koreafilm

Fanii mereu alături de noi

Written by koreafilm. Posted in Despre noi, Evenimente, Noutati KF, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

Geunjeongjeon

Published on decembrie 01, 2011 with 326 comentarii

A mai trecut un an de când suntem împreună şi numărul celor care iubesc Coreea şi tot ceea ce înseamnă ea creşte pe zi ce trece.

Aţi dovedit cât de mult iubiţi Koreafilm, prin toate mesajele de încurajare şi felicitările pe care ni le trimiteţi permanent, dar, mai ales, prin prezenţa voastră zilnică pe blog. Unii dintre noi au dorit să ne transmită şi astăzi gândurile lor.

 

Bântuie cineva prin Palat?
Acum, după doi ani ai proiectului KOREAFILM, nu pot să nu-mi amintesc cu mare drag de implicarea și dedicarea pe care cu toții le-am pus în sprijinul unei pasiuni comune – devenise pentru noi o constantă a fiecărei zile a ne aduna pentru a ne întreba mai întâi „E cineva în palat? Ce mai faceți?”…pentru ca mai apoi să discutăm ceea ce aveam în comun: o nouă pasiune, Coreea, cu tot ceea ce venea ea – filme, muzică, mâncare… dar mai ales, palatul! O avalanșă de idei și opinii construiau un discurs coerent asupra tuturor personajelor îndrăjite într-atât de mult!
Palatul ne-a adus împreună – nicidecum ca un spațiu fizic, ci mai ales cu ceea ce venea el nou – cu idei noi, principii noi, o nouă modalitate de exprimare, dincolo de vulgaritate. Așa a fost la început… așa îmi amintesc. Iar dacă dorim să ne aducem aminte de începuturi nu putem să nu menționăm că adevăratul antren ce a mobilizat blogul a fost adus de drama „The Great Queen Seondeok”, de-acolo de unde ne-am împrumutat fiecare numele de blog, care ne-a influențat în împărțirea atribuțiilor de hwarangi și care ne-a făcut să păzim palatul de dimineață până seara târziu și chiar în noaptea Învierii, atunci când eram tot aici, împreună.(…) Să ne aducem aminte doar scenele urcării pe tron sau a morții reginei Seondeok și ne vom regăsi pentru o clipă în fiecare cuvânt pe care l-am scris pe blog cu ceva timp în urmă… pentru că este adevărat: chiar și tristețea unui film e mai plăcută atunci când este împărtășită…
Din păcate oamenii se schimbă, situațiile se schimbă, timpul trece, dar lasă loc nostalgiei și sentimentului cald că odată, în trecut, implicarea fiecăruia în parte a dat rod și a participat în construirea unui proiect atât de antrenant care, iată, astăzi are un bogat conținut editorial, susținut de o echipă atât de merituoasă și de membri implicați activ. E normal ca unii să se piardă pe drum și să apară alții care să susțină, în felul lor, același scop, același proiect, de aceea dăruirea și devotamentul membrilor trebuie prețuite în timp, cu atenție spre oameni, pentru că ei cresc valoarea unei comunități… Amintirile sunt numeroase – fiecare dintre noi își va aminti într-un fel sau altul. Important este însă a păstra ceea ce este frumos, de esență, ceea ce purtăm cu noi în sticluțe mici – important este a ne aminti, atunci când imperativul unei astfel de zile o cere!
Pentru mine, KOREAFILM a însemnat un grup de buni amici cu care am împărtățit mai mult decât păreri – un loc cald în care relaxarea, plăcerea, schimbul respectuos de idei a luat locul cotidianului. A însemnat a cunoaște mai mult decât autosuficiența unora, a însemnat a învăța, a descoperi, a comunica altfel, mai implicat, mai solidar. Însă, evenimentele au decurs de așa natură încât astăzi nu pot decât să vă urmăresc cu fiecare pas pe care îl realizați…
De aceea, la mulți ani, KOREAFILM! Vă doresc cât mai mulți utilizatori dedicați care să dea un potențial de creștere întregului site! Să fiți sănătoși cu toții și să ne întâlnim an de an tot mai sus în realizări, să sărbătorim împreună noi succese o dată cu trecerea timpului!
Daniel M.

