koreafilm

Grădina Secretă – episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

ckow6

Published on noiembrie 28, 2011 with 48 comentarii

de Diana Cristolțean

Yoon Sang Hyun (Oska) – Tears Stain

Ra Im şi Joo Won sunt fericiţi să descopere că fiecare s-a reîntors în corpul său original. Totuşi, bucuria de a se revedea nu ţine mult, deoarece arogantul businessman îi cere tinerei să îşi asume responsabilitatea şi să îl elibereze din închisoare. Ra Im îşi aduce aminte de vorbele dure pe care el i le-a aruncat înainte de a se transforma la loc, şi decide să îl lase să se descurce singur în închisoare. Pleacă, iar Joo Won este închis într-o celulă cu alţi cetăţeni ce au încălcat legea. Spre uimirea sa, unul dintre aceşti oameni are un trenning la fel ca al său, însă … contrafăcut!

Ajunsă acasă, Ra Im află de la Ah Young de comportamentul pe care ea l-a afişat în ultimele zile: a fost arogantă şi i-a cerut lui prietenei sale să ţină distanţa între ele. De asemenea, a făcut nişte cumpărături masive şi a redecorat camera lor.

Bunicul lui Joo Won află de noua ispravă a acestuia, şi este decis să-l înlăture de la coducerea mallului, însă auzind de motivul din spatele actului de violenţă a tânărului, noua soţie îl susţine pe Joo Won, spunând că a făcut un gest de admirat.

Joo Won iese din închisoare, şi redevine bărbatul egoist dinainte. Îi face o vizită lui Ra Im  pe care o acuză că l-a lăsat în urmă. Ea îşi cere scuze spunându-i că a fost prea fericită că şi-a recăpătat corpul şi îi spune că este de părere că ar fi mai bine dacă nu s-ar mai vedea, pentru a nu fi puşi în faţa unei noi schimbări de trupuri. Ea îi spune că daca ar fi putea da timpul înapoi ar proceda la fel cu clientul care a agresat-o pe angajată deoarece „regulile nu se aplică bogaţilor” şi îi promite că îi va plăti suma de eliberare din închisoare din moment ce, din cauza ei, el a ajuns acolo. Îi cere să ducă înapoi mobila şi obiectele aduse, însă el o opreşte şi o
îmbrăţişează. Îi ureză bun-venit şi îi dă de ştire că o aşteptă cu suma de bani.

Oska nu poate găsi persoana care i-a dat piesa plagiată, însă Yoon Seul face investigaţii pe cont propriu. Ea susţine că artistul nu este genul de persoană care s-ar folosi de munca altora, şi încearcă să găsească o modalitate de a afla unde este persoana care a compus cântecul original.

Joo Won are şocul de a descoperi că Ra Im i-a schimbat parola de la casă, că poartă şosete cu Oska, şi că multe lucruri din locuinţa sa sunt schimbate. Ra Im, care a păstrat celularul lui Joo Won descoperă pozele pe care acesta le are cu ea.

Scandalul lui Oska ocupă primele pagini ale tabloidelor, însă acesta este resemnat şi decide să nu mai riposteze în faţa unor lucruri pe care nu le mai poate schimba.

Angajaţii sunt uimiţi să îl vadă pe şeful lor din nou schimbat. Park Bong Ho consideră că aceasta este o metodă de-a lui Joo Won de a-i pune lui dificultăţi, acum după ce în sfârşit a reuşit să stăpânească copierea noii semnături cu inimioare a tânărului. Joo Won vede documentele semnate de Ra Im şi se vede nevoit să onoreze acele contracte/proiecte. Totuşi va aduce schimbări inovative tuturor acestor propunerilor pe care, fără să ştie, le-a aprobat. Îmbunătăţirile aduse nu vor face decât să aducă respectul şi admiraţia oamenilor săi.

Oska se întâlneşte cu Yoon Seul şi o acuză că este cea care a pus melodia pe Internet, aducând în sprijinul său dovada că adresa utilizatorului coincide cu adresa oficiului ei. Yoon Seul îi mărturiseşte că nu s-ar coborî niciodată atât de jos, însă Oska refuză să o creadă aducându-i aminte la câte alte astfel de fapte ea  a mai recurs în trecut. O roagă să nu mai apară în faţa lui niciodată şi pleacă. Aflăm că defapt, una din angajatele lui Yoon Seul a folosit un computer pe care se afla piesa originală a lui Oska şi a pus-o pe Internet, din greşeală.

