koreafilm

Grădina Secretă – episodul 15

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

35klb3o

Published on decembrie 06, 2011 with 8 comentarii

de Diana Cristolțean

Yoari – Appear

Pentru că au fost descoperiţi de Oska şi Jong Soo, Ra Im şi Joo Won se văd nevoiţi să le clarifice acestora situaţia. Se întâlnesc toţi patru acasă la muzician, unde Joo Won îşi convinge vărul că se află prins în corpul lui Ra Im spunându-i cuvintele pe care i le-a mai mărturisit odată atunci când şi-a dat seama că s-a îndrăgostit de cascadoare. Ra Im îl convinge pe şeful ei că ea are acum corpul lui Joo Won în momentul în care îi spune care ea repetă anumite cuvinte pe care el i le-a spus că le rosteşte de fiecare dată când cineva îl sună după miezul nopţii. (“La ce spital e? Mai e în viaţă?”).

Ah Young, care s-a întors la lucru, primeşte în dar de la Secretarul Kim o pereche de cizme călduroase şi află, spre uimirea ei, că acesta era dispus să demisioneze în momentul în care a aflat că ea a fost dată afară.

Mama lui Oska insistă ca acesta să se lase de muzică fiindcă are o reputaţie proastă, lucru ce îl pune pe gânduri. El decide să se schimbe începând prin a cere scuze tuturor celor pe care i-a jignit pe durata carierei sale. Un alt motiv pentru care Oska începe această schimbare este că după ce va încheia cu părerile de rău, el va fi îndeajuns de matur pentru a merge la Seul şi a-i cere şi acesteia iertare.

Han Tae Sun îi spune lui Yoon Seul că refuză să semneze un contract cu ea din cauza scandalului lui Oska, în care, este şi el implicat. Totuşi, ea îi cere un ultim lucru: să o ajute să găsească artiştii cărora, compozitoarea implicată în scandal, a încercat să vândă cântecul.

Ra Im îşi aduce aminte de cuvintele lui Jong Soo, şi de dorinţa acestuia ca ea să nu devină director al Şcolii deoarece stresul şi grija că unul dintre cascadori poate muri oricând e prea mare. Ea află că poate să susţină o audiţie pentru rolul din „Dark Blood” şi insistă ca Joo Won să accepte să meargă acolo deoarece, chiar dacă va pica audiţia, visul ei de a fi prezentă la un astfel de eveniment, va deveni realitate.

Jong Soo află şi el de planul celor doi de a participa la audiţie. Totuşi, Joo Won impune o condiţie înainte de a accepta să se antreneze de dragul lui Ra Im: ca ei doi să locuiască împreună, la el acasă. Seara, Ra Im află de la Joo Won că acesta suferă de claustrofobie, şi dacă ar intra într-un spaţiu închis, cum ar fi un lift, ar putea să aibă un atac de cord.

Ei se antrenează de zor, fără a scăpa o şansă de a se tachina. Joo Won învaţă repede şi o face pe Ra Im mândră de el, şi chiar crede că el ar putea câştiga. Ea îşi aduce aminte de lichiorul pe care l-a primit pe Insula Jeju, şi află că deşi era pentru Oska, Joo Won a băut şi el in aceeaşi substanţă. Cei doi merg pe insulă, dar nu o mai întâlnesc pe femeia care i-a primit mai demult.

La întoarcere, ei sunt aşteptaţi de mama lui Joo Won, care le pregăteşte bagajele şi îi dă afară din casă. Cei doi merg să doarmă la Oska.

Artistul continuă să le ceară scuze celor pe care i-a supărat în trecut, şi află că femeia care a compus piesa plagiată a încercat să vândă cântecul şi altora. El merge să o întâlnească pe una din aceste persoane, şi o vede alături de Yoon Seul şi Han Tae Sun.

Când rămâne singur cu fosta sa iubită, acesta îi mărturiseşte că şi-a adus aminte de tot ce s-a întâmplat între ei, inclusiv de scena care a făcut-o pe ea să sufere. Îi spune că ceea ce a auzit atunci nu a fost decât vorbe nesincere, şi că ea a fost pentru el cel mai de preţ lucru. Îşi cere iertare. La auzul acestor cuvinte, Yoon Seul plânge şi îi spune că nu îi place să-l vadă cerându-şi scuze.
Han Tae Sun se arată foarte iritat de faptul că Yoon Seul s-a folosit de el pentru a ajunge la Oska. Tânăra abia acum îşi dă seama că acesta ţine la artistul Hallyu.

Joo Won este gata de audiţie, însă află că Ra Im (ce are corpul lui) trebuie să meargă la birou deoarece bunicul său este chiar acum în trecere pe acolo. Ea merge, şi îi salvează reputaţia lui Joo Won. După ce bunicii lui pleacă, Ra Im vrea să se întoarcă la audiţia unde e reprezentată de Joo Won, şi ia liftul, spre uimirea lui Park. Liftul se blochează şi nimeni nu este în camera de control pentru a o elibera pe Ra Im.

Afară începe să plouă, iar Ra Im şi Joo Won îşi schimbă trupurile la loc. Joo Won este prins în lift, unde după mai multe eforturi de a-şi păstra calmul şi după ce reuşeşte să schimbe câteva cuvinte cu Ra Im la telefon, îşi pierde cunoştinţa.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Grădina Secretă – episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima?

 2. Da! ^.^

 3. Multumesc pentru rezumat Diana! Poate maine pot sa prind reluarea…

  • Cu multa placere, Liliko! Sper sa prinzi reluarea, a fost un episod foarte frumos (si trist, in scena cu Joo Won) ^.^

 4. stie cineva ce va incepe dupa ce se termina gradina secreta? daca are 20 de episoade se termina martea viitoare, dar in Tv mania apare tot gradina secreta!

 5. :( Astia de la Euforia nu au mai dat azi noapte la 3 reluarea :(… . Sper sa fi fost o greseala si sa il dea pe cel de azi.
  Cand au comentat impreuna cei doi actori despre faza din lift, Ha Ji Won zice ca ii venea sa mearga sa il salveze in realitate si ca a jucat prea bine scena… :)
  Aici sunt acele comentarii ale lor ( pe la partea a 4-a sau a 5-a comenteaza sceana de azi ) :
  http://www.youtube.com/watch?v=UfcdcSpOXcs
  http://www.youtube.com/watch?v=RmK1VT3T02w&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=Oew8JoN8ZgU&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=aHaMMbpfXdE&feature=related

  Oare cum o duce Hyun Bin in armata? :X
  Sa aveti o zi frumoasa!

  • Ca si Ha Ji Won si eu cred ca Hyun Bin a jucat bine scena liftului de la final, pana si vena de pe gat i s-a umflat. Chiar m-a facut sa ma simt inconfortabil, de parca chiar l-as fi urmarit pe el avand un atac de claustrofobie.

 6. aoleu, cutremurator episodul O_O sincer chiar m-am speriat la final (cred ca mi-a scapat un “Joo Won, nu muri acum!!” O_O). Imi pare rau, a trebuit sa ma uit si la urmatorul episod, scena aceea a fost prea infricosatoare., trebuia sa stiu cum se termina O_O

  pe de alta parte, faza din care face parte si prima poza m-a facut sa rad intr-un hal… =))))) “Deci cand tu mi-ai spus sa nu spun hm hm cat voi trai, erai de fapt…?” .. “Si la sauna?” =))))

Leave a Comment