koreafilm

Tentația Îngerului – episodul 1

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Tentatia Ingerului

Tagged: , ,

7

Published on decembrie 14, 2011 with 20 comentarii

de Mihaela N.

Temptation of an Angel OST – Lie

Insula Jeju. În incinta unui hotel de lux, pe marinea piscinei, este amenajat decorul pentru o ceremonie de nuntă. Mirele, Shin Hyun-woo, și familia lui întâmpină invitații și primesc felicitările acestora. Socrul mare, Shin Woo-sup, este nemulțumit că a trebuit să organizeze nunta în Jeju și cârcotește în privința costurilor prea mari. Deși este un afacerist înstărit, nu poate să renunțe la zgârcenie chiar si într-o zi deosebită pentru fiul lui. Mireasa este așteptată..dar nu numai de către nuntași, ci și de bodyguarzii domnului Hwang care a venit în insula Jeju pentru a o întâlni. Ah-ran nu vrea totuși să îl revadă, însă este luată cu forța și dusă în fața fostului ei șef. Hyun-woo este anunțat că mireasa a fost răpită și pleacă disperat să o caute. Domnul Hwang este foarte iritat că Ah-ran vrea să se căsătorească fără să-i spună și îi reamintește că îi este datoare cu sumele imense de bani cu care a ajutat-o în toți anii din urmă. Până și corpul ei îi aparține tot lui. Ah-ran nu cedează și își păstrează sângele rece; amenințările o fac să ia o atitudine ofensivă și răspunde șantajului domnului Hwang cu un alt șantaj. Îi promite că dacă nu va împiedica mariajul ei cu Hyun-woo, îi poate oferi informații confidențiale despre o firmă foarte importantă…Cei doi cad la învoială. Socrul mare pare hotărât să anuleze nunta și, foarte suspicios, se întrebă dacă intr-adevăr viitoarea noră este dintr-o familie bogată și a studiat în America. Nam Joo-Seung, medicul și un apropiat al familiei, îi înlătură însă dubiile în aceste privințe. Ah-ran este urmărită în continuare, însă din cu totul alte motive, și, în lipsa unei alte soluții, își face apariția la propria nuntă în cel mai neașteptat mod. Se aruncă de pe copertina hotelului în piscină. Hyun-woo sare în piscină și o salvează. El o iubește sincer și este convins că și ea îi împărtășește sentimentele.

Ceremonia are loc, jurămintele sunt depuse, iar Hyun-woo și Ah-ran, foarte fericiți, sunt felicitați. Domnul Hwang în persoană le oferă un cadou de nuntă foarte costisitor și se recomandă drept protectorul lui Ah-ran și bun prieten de familie. Proaspăta mireasă Ah-ran plătește o sumă foarte mare pentru a i se face acte false, din care să rezulte că a studiat în străinătate. Ah-ran l-a sedus pe Hyun-woo pentru ca vrea să se răzbune. Părinții ei au murit într-un accident înscenat de către tatăl lui Hyun-woo, pe când ea era doar un copil. Rămase orfane, ea și sora mai mică au fost obligate să trăiască pe străzi, să se hrănească din gunoi, apoi au fost despărțite pentru totdeauna. Viața lui Ah-ran a luat-o pe o cale mizeră, pe care o urăște, dar pentru care vrea să se răzbune…

Hyun-woo este o fire romantică și o iubește sincer, îi promite că o va face fericită și, ca într-o poveste frumoasă, în noaptea nunții călătoresc împreună într-o caleașcă, într-un decor de vis…Ah-ran îl are complice pe iubitul ei, Nam Joo-seung, care deși pare loial familiei Shin, în același timp o ajută să pună în aplicare planul prin care să-i distrugă. Joo-seung este foarte atras de Ah-ran și, foarte imprudenți, sunt aproape surprinși de Hyun-woo în timp ce se sărutau în camera nupțială.In viața familiei Shin apar numeroase situații neplăcute. Shin Woo-sup este fotografiat în timp ce primea bani, apoi, un reporter îi atrage atenția că deține fotografiile și alte informații compromițătoare, inclusiv un mesaj din partea fiicei sale, prin care aceasta parea ca ii demasca actiunile. Ah-ran se oferă să rezolve problema, și, în schimbul a 300. 000 de dolari, îl mituiește pe falsul reporter și mușamalizează cazul pe care, în realitate, chiar ea l-a înscenat. Ah-ran este salvatoarea familiei…Conflictele se intensifica, deoarece apar brusc niste fotografii in care sotia lui Shin Woo-sup este surprinsa alatruri de un barbat. Foarte gelos si brutal, Woo-sup nu accepta nici o explicatie, considerandu-se inselat si nerespectat. In realitate, doamna Shin si Hyun-woo ajuta o tanara dintr-un orfelinat, pe care au protejat-o inca din copilarie si care tocmai a terminat studiile si a devenit asistenta medicala.

