Carina T. [KF]

Oh Yeon-Su – Regina Sa Taek-bi

Written by Carina T. [KF]. Posted in Actori, K-drama, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , ,

Published on octombrie 27, 2011 with 163 comentarii

Astăzi este ziua ei. Frumoasa actriţă Oh Yeon-Su împlineşte azi 40 de ani. Am admirat-o nu demult în „Jumong”, în rolul mamei lui, Yu-Hwa. Acum o putem urmări într-un alt sageuk, „Gye Baek”, unde interpretează extraordinar de bine rolul durei Regine a Baekje, Sa Taek-bi.

Image and video hosting by TinyPic

Din păcate, ne vom despărţi de acest rol al ei, deoarece Oh Yeon-Su a decis să părăsească serialul din cauza ratingului destul de scăzut al kdramei.

Image and video hosting by TinyPic

Desprea actriţă aveţi ocazia să citiţi diverse informaţii pe internet. Eu mi-am propus azi să v-o prezint în rolul Reginei Sa Taek-bi, consoarta Regelui Mu al Baekje. Mai exact, vă propun s-o admiraţi în diverse costumaţii pe care le-a purtat în acest serial.

Image and video hosting by TinyPic
Sa Taek-bi, pe vremea când era îndrăgostită de Generalul Mu Jin (tatăl lui Gye Baek) şi când este răpită de acesta cu scopul răzbunării.

Spre deosebire de alte drame istorice a căror acţiune se petrece în perioada celor Trei Regate, toată vestimentaţia personajelor din „Gye Baek” este foarte reuşită. Vă propun să admiraţi croiala şi coloritul hainelor, dar şi frumuseţea bijuteriilor.

Urmează diferite alte ţinute purtate de Sa Taek-bi ca Regină, la întâlniri oficiale, la Curte sau când se afla la Palatul ei.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Într-o pauză, în timpul filmărilor

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Alături de tatăl ei, Primul Ministru al Baekje

Image and video hosting by TinyPic
În timpul unor ceremonii religioase

Image and video hosting by TinyPic
Când este alungată de la Palat, după tentativa de asasinare a Regelui Mu, împreună cu Prinţul Gyo Gi şi cu tatăl ei (episodul 18)

Mulţi o compară pe Regina Sa Taek-bi (Gye Baek) cu Mishil (Queen Seok Duk). Nu ştiu care este părerea voastra. Eu recunosc că Oh Yeon-Su îmi place foarte mult cum interpretează acest rol extrem de dificil. Sper ca în curând s-o putem admira în ale filme şi seriale.

La mulţi ani, Oh Yeon-Su !

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

163 comentarii

There are currently 163 comentarii on Oh Yeon-Su – Regina Sa Taek-bi. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. primaaa!
    sincer, mi se pare urat din partea ei ca a renuntat la Gye Baek pentru ca nu a avut audienta. cand intri intr-un serial, ai si angajamente, chiar daca nu ai de castigat… practic, si-a abandonat rolul..
    La Multi Ani! multumim, Carina :)

  2. A doua!!! sincer eu n-o consider ca Mishil….e destul de frumoasa si in acest rol.Eu ii urez un calduros … La multi ani Oh Yeon-Su!multumim mult Crina.

    • nici eu… nu mi-o pot imagina pe Yuh-wa o noua Mi -shil, o avea un rol bun, dar Mi-shil e unica si nu cred ca va reusi cineva sa o egaleze nici pe Ko Hyun Jung nici pe Mi-shil ca personaj

      • urmaresti serialul Gye Baek?

        • nuuu, nu m-a convins inca pe deplin ca trebuie neaparat vazut, si acum abia mai am timp de Princess Man :)

  3. Am vazut nijte secvente(poze)dintr-un film in care aparea Song Il Gook impreuna cu Oh Yeon-Su unde cei doi se indragostesc…dar nu cunosc prea multe detali si s-ar putea sa gresesc….:D…cei care stiu amanunte ..pls un comm… ;)

    • nu este acesta… etse un serial istoric in care joaca impreuna cu Lee Seo Jin si care este difuzat acum in Coreea.

  4. buna seara, si parerea mea este ca aceasta actrita nu o putem compara cu Mi-shil, are o fata mai blanda, draga Carina spune-mi si mie unde gasesc acest serial?

    • este pe d-addict, iar subtitrarile pe subtitrari-noi.ro

  5. oricum nu pot sa nu ii spun si eu LA MULTI ANI!

