koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 23

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 10, 2011 with 9 comentarii

de Ioana V.

Frumoasa zi petrecută la grădina zoologică se încheie înainte ca Joon Pyo să îi conducă acasă pe Jan Di și micuțul năzdrăvan, din cauza mamei tânărului care dorea să îl vadă.
Planul lui Ga Eul dă rezultate iar Yi Jung realizează ce greșeli a făcut în trecut în legătură cu Eun Jae și lasă să iasă afară toată suferința pe care a adunat-o de-a lungul timpului. După puțin timp, tânărul îi spune lui Ga Eul că se va apuca din nou de olărit deși îi este teamă că nu va mai fi atât de îndemânatic precum era înaintea incidentului ce i-a generat problemele la mână.

”Doamna de Fier” vede la televizor imagini cu Joon Pyo, Jan Di și micuțul simpatic râzând și simțindu-se bine la grădina zoo. Acel moment a fost decisiv și un nou plan de înlăturare a fetei începuse să prindă roade. După cum a spus chiar ea, Jan Di are un punct slab și anume persoanele la care ține. Așadar, atacul său nu mai este frontal ci încearcă să câștige războiul trimițând trupe ce vor învălui dușmanul cu atacuri fulgerătoare venite din flancuri, astfel slăbindu-i considerabil forța ca mai apoi să îi acorde lovitura finală. Primul pas este făcut, tatăl lui Ga Eul este concediat. Apoi încearcă să distrugă fundația bunicului lui Ji Hoo, iar veștile proaste îl fac pe bătrân să leșine și să fie transportat de urgență la spital astfel aflând și Ji Hoo că bunicul său este bolnav.
Într-o zi, Jan Di dorește să își viziteze prietenii, îndreptându-se către cartierul general al grupării F4. Dar când a ajuns acolo a auzit discuția dintre Woo Bin și Yi Jung despre faptele pe care le face mama lui Joon Pyo. Fata decide că este cazul să plece, așadar merge să îi comunice ”Doamnei de Fier” hotărârea pe care a luat-o și în acest caz, atacul împotriva prietenilor săi poate înceta. Îi mai spune câteva vorbe ce îi închid gura femeii.

Jan Di își ia rămas bun – în gând – de la Ji Hoo apoi pregătește o zi mai mult decât perfectă pe care o petrece alături de Joon Pyo. Cei doi merg într-o mică excursie de o zi, în afara orașului, se plimbă cu bicicletele, fac un picnic savuros și apoi se plimbă pe plajă. Joon Pyo o întreabă de ce niciodată nu i-a spus că îl place iar răspunsul fetei este scurt și la obiect și este urmat de un dulce sărut pe care îl inițiază chiar Jan Di. Dar după o așa zi, urmează o seară cruntă. Jan Di îi dă de veste tânărului că aceasta este ultima oară când se vor mai vedea. În zadar, Joon Pyo încearcă să înțeleagă ce se întâmplă, fata este extrem de hotărâtă.
Jan Di merge în orășelul unde se afla familia ei, dar nu are curajul să le spună ce s-a întâmplat. Ji Hoo se ocupă de treburile fundației, în locul bunicului său iar Joon Pyo își petrece zilele bând neîncetat. Într-una din zile chiar are un comportament violent și este arestat.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 23. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc pentru rezumat Ioana! Acum am foarte mare nevoie de povesti..

  • Te pup, Liliko! :*
   Aceasta chiar a fost o poveste frumoasa si amuzanta si imi pare rau ca se va termina dar in acelasi timp ma bucur ca am avut posibilitatea sa o traiesc alaturi de personaje.

 2. Mă gândeam eu ca vrajitoarea n-o să stea cu mâinile încrucişate. Acum pune tirul pe apropiaţii lui Jan Di. Oare nu-şi dă seama că cel care suferă cel mai mult este chiar fiul ei?

  • Nu prea isi da seama. :( Dar roata se intoarce. :)

 3. Am reusit sa prind episodul, dar e publicitate :) Dar am vazut ca joaca si marele maestru Munno din QSD!

 4. Oh! Episodul asta a avut un gust dulce-amar…a fost gen “i-a o farama de fericire, ca apoi sa-ti i-au tot”.
  Mi-am propus sa nu comentez deloc decizia lui Jan Di si asa voi face.
  Totusi imi e mila de Joon Pyo-sufera prea mult.Sa fiu sincera…i-a reusit purtarea de “baiat normal”. Ziua petrecuta de cei doi mi-a placut foarte mult, s-a vazut ca pot avea momente care sa nu fie umbrite de certuri…ce s-a intamplat dupa nu comentez,a fost prea trist. Mai bine tin minte o amintire pe jumatate placuta si modul dragut in care striga Jan Di:”Joon Pyo,hai sa ne jucam!”

 5. Ji Hoo sufera si el de asemenea. Plecarea lui Jan Di a reprezentat un soc, la fel ca si vestea bolii bunicului sau.
  Mi-a ramas in minte privirea lui inerta,sticloasa. Pe langa asta imi venea sa plang la vederea acelor desene cu familia lui. Baiatul asta e total speriat de gandul pierderii unei persoane dragi.
  Nu ai cum sa nu prinzi drag de el cand ii vezi zambetul. Nu cred ca e cineva care nu i-a observat intensitatea zambetului atunci cand o privea pe Jan Di din dreptul pianului. Emana atata caldura si bucurie interioara incat am inceput instantaneu sa zambesc si eu. Iubirea lui pura nu poate fi contestata.

 6. Momentul de la rasaritul soarelui a fost si el emotionant. Ga Eul il iubeste mult pe Yi Jung, atat incat nu-i pasa de purtarea rautacioasa sau de faptul ca a iubit pe cineva atat de mult in trecut. Din contra ea a vrut sa-l ajute sa se impace cu sine, sa poata sa mearga mai departe, cu capul sus;sa aiba puterea sa infrunte faptul ca viata lui de olar nu va mai fi aceeasi.
  Nu-mi vine sa cred ca au avut un “aproape” sarut. :)

 7. :(…chiar mi-as fi dorit sa fie un sarut acolo………urasc sa zic aproape s-au sarutat:((…..

Leave a Comment