koreafilm

Grădina Secretă – episodul 7

Written by koreafilm. Posted in Gradina Secreta, K-drama, Povestea

Tagged: , ,

2vt6suv

Published on noiembrie 24, 2011 with 10 comentarii

de Diana Cristolțean


Yoon Sang Hyun (Oska) – Liar

Yoon Seul este mai șocată să afle că Oska a plecat de pe Insula Jeju, decât să-i descopere pe Ra Im și Joo Won împreună. Toată echipa este acum panicată din cauza starului Hallyu care refuză să dea semne de viață.

Joo Won merge cu Ra Im la el acasă, unde urmează să stabilească un plan, însă cei doi sunt întâmpiați de mama tânărului care se arată încă o dată dezamăgită să-i vadă împreună. Joo Won (având corpul lui Ra Im) face greșeală de a-i spune doamnei ”mamă” și de a vorbi nu tocmai ca o tânără. Femeia este de părere că Ra Im îi ascunde faptul că locuiește cu Joo Won, și îi spune că a știut acest lucru în momentul în care a văzut hainele ei din casă. Adevărata Ra Im (care acum se află în trupul lui Joo Won) are surpriza să afle că hainele de care mama tânărului vorbește sunt ținutele pe care bogătașul a încercat să o forțeze să le poarte, cu puțin timp în urmă, în mall. Femeia îi aruncă vorbe dure tinerei, dar chiar dacă Ra Im nu se află în fața acesteia, tot este rănită de disprețul ei.

Când sunt singuri și el își cere scuze, Ra Im îi spune lui Joo Won că vorbele mamei sale sunt nimic în comparație cu ceea ce el i-a spus cu zile în urmă. El îi mărturisește că este prima dată când este chiar fericit că nu Ra Im, ci el a trebuit să o înfrunte pe mama sa.

Cei doi urmează să trăiască fiecare viața celuilalt, așa că Joo Won îi explică modul în care Ra Im va trebui să îi abordeze pe toți membrii familiei sale și pe cunoscuții lui însă când urmează rândul ei să îi dea sfaturi lui cum să supraviețuiască trăind ca și ea, Ra Im nu are ce să-i spună, ea neavând familie, doar câțiva prieteni. Ei decid ca fiecare să își păstreze celularul lui.

Ra Im și Joo Won se despart când ajung la apartamentul tinerei, cu promisiunea ca niciunul să nu uite cine este acum și responsablitățile pe care le au. Secretarul Kim vine în vizită la prietena lui Ra Im, și Joo Won nu poate să nu se amuze pe seama asistentului său care nu este conștient de cât de aprope este privit de șef. Totuși, îngrijorată pentru Joo Won care având acum corpul ei, va trebui să stea cu prietena sa, Ra Im se întoarce din drum. Ea, din spatele chipului lui Joo Won, îi cere lui Ah Young să aibă grijă de Ra Im, deoarece se va comporta puțin ciudat în următoarele zile. Din cauza entuziasmului și grijii pe care i le adresează, prietena lui Ra Im crede că Joo Won o place.

Drept răzbunare că l-a făcut să pară un pervers, Joo Won nu vrea să-i dea lui Ra Im parola de la casa sa, așa că ea merge la casa lui Oska. Insistă să îi gătească acestuia mâncare, lucru care nu reușește decât să-l facă suspicios că Joo Won ar fi pus otravă înauntru. Oska este atât de uimit de noul fel de a fi al vărului său, încât îl întreabă dacă a uitat cumva de pariul făcut pe insulă. Așa, Ra Im află că pierzând, Joo Won este acum nevoit să renunțe la ea în favoarea artistului.

Mai târziu în acea zi, Oska îi spune lui Joo Won că piesa pentru care a filmat videoclipul zilele trecute și care urmează să fie în curând promovată fiind pe noul său album, este defapt plagiată, și că acum el nu poate să-l găsească pe compozitorul melodiei. Cel care i-a deschis ochii artistului cu privire la această chestiune a fost tânărul muzician pe care Oska îl vâna, dar pe lângă care a decis să nu mai insiste.

Oska împrumută mașina lui Joo Won, însă îi oferă lui Ra Im o informație mult mai prețioasă: parola de la casă. Ra Im este încântată de noua locuință, și nu îi vine să creadă când găsește cheia motocicletei sale pe care Joo Won o aruncase în lac.