Filmele coreene mi-au schimbat viaţa. Datorită lor am reuşit să trec uşor peste o pierdere materială importantă pentru mine şi familia mea. Ridicarea psihică şi rezultatul ei au fost atât de spectaculoase încât şi acum încă am momente când… consider că este un vis frumos. Ca urmare a acestui fapt mulţumesc actorilor coreeni şi poporului coreean că au intrat în viaţa mea. În special aş dori să mulţumesc actorului Lee Seo Jin de la care am învăţat ce înseamnă răbdarea, Acesta este motivul pentru care vă apreciez munca depusă. Activităţile voastre au fost ca urmare a plăcerii şi bucuriei care v-au transmis-o filmele, muzică şi cultura coreeană. La mine a fost mult mai mult decât atât. Filmele coreene mi-au salvat viaţa. Ceea ce v-am spus este ceea ce simte mintea şi sufletul meu.
Vă doresc un sincer LA MULŢI ANI!
Gheorghe Adriana

*************************************************************************************************

La mulţi ani! Sincer şi acum îmi amintesc cu drag ziua aceea când am reuşit să îmi instalez şi eu internetul la cămin şi am început să caut despre serialul „Secrete la palat” şi am descoperit blogul. La început doar citeam, dar apoi mi-am făcut curaj şi am început să comentez şi eu şi chiar să scriu, eu fiind o persoană mai retrasă. Koreafilm înseamă un loc unde mi-am făcut prieteni cu care puteam discuta despre pasiunea noastră şi unde puteam să descopăr tot ce este nou şi vechi şi, încetul cu încetul, am devenit o mare familie. Vă mulţumesc şi sper să ca blogul să continue mulţi ani de acum încolo.
Virginia

*************************************************************************************************

La Mulţi Ani Koreafilm!!!!
Vă felicit pentru iniţiativa de a deschide acest site pe care l-am descoperit în perioada în care se difuzau la TVR „Secretele de la palat”. Din acel moment am intrat zilnic pe site, chiar de mai multe ori pe zi, dornică să aflu cât mai multe informaţii. Am intrat în clubul Koreafilm în februarie 2011. Am apreciat pasiunea cu care cei mai activi membri ai clubului au postat recenzii care de care mai interesante. Sunt din Braşov şi mă bucur să aflu că există şi aici o comunitate (mică) pasionată de cultură coreeană.
Vă mulţumesc şi eu că mi-aţi dat posibilitatea să mă număr printre voi.
Lila2000

*************************************************************************************************

La mulţi ani şi cât mai mulţi fani Coreea.
Eu timid am intrat în lumea KF pe vremea „Secretelor”. Deşi nu prea am multe intervenţii, totuşi ziua mea începe cu voi indiferent de ce s-ar întâmpla şi vă urmăresc tot timpul.
Vă mulţumesc că mi-aţi dat posibilitatea să mă număr printre voi şi chiar să îmi publicaţi singura mea recenzie de ziua iubitului KNG.
… dintr-un sătuc dâmboviţean vă îmbrăţişez
cu drag, dana_kim

Pentru mine KOREAFILM reprezintă o pârghie spre o lume incredibilă, spre o cultură interesantă, spre o civilizaţie îndepărtată, dar care e mai aproape de noi datorită ţie KOREAFILM. Eşti un pod peste un ocean nemaicunoscut de noi, dar care cu ajutorul tău KOREAFILM am început de 2 ani să-l explorăm şi să-l cunoaştem încet-încet. Arheologii în această lume nouă suntem noi, fanii, pentru că tot căutam, să descoperim prin tine, o lume cu o vastă tradiţie, obiceiuri incredibile, cu o istorie fabuloasă (care are şi ceva comun cu istoria noastră). Mulţumim KOREAFILM că ne-ai introdus într-o civilizaţie care se număra printre cele mai vechi civilizaţii de pe această planetă. Ne-aţi oferit voi echipa KOREAFILM şi colaboratorii voştri, o mare de informaţii, prin recenzii superbe, care, citindu-le parcă ne simţeam acolo în COREEA. Vă doresc să aveţi o viaţă lungă şi activitate încărcată, vă felicit pentru toată activitatea şi munca pe care aţi depus-o până acum şi pentru care aveţi toată stima şi respectul meu şi cred că al tuturor fanilor. Sper să ne încântaţi şi de acum încolo cu multe lucruri frumoase şi interesante. Alături de voi, parcă viaţa a fost un pic mai roză, faţă de neagră realitate a zilelor noastre.
LA MULŢI ANI şi sincere felicitări pentru ce aţi realizat până acum, dar şi mult succes pe viitor.
Cu drag, celine_blue2000

*************************************************************************************************

Am descoperit KF pe timpul când se difuzau „Secretele”… la tv. Am fost primită cu căldură de Hwarangii de atunci (anita, Livia, Rafy etc). De atunci, KF este locul unde mi-am creat o nouă lume, cu prieteni noi, cu frumuseţile unei noi civilizaţii la care visam şi care ne sunt dezvăluite cu drag şi multă muncă de dragele noastre căutătoare de comori
Ce înseamnă KF pentru mine?… simplu:) o grădină cu caişi înfloriţi, unde mă pot plimba sub ploaia petalelor albe cu prietenii <3 <3 <3 Oltea