Mama lui Joo Won este indignată să afle că Ra Im (pe acea vreme fiind defapt fiul ei), a cheltuit toţi banii daţi de ea pe diferite obiecte decorative.

La Şcoala de Acţiune, Ra Im dă ce are mai bun şi încearcă să-i convingă pe colegii săi că nu a fost ea însăşi în ultimul timp. Într-o zi, sora lui Joo Won, Kim Hee Won, merge la Şcoală pentru a sta de vorbă cu Ra Im. Ea îl întâlneşte pe directorul Im Jong Song, care o apără de o sabie aruncată din greşeală spre ei. Se arată interesata de cascadorul profesionist.

Când rămâne doar ea şi Ra Im, aceasta îi pune dublurii o serie de întrebări, până când aceasta din urmă refuză să mai răspundă şi o întreabă pe Hee Won care este motivul acestui interogatoriu. Sora lui Joo Won îi spune că mama lor îi investighează  background-ul, şi a aflat că tânăra a cheltuit toţi banii pe care ea i i-a dat. Ra Im nu ştie despre ce bani este vorba, iar Hee Won îi explică situaţia.

Ra Im merge la Joo Won şi îi reproşează că a acceptat banii. Ea îi mărturiseşte că deşi îi lipsesc multe lucruri, are mândrie care nu ar fi lăsat-o niciodată să ia acel plic care o obligă să dispară din viaţa lui. Joo Won se apără spunând că a vrut doar ca ea să o înfrunte pe mama lui, pentru care e mai şocant să vadă o persoană acceptând banii, decât să-i refuze. El mai adaugă că ea nu ar fi fost niciodată în stare să o înfrunte aşa pe mama lui, că aceasta nu ar fi fost bucuroasă să o vadă refuzând banii şi că, oricum, idiferent de alegere, ei tot ar fi continuat să se întâlnească. Ea îi spune că nu mai vrea să îl vadă şi că între ei nu există o legătură, deoarece ea, spre deosebire de Micuţa Sirenă, nu îl iubeşte pe prinţ.

Joo Won o urmează dupa Ra Im şi o opreşte pe aceasta în momentul în care vrea să coboare cu liftul. Îi cere să iasă din cabină, dar ea refuză. El aleargă pe scări, însă nu reuşeşte o prindă din urmă pe Ra Im.

Oska susţine concerte „comeback” la care participă şi Ra Im. El o vede de la depărtare pe acesta şi stabileşte o întâlnire cu ea. Cascadoarea îl încurajează spunându-i că fanii acestuia îi sunt alături indiferent de gravitatea scandalurilor. El o duce acasă, şi sunt întâmpinaţi de … Joo Won.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

48 comentarii

There are currently 48 comentarii on Grădina Secretă – episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim de rezumat. Episodul este bestial :x

  • Cu multa placere! ^.^ Bestial, la fel ca toate celelalte episoade SG :D

 2. multumim pt rezumat. eu ma abtin sa comentez pt ca serialul l-am vazut de doua ori :)
  si nu vreau sa furnizez informatii… hahaha

  • Si eu iti multumesc. :)
   haha, e bine sa ii tinem pe cititori (si pe fani in general) in suspans, deoarece pana la urma acesta este unul din farmecul povestii :D

 3. Frumos rezumat Diana, iar Tears Stain e aşa frumoasă :D

  • Multumesc, Ana! ^.^
   Piesa e foarte frumoasa, nu poate sa nu iti aduca lacrimi, mai ales in scene trsite in care este difuzata :’(

 4. Multumesc pt rezumat. Un episod si cu momente funny (cand Joo Won vede trenning-ul contrafacut) dar si cu momente mai serioase.

  • Daaa, mai ales ca pe trenning scrie ceva de genul “Hyun Bin la intrare” (se refera la o petrecere secreta)!! Scena a fost absolut mortala!~~ :))

 5. Multe încurcături după ce fiecare revine la locul lui….

  • Cred ca acesta schimbare este legatura puternica dintre cei doi pe care nimeni nu o poate rupe.Ideea este minunata, iti da sperante cand vizionezi serialul.

 6. Fanilor lui Hyun Bin: va rugam sa luati in considerare faptul ca indragitul nostru actor are acum un nou trening, la fel de scump si de trendy, si bineinteles, cum ne-a obisnuit, lucrat de mana de un mare designer ^.^

  • Treningul e mortal! Insa faza e si mai tare! Urmatorul trening e la fel de special doar ca are o alta culoare! Ha,Ha,Ha!

