koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 12

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

169i3xe

Published on decembrie 29, 2011 with 6 comentarii

de Ana C.

Temptation of An Angel OST – Sorrow

În faţa întregii familii, Joo Seung îşi declară dragostea pentru Ah Ran, însă aceasta îi întoarce spatele şi neagă totul. Disperată, doamna Shin fuge de acasă. Jae Sung este cel care o găseşte lângă ruinele casei de vacanţă şi o duce la spital, unde apare şi Joo Seung. Se pare că aceasta este mama lui şi, deşi l-a abandonat, tot îi pasă de ea, plecând îngrijorat să o caute. Jae Sung a fost neglijent când şi-a salvat mama. I-a dat fularul pe care l-a primit de la Ah Ran mamei sale iar, la spital, a folosit telefonul unei asistente pentru o suna pe Jae Hee. Joo Seung recunoaşte imediat numărul de telefon şi îşi dă seama că la vilă nu putea să fi fost decât Jae Sung.

Image and video hosting by TinyPic

După această întâmplare, domnul Shin este mai hotărât ca niciodată. Insistă şi mai mult ca Ah Ran să plece din casa lui şi să semneze actele de divorţ. Mai mult, rudele sale apar încă odată şi o şantajează că vor dezvălui totul socrilor ei.
Joo Seung pare să-şi fi dat seama de întregul adevăr. O urmăraşte pe Jae Hee şi o confruntă, spunându-i că ştie că Jae Sung a fost cel care a salvat-o pe doamna Shin, că Hyun Woo trăieşte, dar sub o altă identitate. Jae Sung apare şi o scapă din mâinile lui. Joo Seung pleacă, dar nu înainte de a-i garanta că până la urmă tot va descoperi cine este el cu adevărat. Jae Hee, sub pretextul că o vizitează pe doamna Shin pentru a vedea cum se mai simte, îi dă şi o hârtie care era în cutia poştală – amenda de circulaţie pentru Ah Ran, din noaptea în care fugea grăbită de la locul incendiului. Imediat ea devine suspicioasă, ştiind că aceasta plecase cu mult înaintea orei înscrise pe amendă. Confruntând-o în legătură cu ora plecării, ea aruncă toată vina pe Joo Seung.

Image and video hosting by TinyPic

Încercând să rezolve problemele financiare ale companiei, Ah Ran apelează din nou la Julie Jung pentru un împrumut. Între timp, rudele sale îşi demostrează perseverenţa şi o determină să le ofere bani pentru a o lăsa în pace. Văzând că pot obţine ceva, aceştia, nemulţumindu-se cu un deget, încearcă să ia toată mâna. Aducând vorba de sora ei, o determină pe Ah Ran să le promită că le va da orice dacă vor reuşi să o găsească, însă poate că au mers prea departe cerându-i să le dea magazinul de mobilă.
Joo Seung o roagă încă odată să plece din casa lui Hyun Woo înainte ca situaţia să devină mai periculoasă. El o previne că soţul ei este încă în viaţă şi că el se află în spatele tuturor lucrurilor rele care s-au întâmplat, însă ea refuză să asculte, crezând că este doar gelozia cea care vorbeşte. Intrând noaptea în birou, Ah Ran schimbă reţeta pregătită pentru socrul ei. Dimineaţa următoare, când Jae Hee livrează medicamentele, domnul Shin leşină şi ajunge la spital din cauza medicamentelor prescrise. Din această cauză, dr Nam este respins de întreaga familie.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Alianţa celor doi face încă un pas pentru a o distruge pe Ah Ran. SM Furniture îi trimite o propunere de fuziune a celor două companii. Aflând numele preşedintelui companiei competitoare, Ah Ran este înspăimântată. Face legătura cu moartea lui Sang Mo şi îşi dă seama că sora lui a fost în spatele întregii afaceri. Julie Jung îl contactează pe Hyun Min şi îl informează că, de fapt, toate designurile folosite de Soul Furniture au fost furate, ele aparţinând fratelui ei. Dacă lucrurile mergeau prost, acum merg mult mai rău. Singura speranţă pentru ea, a mai rămas doar găsirea sorei sale mai mici, Kyung Ran. Unchii săi au plecat în căutarea ei dar dau de o fundătură. La fel se întâmplă şi cu Jae Sung. Nu poate afla mai mult informaţii despre familia lui Jae Hee pentru că numele i-a fost schimbat când era mică. Un singur lucru este nou – află că mama lui a fost cea care a lăsat-o la orfelinat.

Image and video hosting by TinyPic

Julie Jung şi Jae Sung plănuiesc să arate domnului Shin cine este cu adevărat nora lui. Sub pretextul că îl aduce la o întâlnire cu preşedintele companiei Myung Sung Electronics în care vrea să investească, doamna Jung, aduce vorba şi despre relaţia dintre acesta cu Ah Ran. Acum, domnul Shin află de la soţia preşedintelui despre identitatea ei ca Rosemary, o damă de companie bine cunoscută printre marii oameni de afaceri din oraş.
În aceeaşi seară, Ah Ran se întâlneşte chiar cu preşedintele Myung Sung Electronics. Şantajându-l că va dezvălui presei secrete despre afacerea sa, ea îl face să devină investitor al Soul Furniture. Întorcându-se acasă, crezând ea, victorioasă, este întâmpinată de domnul Shin care îi aruncă adevărul în faţă, împreună cu pozele ei ca Rosemary.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 12. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Bine zis, mai rau de atat nu cred ca se poate pt Ah Ran…singurul lucru care mai lipseste a fi descoperit, este adevaratul ei motiv pt care a intrat in familia Shin. Astept cu nerabdare derularea actiunii :) Felicitari, Ana! Rezumatele tale sunt ft reusite :)

 2. Se intoarce roata! hi hi :)
  Totusi in momentele in care isi aminteste de cele petrecute in copilarie mi se face mila de ea

 3. Oare cum vor reactiona Ah Ran si Jae Hee cand se va descoperi ca sunt de fapt surori.
  Cum va evolua relatia dintre Jae Sung si Jae Hee?… Se iubesc si se protejeaza ata de mult,cred ca dragostea adevarata va invinge.
  Minunata prestatia luI Bae Soo Bin.

 4. Multumim pentru rezumat Ana. Sper k dragostea dintre Jae Sung si Jae Hee sa invinga, chiar dak Jae Hee si Ah Ran sunt surori rezumatele sunt foarte reusite

 5. Ah Ran e mereu pe muchie de cutit…imi place serialul asta la nebunie :)

 6. palpitant serialul asta…am incercat sa il urmaresc si pe calculator insa e mai frumos la tv ..

Leave a Comment