*************************************************************************************************

Este o bucurie imensă pentru mine să vă scriu şi să vă împărtăşesc ceea ce am în suflet. Simt că trăiesc cele mai dulci momente ale vieţii mele de când am descoperit Coreea şi valorile ei.
După atâţia ani în care am trăit în mediocritate, când nu am avut la ce visa, iată că a sosit şi clipa bucuriei. Acum pot visa şi visul nu se mai termină.
O să vă împărtăşesc ceva minunat din visul meu: “Visez că este iarnă şi ninge în continuu. Lângă mine sunt 5 copii tare drăguţi: Jo Jung Eun, micuţă din Dae Jang Geum, Kim Yoo Jung, micuţă din Dong Yi, Lee Han Na, micuţă din Yi San, Lee Hyung Suk, micuţul prinţ din Dong Yi şi Kim Jin Woo, micuţul prinţ din Chuno. Mă uit la ei şi sunt atât de drăguţi încât îmi vine să-i pup. După aceea servesc cu ei prăjituri cu miere şi orez şi mă bucur neîncetat de cadrul de iarnă, încât nu aş mai ieşi din acest vis niciodată”.
Mereu visez şi mă pierd în spaţiu şi timp şi aştept ca visul meu să devină realitate.
Gingăşia şi chipul altei persoane, Han Hyo Joo, mă face din nou să tresalt de bucurie. La fel şi când o văd pe Lee Young Ae, Lee So Yeon, Han Ji Min şi multe, multe alte persoane atât de scumpe.
Toate aceste lucruri arată cât de mult ţin la ei şi că momentele acestea erau cele mult aşteptate de inima mea.
De asemenea mă bucur nespus de mult de voi, cei de la Koreafilm şi vă pup dulce.
Aurel

Deşi sunt membră în clubul Koreafilm doar din acest an, urmăresc blogul de mult timp. L-am descoperit pe vremea „Secretelor de la palat”, când era încă în formatul vechi.
Încă de atunci, citeam cu interes nu doar rezumate, dar şi reţete, articole despre Coreea contemporană, muzee, articole de modă, despre filme şi actori. Îmi plăcea acest blog şi mi se părea o comunitate foarte frumoasă, dar nu îndrăzneam să “mă bag în seamă”. Acum însă, îmi pare rău că am ezitat atât să îmi exprima mulţumirea şi părerile, să schimb impresii cu ceilalţi.
Vă trimit acest mail pentru a vă mulţumi pentru impactul pe care l-aţi avut în viaţa mea şi pentru toate informaţiile şi momentele deosebite pe care le-am petrecut în această mare familie.
생일 축하 해요

Cu mult drag,
keuriseutina (Berci Cristina, Cluj)

*************************************************************************************************

LA MULŢI ANI!
Pentru mine este o mare cinste să fiu membră a acestui Club KF, filmele şi informaţiile despre Coreea (muzică, dans, obiceiuiri, medicină, bucătărie, actori, etc), au avut un mare impact asupra mea întărindu-mi şi mai mult dorinţa mea de a avea mai multe cunoştinţe despre Coreea şi istoria ei atât de tumultuoasă. Încerc să mă bucur de fiecare moment petrecut alături de prietenii mei KF.
Mulţumesc că existaţi.
Elena Heisu

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi sperăm ca azi să sărbătorim împreună cei doi anişori pe care îi împlinim.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

326 comentarii

There are currently 326 comentarii on Fanii mereu alături de noi. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ma retrag si eu discret cu KNG de brat.
  Dupa asa o petrecere, o sa dorm bine si o sa visez frumos. :X
  Inca o data, La multi ani, Koreafilm! Sa cresti mare, mare pana ajungi in Coreea.

 2. Buna dimineata Koreafilm! Weekend placut locuitorilor din Palat!

  • koreafilm

   Buna dimineata, Liliko!
   Va dorim o zi frumoasa, calda, surprinzatoare:)

   • Koreuta, vor fi si astazi surprize? :O:O

    • Buna, Liliko!

     • Buna, Cris! :*

    • koreafilm

     Liliko:)) in curand, foarte curand vor veni surprizele!

     • ce fel de surprize ?????????????? :) :) :)

     • koreafilm

      angelica_bidam :)) un picut de rabdare!