    • as vrea sa ascult parerile voastre dupa ce o urmariti cum joaca si in acest serial. Este diferita fata de Jumong

  6. buna tuturor.

  7. Buna seara tuturor!
    La multi ani! Felcitari Carina! Eu deja o urmaresc in acest rol si pot spune ca e geniala. Un rol total diferit fata de cel din Jumong. Pastreaza totusi o anumita carisma din acel rol. Ma refer aici la forta ei, la felul in care stie sa se impuna.E amprenta personala. Si categoric nu o pot compara cu Mishil desi er fi multe elemente pe care le au in comun. Mi-a fost greu sa o urmaresc in acest rol dupa Jumong, dar merita! Imi pare rau ca paraseste serialul. Ce pacat!
    Eu imi mentin opinia, mjulte filme nu obtin in Coreea aprecierea meritata! Dar alta ar fi situatia la noi! Exemplu elocvent: Crime Squad! Eu iubesc acest film.

  8. carina sa stii ca si eu o consider mishil a regatului baekje.este exact mishil in persoana.cu toate ca este rea si dura este si un bun strateg.ele sunt in aceesi perioada adica perioada lui deokman.in gye baek a aarut deja la curtea din baekje-kim chun chu ca print mostenitor daca nu ma insel si a provocat cam multa zarva la curtea dusmana.mai apare si yushin.

    • in Gye Baek se desfasoara actiunea imediat dupa Queen Seok Duk, in timp ce Chun Chu era Rege in Silla si Yushin era general. De altfel, confruntarea finala din serial… cea cu care se deschide si filmul… este chiar lupta dintre Yushin si Gye Baek, cei doi mari generali ai tarilor lor.

  9. ca si mishil are gusturi rafinate,este fff autoritara cu cei devotati e si nu numaii,stie sa impuna respect in jurul ei si chiar stie bine cum sa implementeze frica in sufletul adversarului.este un personaj interesant.prezentarea este frumoasa si costumele fff rafinate.felicitari.

  10. inseamna ca eu am inteles putin gresit,ca chun chu este print mostenitor.

  11. SCUZE PTR. GRESELI. AM MANCAT NISTE LITERE SI IN ALTE LOCURI AM PUS IN PLUS.sunt o repezita.

  12. stii ca prima sotie a regelui Mu din Gye Baek, mama Printului Uija, era sora lui Deokman… cea de-a treia fata… despre a caror poveste de dragoste a mai fost un serial: Ballad of Suh Dong

  13. Eu urmăresc Gyebaek, am văzut 15 episoade, şi sunt ft dezamăgită de gestul ei, de abia acum aflu că părăseşte serialul, mi se pare un gest neprofesionist.
    Gyebaek e totuşi mai slăbuţ ca celelalte sageuk-uri de anul acesta, dar ea mai îndulcea situaţia, dacă pleacă, ratingurile vor mult mai slabe.

    Sunt dezamăgită… :(

    La mulţi ani!

    • sa stii ca dupa ce-a plecat chiar au mai crescut putin… variaza intre locurile 4 si 6

      • Chiar? Nu ştiam… dar tot mi se pare că a procedat greşit, trebuia să rămână.

        • ai dreptate in ceea ce priveste acest aspect

          • Fără ea, cred că va fi mai sec serialul, şi oricum nu mi se părea cel mai extraordinar. Înţeleg că decizia ei este finală.

          • vom vedea din episodul 19 incolo…desi cred ca acum va incepe actiunea… razboaiele, iar LSJ ni se va infatisa ca mare general :D

          • oricum, mai este ceva ce nu-mi place… mi-as fi dorit ca Eun Go sa se casatoreasca cu Gye Baek pt ca se iubesc asa de mult, dar…

          • Eu n-am ajuns încă la căsătorie, dar mie mi se părea că Eun Go e ft vagă în sentimente, fie îl iubeşte pe Gyebaek fie pe Uija.

