koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 18

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on noiembrie 03, 2011 with 11 comentarii

de Ioana V.

Joon Pyo încearcă să scape din strânsoarea brațelor lui Jae Kyung dar aceasta se prinde din nou de el. Tânărul îi explică faptul că bărbatul potrivit pentru ea există undeva, dar Jae Kyung îi spune că dacă acesta nu este Joon Pyo atunci nu o interesează. Îl întreabă dacă îi place de altcineva dar când Joon Pyo se pregătea să îi spună numele fetei, Jae Kyung își astupă urechile și pleacă.
Jan Di este tristă după ce a fost martoră la îmbrățișarea dinte cei doi, iar Ji Hoo din nou este alături de ea, încercând să o consoleze.

Joon Pyo pleacă mai devreme cu o zi și îl anunță doar pe Ji Hoo. Jae Kyung începe să facă niște conexiuni și realizează că fata pe care o place Joon Pyo ar putea fi Jan Di. A doua zi, la micul dejun, îi anunță pe Jan Di și Ji Hoo că ea și Joon Pyo au petrecut noaptea împreună și de aceea tânărul a plecat mai devreme. Această destăinuire îl miră pe Ji Hoo, mai ales că îl și văzuse pe prietenul său plecând.
Yi Jung se adâncește în starea proastă și aflându-se într-un bar, provoacă un scandal care se lasă cu bătaie și urmări dezastruoase pentru viitorul lui. Din păcate, Woo Bin ajunsese prea târziu la fața locului și nu a putut preîntâmpina dezastrul – unul din bătăuși a călcat pe mâna lui Yi Jung și din cauza rănii, acesta s-a văzut nevoit să renunțe la olărit. Visează în continuare la momentele fericite petrecute alături de Eun Jae.

Ga Eul urmează sfatul profesoarei sale de olărit, își ia inima în dinți și îl invită în oraș pe Yi Jung. Acesta refuză.
Jae Kyung face tot posibilul să îi câștige afecțiunea lui Joon Pyo iar mai apoi îi dăruiește inelele, dar acesta le refuză.
Yi Jung îi spune lui Joon Pyo adevăratul motiv pentru care Jan Di a renunțat la înot.
Părinții lui Jan Di iau decizia de a pleca în alt oraș ca să muncească și astfel să reușească să supraviețuiască. Jan Di, împreună cu fratele ei mai mic, se mută într-o cămăruță mică și ieftină. Secretarul personal al lui Joon Pyo îi arată tânărului noua locuință a fetei, iar acesta închiriază camera de vizavi. Apoi vine în vizită la cei doi frați, le propune să fie vecini buni și să se ajute, le mănâncă mâncarea și o deranjează pe Jan Di cu urletele lui disperate din cauza fricii provocate de un amărât de gândac de care îl salvează fata cea curajoasă și neînfricată.
Jan Di și Ji Hoo petrec o frumoasă zi împreună la muzeul de artă.
Pe când Joon Pyo își strângea câteva lucruri pentru a le duce în noua locuință, apare Jae Kyung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 18. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. iarasi eu ^______^ pupici liliko,dory!

  • Yoannaaaa! Pupici si tie! Nu te-am vazut de mult! Ce mai faci, esti bine? Spor la invatat!

   • mai sunt si eu pe aici din cand in cand :D va mai citesc comentariile,recenziile :D
    eu sunt bine,stau acasa..am varicela ;) multumesc mult :*>:d< spor si tie la serviciu!

    • Ai varicela?? Nici eu nu am avut inca! Insanatosire grabnica!

     • da :D ieri am facut o saptamana de la primele bubite :D in ziua a3a si a4a m-am simtit groaznic,pe la 3 dimineata d-abia reuseam sa adorm diin cauza mancarimii si a febrei,dar acum nu simt nimic :D astept sa mi se vindece bubitele care sunt mari si multe :D cam atat..mai stau si urmaresc pe euforia BOF si celalalt serial ;)
      am auzit ca este mai greu de suportat varicela daca o faci mai tarziu :D

     • multumesc mult liliko ^_____________^

 2. Multumesc pentru rezumate, Ioana, am citit pe toate. Nu pot sa-l urmaresc serialul, dar citesc cu drag fiecare rezumat, si imi plac si ele, si protagonistii acestei povesti minunate.

 3. Nici un episod nu m-a dezamagit pana acum.Oricat de obosita sau adormita as fi nu ma pot plictisi.Povestea este asa frumos conturata,iar starerile generate sunt destul de echilibrate.
  Era de asteptat ca Jae Kyung ca-si de-a seama de adevarata legatura dintre Joon Pyo si Jan Di.Poate ca a inteles si faptul ca a ranit-o pe Jan Di,prin actiunile ei trecute.Stie clar ca nu poate renunta la prietenia ei,dar nu vrea sa-l piarda nici pe Joon Pyo.

 4. Am mentionat de atatea ori faptul ca Ji Hoo e refugiul lui Jan Di,dar nu pot sa nu o spun mereu.Alinarea si protectia pe care i-o ofera o distrag de la greutati,dar mai presus o mentin pe linia de plutire.Calugarul i-a dat multe de gandit lui Ji Hoo,poate chiar incepe sa-si faca sperante.

  Joon Pyo e incurabil.M-a induiosat sa-l vad dormind cu papusa aceea in brate.Grijile si suferinta il macina,nevoia de Jan Di e prea evidenta.E dragut sa-l vezi iar in incercarile si actiunile sale de baiat “normal”.Teama lui de insecte e prea amuzanta.

 5. Cat despre cuplul Ga Eul si Yi Jung noi complicatii de intrevad la orizont.Baiatul asta ma surpinde mereu cu principiile lui legate de femei.Pt. el dragostea e un termen prea dureros si complicat,se vede ca ii e teama sa se infrunte cu asa ceva.

 6. whooooowh!!!!!!!!!e prima oara cand am pierdut episodul deoarece am fost la scoala si am intrat pe acest site si chiar sunt multumita!pupici tuturor!

Leave a Comment