     • e greu, dar cred ca mai pot sa rezist putin ;)

 3. Am trecut pe aici ca sa strang dupa petrecere. Mai e cineva care a venit prin zona?

 4. S-a lăsat cu deranj? :D Văd că s-a chefuit serios :)

  • Un pic de deranj… Dar a mai ramas si ceva sampanie, vin… nu stiu ce a mai fost aseara, asa ca poti sa servesti :P

 5. Gata, am strans cam tot de pe aici.

 6. Intradevar, fanii mereu alaturi, si ce oameni extraordinari, ce familie frumoasa. Felicitari inca odata si La multi, multi si prosperi ani.
  Alatur acestei urari si regretele sincere, dar tardive, ca nu am avut suficient curaj sa interactionez mai din timp cu acesti oameni deosebiti si m-am lasat coplesita de toate informatiile care tasneau de pretutindeni si de toate acele noi sentimente care ma incercau, desi admir si iubesc Coreea de multa, multa vreme si KoreaFilm de asemenea. Sper sa aveti rabdare cu noi, cei care ne alaturam cu pasi timizi.

  • Si eu m-am hotarat mai greu sa ma alatur acestei familii, dar am fost primita cu bratele deschise si ma simt ca acasa aici.
   Nu e prea tarziu nici de acum incolo.
   Te mai astepam cu totii.

  • Bine ai venit, SS2Song!

  • koreafilm

   Multumim din inima, SS2Song si bine ai venit in familia noastra!
   Ne bucuram ca ai facut primii pasi catre noi, vei vedea ca iti va disparea treptat timiditatea:)

  • Bine ai venit! :)

  • din ce oras esti?

 7. Pentru fanele lui Dae gil -Jang Hyuk: daca vreti sa-l vedeti dansand uitati-va Marti seara pe Prima TV de la 20:30. filmul se numeste Dance of the dragon
  http://www.youtube.com/watch?v=KMafcwCtF80
  eu sincer deabia astept….

  • koreafilm

   Asteptam si noi cu nerabdare sa-l revedem pe Jang HYuk in compania lui Jason Scott Lee (fanii isi amintesc interpretarea lui fenomenala din Dragon:The Bruce Lee Story) si a delicatei Fann Wong. O poveste despre curaj si pasiune, dans si arte martiale, dar mai ales despre puterea de a-ti urmari visul.
   Categoric un must see.
   Va asteptam dupa film sa comentam impreuna!

  • Am vazut filmul, imi doresc sa-l revad :)

   • Fenomenal film si superba povestea!

   • Ana, esti mereu cu un pas(cel putin) inaintea noastra. Cum reusesti? :)

  • WOW! ce veste. MUST SEE :X

 8. Multumesc pentru incurajari.
  Sunt din Alba Iulia (dar daca nu se va infiinta in viitorul apropiat un club KoreaFilm si la noi, cred ca o sa ma mut la Deva, hihihi).
  Ma bucur foarte mult sa pot sa schimb cateva cuvinte cu dumneavoastra, doamna Carina. Este incredibil. Am cunoscut Corea, acum ceva vreme, datorita recenziilor, comentariilor, descrierilor facute cu atata pasiune. Fie ca era vorba despre franturi din istorie, fie ca erau detaliate diverse evenimente , fie ca era vorba despre filmele pe care le iubeam sau actorii pe care ii admiram. De fapt asociam informatia cu numele dumneavoastra. Au fost primii mei pasi in aceasta fabuloasa lume, ghidati de dumneavoastra. Va multumesc

  • Salut, si eu sunt tot din Alba Iulia. :)) Credeam ca sunt singura :)

 9. of eu voi fi la internat!!!! Fac ce fac si tot il vad! Mi-e dor de daegillllll :(((((((((((((((((((((((((((

 10. eu merg la internat acum. Saranghae!!!! va iubesc pe toti hwarangii mei dragi si scumpi

  • Saptamana usoara, hwarangita noastra fidela! Te astept inapoi!

 11. m-am indragostit de KOREEA!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Koreuta ,daca si chiar daca nu ,exista in staff vreun Nicusor sau o Nicusoara ,eu va doresc un an nou fericit si pentru ca stiu ca a-ti fost cuminti ,nuielusa din dotare nu exista! La multi ani si sarbatori hibernale cu bine!

  • koreafilm

   Multumim mult, Livia!
   La multi ani, tuturor! Sa vi se intample lucruri minunate!

 13. Hwarangi sper ca a-ti fost cuminti si Mos Nicolae va adus numai surprize placute!

 14. Faceti o treaba excelenta!

 15. Buna din nou,
  Eu am zis de prima data ca oricite site-uri as colinda, tot aici e casa mea,asa ca eu ma consider un fan….excelent-) chiar daca am lipsit si sunt aproape singurul barbat…;asa cred care iubeste koreea!

 16. Bună, eu mam alăturat acestui blog abia toamna asta dar am descoperit acest site mai devreme si cu greu miam facut curaj sami fac cont. Eu sunt mai timidă şi mai retrasă de felul meu, dar aici mă simt ca acasa, aici miam făcut si prieteni, pentru k sunt noua mai putini, dar cu timpul sper sa fac cât mai mulţi prieteni iubitori de COREEA

Leave a Comment