koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 19

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 06, 2011 with 8 comentarii

de Ioana V

Joon Pyo își tratează musafirul nepoftit cu un joc pe calculator, la care bineînțeles că pierde.
Yi Jung își îneacă amarul în băutură, în ciuda eforturilor lui Woo Bin de a-l împiedica. După ce primește un telefon prin care este anunțat că mama sa dorește să îl vadă, dă fuga la Ga Eul și o întreabă dacă invitația pe care i-a făcut-o în urmă cu puțin timp, mai este valabilă. Întâlnirea dintre cei doi nu decurge deloc așa cum își imagina fata ci dimpotrivă, Yi Jung s-a comportat ca un om lipsit de maniere și bun simț. Dar cu toate acestea, Ga Eul l-a așteptat în fața casei lui și atunci când acesta a ajuns, fiind beat, l-a ajutat să intre în casă.
Jae Kyung și Joon Pyo merg la cumpărături. După ce termină totul, Jae Kyung îi spune tânărului că toate bunătățile cumpărate sunt de fapt pentru Jan Di. Dar când au mers acasă la ea, l-au găsit doar pe Kang San. Jae Kyung îl mai târăște pe Joon Pyo la o rundă de cumpărături, de această dată pentru un telefon mobil pe care să i-l ofere lui Jan Di.

Ji Hoo o conduce pe Jan Di la clinică iar aceasta îl invită înăuntru, la un ceai, asigurându-l că ”bunicul arțăgos” nu este acolo. Pe când tânărul se uita prin clinică, apare și bunicul dar schimbul de replici dintre cei doi nu este tocmai unul cald și familial. Ji Hoo dispare în ploaie iar Jan Di pleacă în căutarea lui. În cele din urmă îl așteaptă în fața casei lui, iar Ji Hoo leșină în brațele ei din cauza oboselii și a șocului. Fata îi acordă cele mai bune îngrijiri și îi prepară chiar și ceva bun de mâncare.
Jan Di se întoarce acasă a doua zi de dimineață și este întâmpinată de interogatoriul lui Joon Pyo.
”Doamna de Fier” se întoarce din călătorie și îi reproșează domnului Jung că nu prea a avut grijă de Joon Pyo, deoarece acesta s-a întâlnit din nou cu Jan Di și mai mult decât atât, chiar și locuiește lângă ea. Așa că, de cum a ajuns a și început să ia măsuri. Trimite bodyguarzii să îl recupereze pe Joon Pyo din acea umilă locuință și îi face o vizită lui Jan Di somând-o să înceteze să îl mai vadă pe tânăr.

Ga Eul, Woo Bin, Yi Jung și Ji Hoo se pun serios pe treabă și transformă cămăruța celor doi frați într-un loc frumos și drăguț. În timp ce stăteau la masă apar și Jae Kyung și Joon Pyo. Ga Eul propune un joc și anume un fel de ”Adevăr sau Provocare”, numai ca provocarea era un sărut. Punctul culminant al jocului este atunci când Ji Hoo îi pune lui Joon Pyo o întrebare ce avea legătură cu situația dintre el și Jan Di apoi tânărul moștenitor îi adresează lui Jan Di o întrebare la care nu primește un răspuns tocmai pe placul său.
De abia ce viața lui Jan Di intrase pe un drum drept, că din nou se vede deturnată pe drumuri ocolitoare. Clădirea în care locuiau urma să fie demolată așa că cei doi frați s-au văzut nevoiți să elibereze de urgență camera. Jan Di își trimite fratele mai mic în orașul în care lucrau părinții săi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. iarasi?:D

 2. ”Adevăr sau Provocare” :)) Una din scenele mele favorite.
  De abia astept acest episod.Mersi de rezumat! :)

 3. nu pot sa o sufarr pe Jae Kyung X( trebuie sa se bage mereu intre Joon Pyo si Jan Di

 4. Foarte frumos acest serial… Si mie mi-a placut scena “Adevar sau Provocare” foarte mult.

 5. Mai ales raspunsul lui Woo Bin la intrebarea lui Jan Di.

 6. Atentia mea a fost ca de obicei indreptata,putin mai mult fata de altii, catre Ji Hoo. Baiatul asta nu e obisnuit ca altii sa aiba grija de el. Acum cand a gustat din atentia lui Jan Di, ii va fi si mai greu fara ea.

  Pe langa asta mare lui framantare o reprezinta tot Jan Di. Ar prefera de sute de ori sa o vada pe ea in bratele lui Joon Pyo, decat sa priveasca cum e ranita de el/din cauza lui si mai ales umilita de mama lui.

 7. Fraza serialului : “Nu se numeste intimitate, ci mandrie.” Joon Pyo nu are remediu. Clar ca nu va putea renunta la Jan Di. Orice s-ar intampla in jurul lui de fiecare data se duce la ea,o vrea langa el. Asta e nu stiu a cata oara cand e luat pe sus de garzile de corp. Totul e impotriva iubirii lor. Jan Di vede mai bine asta, si chiar a indraznit sa renunte la acea promisiune.

  Jae Kyung e si ea o piedica. Nu o acuz in mare parte, insa cred ca ea nu a inteles cu adevarat nici acum cat de mare e iubirea dintre Joon Pyo si Jan Di. Uneori i se pare mai comod sa faca pe “oarba”, iar in alte situatii se gandeste la dificultatea unei alegeri – prietenie sau iubire – .

 8. Ultimul anunt postat :

  ” F4 trebuie sa-mi renovez apartamentul!!! ”
  Ii primesc cu cel mai mare drag in casa mea. ^.^

Leave a Comment