După o noapte tensionată, Joo Won află că Ra Im (care vine pe motocicletă și îl minte în legătură cu mașina lui) are pretenția ca el să meargă la Școala de Acțiune. Se îmbracă extravagant, și când ajunge acolo, șeful cascadoarei îi oferă lui Joo Won un scenariu pentru un film de la Hollywood. El refuză pe un ton tăios, însă Jong Soo îi spune să nu refuze oferta din cauză că a descoperit că o place. Joo Won ia hârtiile cu condiția ca directorul școlii să nu i se mai confeseze niciodată.

La locul de muncă a lui Joo Won, Ra Im nu face decât să ridice tot mai multe semne de întrebare deoarece ajunge cu motocicleta, se comportă amabil și respectuos, și mănâncă în localuri ieftine. Când se întâlnește cu Joo Won, acesta se arată nederanjat de fuga lui Oska, dar când Ra Im  îi spune adevărul despre decapotabila lui, acesta din urmă se enervează și sună la poliție, spunându-le acestora că muzicianul i-a furat mașina.

Oska merge la terenul unde obișnuia să joace golf cu Yoon Seul. Își aduce aminte de momentele frumoase petrecute împreună, când este luat pe sus de 2 polițiști.

Yoon Seul se întâlnește la stația de poliție cu Ra Im și Joo Won, iar apoi cu și cu Oska. Chiar dacă susține că nu îi pasă de artist, reputația ei de regizor este pusă în joc.

Spre uimirea tuturor, Joo Won (având corpul lui Ra Im), insistă ca Oska să fie închis. El îi spune muzicianului aflat acum după gratii că știe de pariul făcut de cei doi pe seama lui Ra Im, și că dacă va renunța la acesta, va fi eliberat. Insă Oska mărturisește că indiferent de cât de mult Joo Won ține la tânără, el nu o va pierde pe Ra Im.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Grădina Secretă – episodul 7. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima? Multumesc frumos Diana!

  2. cat este de scorpie mama lui Joo Won…

  3. Dintr-o incurcatura in alta…. :)))) Dimineata ma scol pe la ora trei, poate atunci pot sa prind episodul intreg.

  4. Situatia se complica, nu gluma. Joo Won, acum ca se afla in corpul lui Ra Im va intelege cum e sa duci o viata umila si va vedea cat de greu e sa induri umilintele si dispretul celor din jur, mai ales a celor aroganti ca el.
    Mersi de rezumat. Nu o sa pot vedea episodul, da poate o sa prin reluarea.

  5. Frumos rezumat Diana :) Mulţumim! Îmi place melodia Liar :)

  6. Am devenit dependenta de serialul acesta….numai la el ma gandesc….este superb..
    Multumesc pentru recenzii, Diana!!!

  7. abia treceau cateva secunde si incepeam din nou sa rad XD XD Gil Ra Im o sa aiba numai probleme din cauza lui Joo Won XD XD asta e probabil cea mai buna drama (desi nu prea i se potriveste eticheta :))) ) pe care am vaziut-o pana acum ^_^

    • Ai dreptate, Sayuri! E o dramo/comedie :)) Eu n-am mai avut rabdare sa-l urmaresc la TV si-l urmaresc pe youtube + ca reclamele ma scot din sarite… :)) Incet, incet se trece de la comedie la drama si invers… o sa vezi pe parcurs…

      • ah, asta asa e, dar daca mai puteam sa suport reclamele (apropo, am cronometrat, 5 minute de episod si baga o pauza de 11 minute, la asta nici nu mai stiam daca sa rad sau sa plang :))) ), subtitrarea a devenit infecta. Imi pare rau sa o spun, dar asa e, parca e mai rau cu fiecare episod, asa ca am renuntat sa le mai vad la tv, tot netul e de baza :)))

        daaa, abia astept! sigur e legal ca un serial sa-ti dea dependenta in asa masura? XD XD daca nu as avea atatea pe cap, cred ca as sta si m-as uita non-stop la el. E unul din rarele seriale pe care chiar as vrea sa le revad si de 10 ori ^w^

  8. Nu am prins nici ep de azi. Mltumesc pt rezumat, asa imi mai amintesc si eu ce s-a intamplat in episod.

Leave a Comment