koreafilm

Tentaţia Îngerului – episodul 11

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

2ijgak8

Published on decembrie 28, 2011 with 5 comentarii

de Ana C.

Temptation Of An Angel OST – Regret

.

După aflarea veştii, domnul Shin este furios şi aruncă vina pe soţia sa, că nu şi-a făcut datoria de mamă, needucându-şi copiii să nu îşi înşele părinţii. Hyun Min o confruntă pe Ah Ran despre relaţia ei cu Joo Seung. La sauna unde lucrează, Yun Jin se întâlneşte cu unchiul şi mătuşa lui Ah Ran. Aflând mai multe detalii despre ea, în special că este văduvă şi că acum deţine conducerea companiei, aceştia caută alte moduri în care pot face rost de bani. De asemenea, ei îl recunosc şi pe preşedintele companiei ca fiind implicat în moartea fratelui lor.

Image and video hosting by TinyPic

Încercând să găsească încă o modalitate de a o incrimina pe Ah Ran, Jae Sung, întorcându-se de la vilă, găseşte o soluţie – camera de filmat de pe drumul înspre oraş care trebuie să o fi surprins plecând de la locul faptei. Deşi, ajuns la poliţie, nu reuşeşte să obţină imaginile dorite, el tot intră în posesia unei dovezi – o amendă de circulaţie ce data din noaptea incendiului care dovedeşte că ea a fost acolo şi că se grăbea să fugă de la locul faptei.

Încă furios din cauza minciunilor spuse de Ah Ran, domnul Shin îi cere acesteia să divorţeze. El vrea să o înlăture complet din familia lui, să îşi recupereze toate bunurile şi, desigur, funcţia în cadrul companiei.
Hyun Min nu renunţă. El vrea să afle mai multe despre relaţia dintre Ah Ran şi Joo Seung, şi de aceea, o contactează pe Jae Hee care, lucrând alături de doctor, trebuie să aibă mai multe informaţii. În timpul discuţiei celor doi, Ah Ran a fost şi ea prin apropiere şi a auzit totul. Astfel, ea află despre cumnatul său că ştie şi bănuieşte mai multe decât ar fi crezut. El ştie deja despre relaţia sa cu Joo Seung şi bănuieşte că Hyun Woo ştia de mult despre aceasta. Mai mult, el suspectează că accindentul fratelui său nu a fost deloc un accident. Situaţia este critică, Ah Ran pare să se scufunde tot mai mult.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Joo Seung, parcă disperat, îi cere încă odată să pună capăt acestei răzbunări. Lucrurile au mers deja prea departe. Îi propune să se căsătorească. Acum ei sunt chit – Ah Ran şi-a pierdut părinţii iar ei şi-au pierdut fiul – dar pentru ea tot nu este destul. Vrea să înlăture suspiciunile cumnatului său şi îi propune lui Joo Seung să o seducă pe Jae Hee, să arate tuturor că ea este de fapt, partenera lui.

Image and video hosting by TinyPic

Domnul Shin duce mai departe demersurile împotriva norei sale. Încearcă să demonstreze că documentul prezentat de ea este un fals, Hyun Woo neputând niciodată să facă aşa ceva tatălui său, şi aranjează ca ea să fie urmărită. Se pare că Hyun Woo, prevăzător, şi-a mascat amprenta chiar înainte ca Ah Ran să o pună pe document.
Rudele lui Ah Ran o contacează din nou şi îi dă noi informaţii cu privire la moartea părinţilor ei. Se pare că ei ar fi putut fi salvaţi dacă nu ar fi fost domnul Shin care a intervenit şi s-a opus chemării ambulanţei. Dacă ar fi ajuns la spital, ar fi fost salvati. Acum Ah Ran este şi mai furioasă, setea ei de răzbunare devenind tot mai mare. Apelează la Jae Sung pentru a interveni pe lângă socrul ei; în schimb, el îi cere să se despartă de Joo Seung.
Joo Seung, pentru a se răzbuna pe Jae Sung, o atrage pe Jae Hee în apartamentul său. Profită de faptul că e bolnavă şi îi dă medicamente pentru a o face să adoarmă. Vrea să îi plătească cu aceeaşi monedă. Îl sună şi îl informează că ea este în casa lui, în patul lui. Deşi când ajunge la apartament, totul arăta de parcă cei doi au fost împreună, Jae Sung reuşeşte să întoarcă situaţia în favoarea lui – aruncă o nouă bombă spunându-i despre planul lui Ah Ran de a se despărţi de el.

Image and video hosting by TinyPic

Plecând împreună, într-un decor romantic, Jae Sung îşi declară dragostea pentru Jae Hee, nevoia de a o avea alături şi o cere în căsătorie.

Image and video hosting by TinyPic

Respinsă de întreaga familie, Ah Ran nu mai are de ales decât să accepte propunerea lui Jae Sung şi să pună capăt relaţiei cu Joo Seung în schimbul sprijinului faţă de socru. Pentru a-i demonstra că se va ţine de cuvânt, ea îi oferă chiar documentele clinicii doctorului Nam, pentru a cărei achiziţie, ea a oferit drept garanţie chiar casa. Totul se termină foarte prost pentru Ah Ran. Venind să se întâlnească cu Jae Sung, domnul Shin află totul despre relaţia care tocmai lua sfârşit dintre Joo Seung şi nora sa, cele două întâlniri având loc în acelaşi restaurant.

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Tentaţia Îngerului – episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Chiar ma gandeam ce minciuni va mai coace Ah Ran de data asta, dar pare-se ca s-a terminat sacul cu minciuni, si acum e in mare pericol sa fie aruncata din casa, plus ca totul se complica mai mult. Mersi pt rezumat!

  2. Multumim pentru rezumat. Incepe sa i se cam inece corabiile lui Ah Ran ce frumos ca Jae Sung o cere in casatorie pe Jae Hee

  3. Ador rezumatele astea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Actiunea e geniala iar bae soo bin…..perfect! Multumim pentru rezumate! Faci o treaba geniala!

    • Mulțumesc!!! Îmi place sa le fac, și ma bucur foarte mult ca va plac. :D

  4. Multimim pentru rezumate! Un serial foarte bun.Iar Bae Soo Bin e magnific <3

Leave a Comment