koreafilm

Grădina Secretă – episodul 16

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

6xx5jc

Published on decembrie 07, 2011 with 10 comentarii

de Diana Cristolțean


4Men & Mi – Here I Am

Joo Won este prins în lift, leşină, însă Ra Im, care ştie de boala şi starea lui, o sună pe Ah Young să-i spună secretarului Kim de situaţia lui Joo Won, apoi sună la ambulanţă şi îi anunţă de acest caz şi doar după ce face toate acestea se îndreaptă şi ea spre mall.

Joo Won este dus la spital, şi Ra Im îl urmează. Acolo, ea află că el şi-a revenit, merge îi spune că îi pare rău că din cauza ei s-a ajuns la aici. El o îmbrăţişează şi îi spune că a crezut că nu o va mai vedea niciodată, şi o întreabă  cum a fost audiţia. Când aude că ea nu s-a prezentat din cauza lui, Joo Won se îmbracă şi o duce personal la locul unde se ţinea concursul, însă cei doi ajung prea târziu: audiţiile s-au încheiat, iar regizorul a plecat.

Oska este „absolvit” de scandalul cu piesa plagiată, şi chiar după ce clarifică această situaţie la poliţie şi se întâlneşte cu reporterii, el le demonstrează acestora cât de mult s-a schimbat în ultimul timp: este prietenos, şi chiar recunoscător. După aceea, se întâlneşte cu Yoon Seul şi văzând că ea îl priveşte urât, el îi spune că se simte deparcă s-au întors pe vremea când erau iubiţi. Yoon Seul îl opreşte cerându-i să nu îi aducă aminte de cea mai dureroasă perioadă din viaţa ei.

Joo Won îi promite lui Ra Im că va face o minune şi îi va da ocazia de a participa la o audiţie pentru „Dark Blood”.

După ce pleacă de la ea, tânărul se întâlneşte cu Jong Soo, îi spune care este adevărata lui identitate acum, şi primeşte un pumn de la acesta. După ce durerea mai trece şi cei doi stabilesc că acum sunt chit, Joo Won află că regizorul este plecat în Japonia.

Businessmanul apelează la Oska pentru ca acesta din urmă să se folosească de relaţiile pe care le are în Japonia în calitate de star Hallyu şi să îi facă rost de numărul regizorului. După mai mult de 50 de apeluri pierdute, regizorul îi răspunde în final lui Joo Won şi află că trebuie neapărat să vadă reprezentaţia unei anumite fete care a piedut  şansa de a lua parte la audiţii deoarece era disperată să salveze viaţa unui om. Regizorul acceptă, şi Joo Won trimite un avion particular după acesta.

Împreună, ei merg pe platourile de filmare unde Ra Im se ocupă de cascadorii. După 5 minute, regizorul pleacă, aparent decis.

În pauză, când se întâlneşte cu Ra Im, Joo Won nu îi spune de adevăratul motiv pentru care a venit, dar în schimb, nostalgici, amândoi se comportă de parcă s-ar întalni pentru prima dată.

Managerul Park îşi recunoaşte vina pe care o poartă în accidentul cu liftul, iar Joo Won îi acceptă demisia.

Oska insistă pe lângă Han Tae Sun să semneze un contract cu el, însă tânărul muzician nu se lasă convins şi îi spune că va părăsi Coreea. Ra Im merge acasă la artistul preferat pentru a-şi lua bagajele şi află de la acesta, printre altele, că Joo Won a suferit un accident care l-a schimbat mult şi despre care nu îşi aduce aminte.

Artistul Hallyu este mândru să îi arate lui Yoon Seul că iar e implicat într-un scandal amoros: de această dată chiar cu ea.

Joo Won face nişte calcule şi află că ziua morţii tatălui lui Ra Im e pe data care coincide cu accidentul lui. De asemenea, în urma recentului incident, Joo Won este sigur că accidentul de maşină pe seama căruia rudele sale pun claustrofobia, a fost defapt un accident ce a avut loc într-un lift. Joo Won are impresia că acolo a pierdut ceva preţios.

Ra Im merge la mormântul tatălui ei, şi acolo o întâlneşte pe d-na Moon care i-a adus şi ea flori acestuia. Mama lui Joo Won, care a venit la acest cimitir în fiecare an, este şocată să afle de relaţia paternitate dintre bărbatul mort şi iubita fiului ei.

În seara aceleiaşi zile, d-na Moon o aşteaptă pe Ra Im acasă, şi îi spune adevărul: tatăl ei a murit salvându-i fiul, după care Joo Won a suferit pierderea de memorie. Îngenunchiază în faţa tinerei (căreia nu îi vine să creadă de cele auzite) şi o imploră să de despartă de Joo Won, oferindu-i sume enorme de bani.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Grădina Secretă – episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumim mult de rezumat un serial care merita vazut P.S. Va recomand sa cautati pe youtube parodia realizata de cei de la bigbang de la acest serial eu una am cazut pe jos de ras

  2. HEHEHE….=)) foarte tari cei de la BigBang, oare le-a facut Oska ceva de i-a pus asa pe sotii?

  3. Emotionant episod!
    @Sabina: am vazut parodia. Cei de la Big Bang au jucat foarte bine.

  4. Din pacate am ramas in urma cu episoadele din aceasta saptamana, si voi ramane in continuare… puf!!! Trebuie sa le recuperez pe toate in weekend, daca o sa am timp. Vreau ca Mos Craciun sa-mi aduca in dar… mult, mai bine zis “foarte mult timp liber” !!! :)

  5. Urmeaza Ispita ingerului.Abia astept <3

    • La Euforia?

      • Da,ana.Dupa SG.

    • Au dat promo?

      • Au confirmat chiar ei. :)

  6. Ispita ingerului? Cum este in limba engleza? Este cunoscut? Va rog raspundeti :x Multumesc !

Leave a Comment