A Thousand Day Promise

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

A Thousand Day Promise

Published on noiembrie 10, 2011 with 8 comentarii

Nume: A Thousand Day Promise cunoscut si ca Forget Me Not
Episoade:20
Casting: Soo Ae

Photobucket

Kim Rae Won

Photobucket

Lee Sang Woo

Photobucket

Jung Yoo Mi

Photobucket

1000 Day Promise spune povestea unei femei ce isi pierde memoria si a unui barbat ce o iubeste neconditionat.
Lee Seo Yeon( Soo Ae) si Park Ji Hyung(Kim Rae won) se cunosc de cand erau adolescenti. Lee Seo Yeon si-a pierdut tatal cand avea numai 5 ani si mama ei a parasit-o cand avea 6 ani. A fost lasata in urma cu fratele ei mai mic si au fost luati de matusa lor in casa careia au si crescut.
Seo Yeon il intalneste prima data pe Ji Hyung cu ajutorul vechiului lui prieten Jae Min(Lee Sang Woo), care este verisorul ei. In acest timp Seo Yeon si Ji Hyung erau doar simpli cunoscuti.

Photobucket

Acum sunt adulti, Ji Hyung are 32 de ani si o logodnica Hyang Ki( Jung Yoo Mi). Casatoria lor este aranjata de catre parinti. Seo Yeon s-a mutat din casa matusii ei si locuieste impreuna cu fratele ei Moon Gwon. Cu un an in urma relatia lui Ji Hyung cu Seo Yeon s-a desfasurat desi Seo Yeon stia ca Ji Hyung era logodit. Si-au promis unul altuia sa se vada pana la casatoria lui. Un an mai tarziu data casatoriei a fost fixata. Ji Hyung si Seo Yeon isi spun la revedere unul altuia.

Photobucket

In acea noapte Ji Hyung ii spune mamei sale ca el nu vrea sa se casatoreasca cu Hyung ki si ca este indragostit de altcineva. Mama lui ii spune ca au ajuns prea departe si ca nu mai poate anula casatoria acum.

Recent Seo Yeon incepe sa uite lucruri simple si are dureri de cap. Se simte ciudat, dar crede ca ii va trece. Intre timp Seo Yeon se straduieste sa treaca peste despartirea de Ji Hyung. El de asemenea sufera din cauza despartirii in timp ce este tarat in pregatirile pentru nunta.
Acum Seo Yeon uita aproape totul precum si lucruri foarte importante. Pentru conditia ei da vina pe destpartirea prin care a trecut, dar aceasta stare se inrautateste si merge sa-si vada doctorul.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on A Thousand Day Promise. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumim pentru recomandare :)… Deci o vedem pe “mimoza” intr-un altfel de rol decat celavut in Imparatul Marii… :))

  2. Iar Mimoza,multumesc nu!De cand am vazut Imparatul prima oara mi-a devenit nesuferita! Pentru recenzie toata lauda ,muncita si documentata!

  3. Şi Soo Ae şi drăguţa investigatoare din Dong Yi :) Mulţumim pt recomandare, mie îmi place Soo Ae, poate voi reuşi cândva să văd acest serial :)

  4. Multumesc pentru recomandare Deea! Ana, pe Jung Yoo Mi nici nu o recunosc daca nu spui tu, e atat de diferita cu parul scurt si cu breton, dar e draguta si asa.

  5. Da, e ft drăguţică :)

  6. Mersi de prezentare. Stiam de serial chiar de cand aparuse promo-ul, insa nu e aceeasi senzatie ca atunci cand citesti despre el in romana. Sper ca se va indura cineva sa-l traduca, ar fi o mare incantare sa urmaresc o asa drama. :)

  7. superb serial.eu il urmaresc.e trist dar dragut.

  8. Kamsahamnida! imi pare rau ca raspund asa tarziu dar nu am avut internet de o saptamana.desi nu am fost asa impresionata de rolul ei din imparatul marii am decis sa-i mai dau o sansa si imi place mult serialul.^_^

Leave a Comment