbune, fie sa demonstreze ceva.

Leave a Comment