Domnul Hwang pretinde ca Ah-ran să-i înmâneze informatiile pe care i le-a promis, însă pentru a le obtine, ea trebuie sa-l seduca pe pe directorul companiei si sa fure cardul pe care sunt stocate datele. Pentru Ah-ran, sau Rosemary, cum este cunoscuta printre doamnele de companie, nu este un lucru imposibil. Misiunea aceasta o pune insa intr-o situatie neprevazuta, fiind foarte aproape sa fie descoperita de Hyun-woo. Toate banuielile lui se risipesc repede si isi reproseaza ca a putut sa gandesca lucruri rusinoase despre sotia sa.Linistea familiei Shin este zdrunicinata din nou in momentul in care doamna Shin, o femeie delicata si buna, primeste un cadou care pare a fi daruit de un barbat. Woo-sup se infurie, gelozia il determina sa-si acuze sotia de infidelitate…Planurile lui Ah-ran merg foarte bine, a reusit sa sadeasca neincrederea si dezbinarea in noua sa familie. Se bucura ca ii face sa se simta ingrozitor, ca le plateste pentru suferinta pe care a trait-o in copilarie. Nimeni nu o suspecteaza, pana in clipa in care Hyun-woo se intoarce acasa si o surprinde pe sotia sa intr-o imbratisare patimasa cu Joo-seung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on Tentația Îngerului – episodul 1. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mulţumim pt rezumat, Mihaela!
    Am urmărit primul episod, şi mie îmi place ce văd :) Lee So Yeon e atât de potrivită pt roluri de femeie rea, şi în Dong Yi a prins-o bine :)

    • multumesc si eu, ana, multumesc in mod deosebit:)

      • N-ai de ce, Mihaela :)

  2. Doamne, ce episod!!!! Cred ca mi s-a oprit inima la cateva secvente….

    • Şi mie!!!! Când erau cei doi să fie prinşi. Şi iată că au fost prinşi destul de repede.
      Îmi place la nebunie de amantul lui Ah Ran :P Pe lângă faptul că arată bine, joacă şi tenis :D

      Ce ciudat, în Gyebaek mi se pare groaznic de antipatic şi urâcios…dar aici…e altceva, e ft fermecător :)

    • :)) e nerecomandat cardiacilor!!

  3. nu am ce comanta. e serial de 10!!!!

  4. foarte alert serialul!! imi place !

  5. Multumim, Mihaela :D
    1. imi place melodia postata :X
    2. imi plac imaginile HD
    3. desi nu am avut timp sa vad ep azi, mi l aduc perfect aminte si simt adrenalina pe parcurs ce recitesc rezumatul :X
    4. Sper ca BSB sa cucereasca inimile telespectatoarelor :D

    • multumesc mult,Lorena ;)
      ma bucur ca acest serial te tenteaza:))

  6. Multumesc pentru rezumat Mihaela, imi place serialul, din pacate voi vede numai partial. Cred ca BSB a cucerit inima multora cu rolurile de pana acum, joaca excelent orice fel de caracter! Si sunt mai multe feţe cunoscute, cred ca serialul va fi unul de succes si la noi.

    • multumesc, Liliko!
      sper sa reusesti sa-l vezi in intregime, pentru ca merita tot efortul!

  7. Am văzut aseară episodul şi încă mă mai gândesc la el. Lee So Yeon e magistrală. Mi-a plăcut mult în Dong Yi, o femeie ambiţioasă, tenace, dar incapabilă să cucerească inima bărbatului iubit. A fost totuşi o femeie îndrăgostită căreia nu i s-a răspuns la fel.
    Aici o văd altfel: un suflet chinuit, plin de ură şi resentimente, o femeie incapabilă să-l iubească pe cel care nu are altă vină decât că o iubeşte la nebunie.

  8. Am vazut si eu primul episod, dar lam vazut doar pe jumate. Lui Lee So Yeon chiar i se potriveste mamusa rolul de femeie rea. Am vazut-o si eu in Dong Yi si mia placut cum a jucat. Mi se pare k joaca si Daeso din Regatul Vantului in rolul socrului lui Ahran. “secretarul Hong” e tare simpatic in haine contemporane

  9. Woa! Foarte bune episodul… am devenit fana a serialului. Nu puteam sa imi deslipesc ochii de la Tv, desi stiam ca tema la mate trebuie rezolvata urgent. :))
    Imi pare rau ca diseara nu pot vedea ep. la Tv, poate il recuperez vineri dupa amiaza, pana incepe urmatorul pe euforia.
    Melodia din OST ( de mai sus) imi place mult, e intensa… pastreaza o nota de suspans.

  10. pare un serial destul dde compromitator

    • @Laura?…
      compromitator????…..
      nu vad pe cine ar dezonora, de fapt nici unul dintre actori nu cred ca s-a simtit discreditat dupa ce a aparut in acest serial. din contra, felul in care au interpretat e deosebit, chiar nu simti ca e un joc fortat.

      • asta e parerea mea, sincer dramele contemporane (nu toate) se aseamana mult cu telenovelele romanesti sau spaniole

    • Mihaela, Laura o fi vrut să zică promiţător, nu Laura? :)

  11. este un serial al zilelor noastre, ce m-a surprins este nunta, faptul ca este prima nunta moderna pe care o vad, mireasa imbracata modern, mi se pare ciudat,obisnuita ca si in celelalte seriale miresele sa fie imbracate traditional

Leave a Comment