koreafilm

Grădina Secretă – episodul 13

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

4loopj

Published on decembrie 02, 2011 with 15 comentarii

de Diana Cristolțean


Yoon Sang Hyun (Oska) – Watching

Joo Won îi propune lui Ra Im să meargă să doarmă împreună într-o altă cameră, însă ea refuză evident. Jong Soo intră în încăpere, încearcă să îl dea la o parte pe Joo Won care se preface că doarme, însă cel din urmă găseşte o metodă de a-şi face loc şi a dormi aproape de Ra Im.

Dimineaţa următoare, cascadoarea şi şeful ei decid să facă un traseu pe munte. Joo Won vrea să îi acompanieze, însă nu ţine pasul cu cei doi sportivi şi rămâne în urmă. Când se reîntâlnesc, el se preface rănit pentru a se sprijini de Ra Im. Până la urmă ei îşi dau seama de şiretlicul tânărului, însă acesta cade şi se răneşte de-a binelea.

Oska se pregăteşte din greu pentru noul său concert. Totuşi, el îşi găseşte timp pentru a se întâlni cu o prietenă apropiată a lui Yoon Seul. De la aceasta află că defapt tânăra a plecat în State cu un prieten de-al lui, însă a continuat să călătorească şi să locuiască singură. Spre uimirea sa, Oska află că Yoon Seul chiar a încercat să se sinucidă după ce ei s-au despărţit.

Angajata lui Yoon Seul îi mărturiseşte că îşi recunoaşte vina pe care o poartă în incidentul cu piesa apărută pe Internet. Chiar dacă este astfel pusă într-o situaţie dificilă, Seul nu o dă afară pe tânără, şi aşteaptă ca aceasta să continue să lucreze pentru ea.

Oska îşi face apariţia şi îi decojeşte castane prăjite, însă Yoon Seul îl avertizează că ei nu îi plac castanele şi că probabil erau preferatele unei foste prietene ale lui. Confuz, Oska îi promite că se va gândi la acţiunile lui şi va încerca să-şi dea seama cu ce a rănit-o în trecut încât a schimbat-o atât de mult.

Ra Im este nevoită să aibă grijă de Joo Won. Pentru a-l enerva, aceasta îi spune că spre deosebire de el, Oska a fost în stare să mănânce şoric de porc „ca un bărbat”. Cei doi ies la plimbare, timp în care tânăra realizează cât de frumos e Joo Won, dar şi că sunt departe unul faţă de celălalt şi în curând el va dispărea.

După multe dispute copilăreşti, Ra Im sfârşeşte prin a adormi alături de Joo Won. Dimineaţa, el insistă să fie dus la doctor, unde cascadoarea află că el a fost într-adevăr rănit destul de grav.

Mama lui Joo Won află de mini vacanţa şi afecţiunea fiului ei, aşa că merge în vizită la Ra Im. Ea descoperă cutia cu lenjerie de bărbaţi pe care Joo Won i-a dat-o înapoi casacdoarei imediat după tranformarea la corpurile lor iniţiale, şi nu face decât să se înfurie mai tare. D-na Moon o întâlneşte în final pe Ra Im care este apărată de Oska. Artistul încearcă să o convingă pe mătuşa sa să plece, însă aceasta îi aruncă vorbe grele tinerei acuzându-i părinţii că nu au ştiut să-i ofere o educaţie potrivită. Ra Im îi cere să îşi retragă cuvintele, deoarece orice ar fi făcut ea, părinţii ei nu merită să fie jigniţi în acest hal. Femeia o face pe Ra Im să izbucnească în lacrimi, moment în care Oska o scoate cu forţa din casă pe mătuşa lui.

Joo Won află de incidentul de adineauri, o caută pe Ra Im, nu o găseşte, aşa că merge să-i ceară explicaţii mamei sale. Ea îi spune că poate să facă ce vrea, însă chiar dacă o să se însore cu Ra Im, şi chiar dacă ei vor avea un copil, ea nu le va da din avere, şi nici nu îi va recunoaşte ca fiind parte din familie.

El petrece noapte aşteptând-o pe Ra Im să se trezească şi să iasă din casă. Ea îi spune că spre deosebire de el, care a înfruntat frigul pentru 8 ore, ea trebuie să continue să trăiască în locul în care mama lui a jignit-o şi i-a înjosit părinţii. Îi cere să dispară din viaţa ei, şi se depărtează plângând.

