koreafilm

Concurs pentru fanii dramei “Gradina Secreta”

Written by koreafilm. Posted in Concursuri, Concursuri KF, Recomandarile lunii

Tagged: , , ,

Published on decembrie 14, 2011 with 13 comentarii

Drama “Grădina Secretă” s-a terminat, dar asta nu înseamnă că şi poveste a luat sfârşit (nu, mai ales cu atâţia fani în jur!). Aşadar, Koreafilm vă propune să vă faceţi comozi deoarece urmează un nou concurs tematic!

Dacă nu ţi-a plăcut finalul, momentul în care d-na Moon a făcut-o pe Ra Im să plângă, atunci când ea a fost nevoită  să se despartă de Joo Won, sau oricare altă scenă tristă, sau din contră, ştii o scenă preferată dar pe care a-i vrea să o îmbunătăţeşti, ai acum ocazia să schimbi lucrurile!

Alege o scenă şi rescrie-o după propriul plac, cum ai fi vrut tu să fie de la început sau cum crezi că ar fi arătat mai bine. Ai mână liberă la alegerea momentului pe care vrei să îl prezinţi diferit, îţi trebuie doar puţină imaginaţie!

Scenariile scrise de voi sunt aşteptate între 15 şi 27 decembrie până la miezul nopţii, după care urmează 2 perioade de votare a câştigătorului: una este pentru utilizatori (28 – 30 decembrie), iar cealaltă este pentru echipa KoreaFilm (31 decembrie – 2 ianuarie).

Recenziile vor fi trimise integral pe adresa koreafilmro@gmail.com intr-un mail cu titlul “Concurs Secret Garden”.

Astfel, pe 3 ianuarie, be baza voturilor de tip chestionar, vom afla care este cel mai creativ şi visător fan Secret Garden. ^.^

Cea mai inspirata si convingatoare recenzie va castiga un premiul tematic Secret Garden.

Abia aşteptăm să citim operele voastre literare, aşa că profitaţi de ocazie şi impresionaţi-ne! :D

Succes tuturor,
Echipa KoreaFilm.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Concurs pentru fanii dramei “Gradina Secreta”. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Awwww :X :X :X Mor. KF ce tema greaaa!!!! :O :O OMO, cum sa-mi imaginez altceva?! =)) Sa modific scene?! Haha…Felicitari pentru idee! Originala de-a dreptul! :D Sa vedem daca-mi sclipeste mintea ceva :D

  • ;)
   sigur ca sclipi, Lorena

   • ..va…, scuze:)

 2. waa, super, pacat ca eu nu am vazut Secret Garden. succes celor care vor participa, sa speram ca vor fi multi participanti si recenzii cat mai diverse. succes din nou si cel mai bun sa castige.

 3. Vă dorim multă inspiraţie :) Baftă tuturor în concurs!

 4. Curaj si mult succes!! Abia astept sa fie facute publice recenziile :D

  • koreafilm

   Concursul Secret Garden s-a incheiat la ora 24:00. Multumim participantelor!

   Intrucat identitatea concurentilor a fost dezvaluita inainte de initierea procesului de votare pentru fani, echipa Korea Film a decis ca recenzia desemnata castigatoare sa fie aleasa chiar de catre redactie.

   Rezultatele vor fi publicate pe data de 31 decembrie la ora 16:00, printr-un comentariu la acest anunt. Tot atunci va fi anuntat si premiul castigat. ~

   • koreafilm

    Echipa redactionala KoreaFilm a decis acordarea premiului constand intr-o mapa Secret Garden recenziei “Povestea gradinii secrete” semnata Ioana Alexandra Vladusel. Felicitari castigatoarei! Asteptam pe e-mail-ul koreafilmro@gmail.com adresa de livrare a premiului.
    Va dorim tuturor un 2012 cu sanatate si bucurii!

 5. Imi cer scuze pentru greseala facuta! Pe moment nu am realizat!

  • Mai multa atentie data viitoare :) Daca e concurs, participantii trebuie sa ramana anonimi pana dupa votare.

 6. Prin urmare presupun ca pot si eu sa comentez la propria recenzie. Multumim koreafilm! Sunt sigura ca veti alege cea mai buna recenzie si cea care a indeplinit cerintele. Mor de nerabdare sa aflu castigatorul!!!

 7. Ar fi foarte frumos daca a-ti publica ceea ce a scris Ioana,castigatoarea concursului ^_^Deoarece sunt foarte curioasa O_O!!Cu siguranta merita!

Leave a Comment