  • XD XD tocmai vroiam sa scriu acelasi lucru…. siiiiii in spatele ultimei usi… TRENINGUL CU NUMARUL 3!!!! XD XD
   bestial episodul, cred ca e favoritul meu pana acum….. scenele de gelozie ale lui Joo Won sunt absolut geniale: din nou sosetele =))))))… iar harta…. inimioare si zambilici la Oska, TOXIC la Joo Won =))))

   finalul… ce pot sa zic… ma gandeam “ooo, ce draguuut!! ^w^ Ra Im si Oska… si acum 3,2,1… Joo Won!!!” =)))))) am murit de ras XD

   • Chiar daca noi suntem mari fane ale tinutelor lui Joo Won, Ra Im nu se lasa impresionata nici de aceasta data :))

    Mi-a placut faza cu sosetele, ma intreb oare cate perechi a cumparat Ra Im. Iti aduci aminte ca manager-ul lui Oska a spus ca vanzarile acestor articole le-a adus venituri substantiale? Pariez ca Ra Im a fost una din clientele fidele :)

    • ohohohoo nici nu vreau sa ma gandesc cate teancuri de sosete are in dulap :))))) … asta daca nu i le-a aruncat Joo Won … XD XD

 7. minunat serial m-a inacantat foarte mult. felicitari diana pentru recenzii daca nu erai tu nu ma delectam cu un asemenea serial.MULTUMESC .FELECITARI.Cand am aflat de el nu m-am putut opri si l-am vazut pe tot. O incantare!

  • haha, eu iti multumesc! Secret Garden creeaza depenta, nu-i asa? ^.^

 8. Cand am vazut ca directorul scolii de actiune o salveaza pe sora lui

  • Scuze, am trimis din greseala comentariul inainte s termin de scris. Cand am vazut ca directorul scolii de actiune o salveaza pe sora lui Joo Won eram sigura ca va fi ceva intre ei (de obicei asa e in drame) si cred ca asta a fost si intentia producatorilor la un moment dat, sau poate doar mi s-a parut mie.

   • awww, daca ma iau dupa comentariul tau, se pare ca nu va fi nimic pana la urma, si eu credeam acelasi lucru… aww, macar daca nu pe fata, poate o sa dea cateva indicii despre asta in unele episoade :)))

    • Din ce imi amintesc vor mai fi scene de genul intre cei doi:)

   • A fost o scena amuzanta, mai ales momentul in care ea i-a reprosat ca tactica lui de salvare nu a fost destul de “romantica” =))

    • :))))) acum daca ma gandesc, in seriale ni se servesc o gramada de salvari “romantice”….. dar daca stam sa ne gandim bine, cate dintre ele chiar ar merge in viata reala? =)))))

 9. =))) Superb episod! Gosh, nu ma satur de Hyun Bin si grimasele sale! Ca sa nu mai spun de replici! Imi plac mult fotografiile din rezumatul acesta, ochii inlacrimati ai lui Oska si ai lui Ra Im, plus imbratisarea de final… Multumim mult! :D Eu nu urmaresc la tv, dar am vazut Secret Garden si sunt una dintre cele mai mari fane ale dramei! :D

  • Abia dupa ce am inserat pozele in text mi-am dat seama ca Oska si Ra Im seamana mult cand sunt raniti :( Imi place mult relatia dintre ei doi, parca sunt frate si sora ^.^

 10. Buna! Multumesc pentru rezumat Diana! Frumoasa poveste :)) Nu stiti ora exacta, cand se da reluarea? Maine pot sa vad, dar de la 4 dimineata am prins numai ultimele 10 minute (si deSIGur cateva publicitati), e de la ora 3?

  • Eu am vazut ca incepe la 3:15 :(

   • Multumesc, Aidualc! :*

    • Cu placere.
     Btw, ma cheama Claudia, dar mi-am scris numele invers (lipsa de inspiratie) ca sa nu creez confuzii avand in vedere ca mai sunt si alte Claudia pe aici.