Joo Won continuă să meargă la Şcoala de Acţiune şi să îi trimită mesaje în speranţa că ea va lua legătura cu el. În final, Ra Im îşi face curaj şi merge la casa lui, însă ziua aleasă este destul de nepotrivită deoarece exact în acea noapte, Joo Won găzduieşte o petrecere anuală a VVIP-urilor. Ea îl priveşte de departe pe Joo şi refuză să intre în încăpere ştiind că nu este îmbrăcată potrivit, amintindu-şi de scena în care el a criticat-o dur fiindcă a mers la întâlnire cu geanta ruptă.

Oska o vede şi o invită la el acasă, unde o pregăteşte pe Ra Im de petrecere, comportându-se ca şi naşa Cenuşăresei. Ei doi îşi fac o intrare grandioasă, strălucind de frumuseţe şi eleganţă, lăsându-i mască pe Joo Won şi Yoon Seul.

 

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Grădina Secretă – episodul 13. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. E un episod haios datorita scenelor de la vila din padure :))
  Dar episodul de luni va fi apogeul :))

  multumesc pt rezumat

  • O da, episodul de luni va fi .. spectaculos in toata puterea cuvantului :D
   Eu iti multumesc ^.^

 2. Supeeerb episod… Vacanta la munte este excelenta, am privit pe nerasuflate episodul…Cum o imbratiseaza Joo Won, mor, de fiecare data ma prinde asa un fior de nedescris :P :X :X Si finalul – petrecerea- oh, da, un moment plin de savoare si…sclipici! Vizionare placuta tuturor…gradinarilor =)) :D

  • “gradinarilor” :))) Ai dreptate, fanii “Secret Garden” ar trebui sa se numeasca “gradinarii secretosi” sau ceva de genu’ =))

 3. Again, nu ma pot abtine, scuzati-ma : cele mai dulci :* :* :* catre OSKA :)

 4. A fost super acest episod, ft haios la munte, romantic şi strălucitor la final :) Ra Im arată senzaţional, îţi taie răsuflarea, mai ales lui Joo Won :D
  Kamsa Diana, rezumatul frumos ca de obicei :)

  • Ador scena in care ea apare la bartul lui Oska, iar Yoon Seul si Kim Joo Won sunt amandoi “O.O”. E probabil una din cele mai memorabile scene din drama :)
   Cu mult drag! ^.^

 5. diana , tu continui sa faci niste rezumate fenomenale! Felicitari

  • Nu spune asta ca ma rusinez :))
   Iti multumesc mult pentru ca imi citesti rezumatele! :D

 6. absolut genial :))) Joo Won chiar face cele mai ridicole lucruri pentru a sta cu Ra Im: “Spala-mi piciarele”, “Imi aduci un suc?” “Poti sa schimbi canalul? Ma plictisesc…” =))))))
  A fost asa dragut cand Oska a spus ca va fi “zana ei cea buna” ^w^ awwwww~~~~

  cred ca este si primul episod in care am simtit ca aproape o sa plang…. O_O…

  Dar ca sa nu inchei intr-o nota trista:
  Yoon Seul: “Bla bla bla bla bla bla bla…..”
  Joo Won: “Ihm, Ihm.. aha aha aha a… WAAA O_O” =)))))

  • Ador rolul lui Oska in toata povestea aceasta tot mai mult pe zi ce trece! ^.^ Din momentul in care si-a facut aparitia am stiut ca va fi “zana buna” a lui Ra Im. :)

   Expresiile lui Joo Won si Yoon Seul sunt absolut nepretuite!! Din aceasta cauza nu m-am putut abtine sa nu postez o captura si cu ei :D

 7. Frumos episodul. Imi place si cuplul Oska-Yoon Seul. Oska e un personaj reusit, se poarta asa dragut cu Ra Im, merita si el sa fie fericit. Yon Seul mai castiga si ea puncte in episodul viitor.

  • Sunt un cuplu dragut, pe Oska il simpatizes din primul episod, insa desi nu am placut-o la inceput, Yoon Seul castiga si ea tot mai mult teren :D
   Sper sa ne cucereasca mai mult in urmatoarele episoade ^.^

 8. Ma primiti si pe mine printre gradinari?
  sunt incantata, indragostita de filmul acesta. e jucat perfect, e atata chimie intre Ha Ji Won , Hyun Bin, nu e o secunda in care sa ma plicitsesc, !!! iar episodul 13 a fost nemaipomenit!
  multumesc Diana, pentru rezumate!

  • Sigur ca da, esti binevenita! ^.^
   Ne bucuram ca impartim aceleasi sentimente in legatura cu serialul, cat despre urmatorul episod, iti promit ca va fi mult mai grozav decat acesta! Stay on! ;)

Leave a Comment