     • Wow!! O.O Ce original … nu m-am gandit la asta…

     • serios? O_O nu mi-a dat nicio clipa prin minte sa-l citesc invers, chiar ma gandeam ce inseamna =))))))

     • Şi eu la fel :)) Cred că nimeni nu s-a gândit la asta :P

     • :)) m-as fi mirat sa-si dea seama cineva.
      la inceput cand mi-am scris numele nu parea o idee asa proasta, apoi mi-am dat seama ca e cam ciudat :))

     • :)))) n-a fost o idee proasta deloc, eu am luat-o ca pe un fel de ghicitoare (si imi plac puzzle-urile XD)

  • Cu multa placere Liliko! ^.^
   Inca sunt uimita ca sunt persoane harnice ce se trezec pe la 4 doar ca sa vada serialul. Eu nu cred ca as putea vreodata sa fac un astfel de “sacrificiu” :(

   • M-am sculat Diana, dar am adormit in timpul publicitatii si pana m-am trezit, am pierdut mijlocul episodului :))

    • Oh, imi pare rau sa aud asta :(
     Daca eu as face efortul sa ma trezesc la 3 dimineata si as incepe sa ma uit pe euforia, as adormi dupa primele 3 minute. :))

    • Doamne, eu de-abia ma scol punandu-mi ceasul sa sune la 6 (degeaba il pun departe de mine, a devenit un reflex, ma scol, il opresc si ma bag repede sub patura… si mda… plec tot timpul pe fuga XD XD)

     oricum toata admiratia mea, eu nu cred ca as putea sa ma scol, nici macar pentru acest serial bestial XD

    • Eu n-am probleme cu ceasul, dacă sună şi mă trezeşte e ok, indiferent de oră sunt sus, dar fără alarmă nu m-aş putea trezi :)) Iar să mă trezesc la ora 3 să mă uit la serial…ar fi cam greu =))

     • :))) eu am un somn foaarte profund :)) cand eram mica, mama a venit sa ma treazeasca in timpul nuni cutremur, si tot ce am mormait eu (dupa spusele ei, fiindca eu dormeam) a fost “Inca 5 minute, doar 5… ” (scuze de off-topic, mi-am amintit si a trebuit sa o spun :))) )

 11. Apogeu!!! De acum ce doi nu mai au cum sa traiasca unul fara celalalt… sufletele lor vor tanji dupa celalalt trup. Joo Won devine dependent de Ra Im si nu va inceta sa-si arate sentimentele, printre care si gelozia. Scuze daca am fcaut o prea mare dezvaluire din asta. Nu am apucat sa vad bine episodul, doar ultimele 10 minute le-am vazut cum trebuie. Pacat ca nu ma pot trezi atat de devreme sa vad o reluare… poate recurg la net, daca nu am timp trebuie sa ma satur cu rezumatul (pt. care mersi).

  • Mariana daca nu poti sa-l urmaresti,merita sa-l vezi pe net pentru a nu pierde momentele serialului. Eu l-am urmarit pe tot pentru ca nu m-am putut opri.Merita!

  • :))))) da, episodul a fost bestial, dar Marina, chiar trebuie sa vezi episodul in intregime, mimica, gesturile actorilor sunt absolut geniale (cred ca ar trebui sa numar de cate ori am spus asta in comentarii :)))) )

   • Am recuperat episodul pe net. :)
    Serialul l-am vazut in intregime inca de cand a aparut. Tin minte cat de disperata vanam site-urile de traduceri ca sa vad episoadele la “zi”. Era difuzat in fiecare sambata si duminica, iar eu in cursul saptamanii ma gandeam numai la episod, gandul meu nu putea sta la studii. :D

 12. Nici eu nu m-am putut abtine si l-am vazut pe tot pe net…am avut 3 nopti in care m-am culcat pe la 3 noaptea……pur si simplu nu ma puteam opri…serialul este super…iar replicile….cred ca filmul acesta ar trebui vazut cu incetinitorul pentru a intelege tot…
  Multumesc, Diana……

  • ugh, asa e, eu il vad pe net si ma abtin cu greu sa nu ma uit la mai mult episoade >_< bine ca mai am si alte indatoriri, altfel cred ca as sta lipita de ecran :))

 13. S-a uitat cineva la reluare? A fost SUPER!

  • waaahhaaa inca o data, tot respectul meu O_O eu chiar cred ca n-as putea rezista o ora jumate de la 3 O_O
   :))) acum ca ma uit, e chiar ironic cat de multa lume a postat dupa ce am plecat eu :)))))

   aaa, chiar, stiam eu ca am uitat sa comentez ceva: Joo Won aproape ca s-a urcat in lift!!!! O_O ohooo pentru asta ma intreseaza acum si mai mult serialul ^w^

Leave a Comment