    • exact asta am zis si eu mai sus, chiar daca nu am vazut Gye Baek, mi se pare urat ca si-a abandonat roulul. la bine, la greu trebuie sa ramai in joc daca tot ai intrat… ce daca nu are raitinguri spectaculoase? odata ce si-a luat angajamentul asta trebuia sa se gandeasca si la aceasta varianta :(

  14. Ft frumoasă costumaţia ei, comparaţia cu Mishil stă în picioare, dar sunt şi multe diferenţe între cele două.

  15. cred ca fata de Uija nutrea altfel de sentimente… nu de iubire… cel putin nu la fel ca pt Gye Baek…
    Este o femeie ambitioasa si dornica de razbunare. Si eu sunt curioasa cum va evolua, mai ales dupa plecarea Reginei

    • Ce face dorinta pentru putere…..Eun Go este in stare sa “uite” ca-l iubeste pe Gye Baek…. AAAA uitasem La multi ani si din partea mea

  16. Eu voi ramane in cealalta tabara. gestul ei nu-mi place absolut deloc! Mi se pare unica si nu o pot compara cu Mishil, nu stiu, dar pur si simplu nu pot. E vorba de amprenta personala a actorului, de acel ceva care face diferenta. Mishil a fost un personaj unic pentru mine chiar daca tot timpul am pus-o in balanta cu QSD pe care o iubeam. Ca personaj negativ feminin a fost de departe cel mai bun pe care l-am vazut pana acum.

    • nu te contrazic. Oricum, fiecare actor, fiecare rol are farmecul lui.
      Cred ca cei care au facut aceasta comparatie s-au referit mai mult la personaje si nu la actrite :)

      Imi place ca in Gye Baek joaca multi actori din QSD, ai observat?

  17. Ca femeie, mie personal imi place mai mult Oh Yeon-Su.
    Ca personaje au fiecare ceva special

  18. Da, am observat ! La inceput recunosc ca nici pe ea nu am recunoscut-o ma uitam si nu imi venea sa cred, Misacrile imi aminteau, vocea imi spunea ceva, dar machiajul o schimba total. E de nerecunoscut! Insa nu o admir deloc pentru gest, de a parasi un film pentru rating. Dar poate ca tot raul spre bine!

  19. Multumim Carina! Impresionante tinutele, arata ft bine Regina…

  20. dar pe unde mai umbla restul lumii, ca suntem asa putini acum pe blog?

    • Putini si buni! E cel mai important pana la urma! Nu stiu de ce au disparut unii, dar stiu ca ne urmasesc si citesc ce scriem aici. Si pana la urma la un moment dat sita cerne, iar asta poate fi extrem de benefic.

      • mie imi pare rau ca nu pot sta mai mult pe blog. Sunt foarte mult timp plecata si cand am timp, incerc s amai traduc cate ceva. Si acum lucrez in paralel la Ep 20 din Princess Man.
        Mai inainte am terminat ep 18 din Gye Baek :)

        • Sincer te admir pentru munca ta. Nu te intreb cum reusesti, dar e bine ca exista oameni ca tine! E ceva ce putini poate inteleg, notiunea de voluntariat, dar e ceva ata de frumos care te face sa zbori uneori sa simti ca nici o problema nu e de nedepasit.
          Din toata inima te felicit si Dumnezeu sa-ti dea sanatate! E tare important!

          • Si eu ma bucur ca exista oameni care se implica si fac multe pentru acest blog si nu numai. Din pacate eu sunt foarte aglomerata si nu prea am timp sa trec pe aici, dar ma lupt sa recuperez. Felicitari si multumiri celor care se implica!

          • multumesc foarte mult.
            cred ca e important ca tot ceea ce faci sa faci cu placere
            si daca prin gesturile tale poti sa le oferi si celorlalti o clipa de fericire sau sa-i faci sa zambeasca e extraordinar

  21. bine ai venit, Ramona! imi era dor de tine :)

  22. Pe mine serialul Gye Baek m-a “prins de ja in mreje” si nu-i mai pot scapa… nu conteaza ca peste mari si tari are ratinguri mici pentru are rating mare :)

    • nu sunt foarte mici, locurile 4-6, dar sigur se asteptau la primul loc… cu asa o distributie si echipa

      • Locul 1 la rating e ocupat de Deep Rooted Tree, şi nu degeaba, e deosebit de bun, şi în timpul difuzării Gyebaek a fost şi The Princess’s Man, cu rating ft mare.

        • acum lucrez la ep 20 din Princess… mai sunt 4 episoade si il termin de tradus :)

          • Spor la treabă! E un serial minunat, l-am terminat şi e printre preferatele mele :)

          • pana ajung eu la 20 tu o sa-l termini de tradus, nu? sunt la episodul 14… la un moment dat chiar m-ama speriat ca va fi abandonat…:(

          • de ce sa fie abandonat? am terminat ep 20 si azi cred ca ma apuc de 21 :)

        • pentru ca se facusera 2 saptamani si nu mai era niciun episod nou :))

          • nu se poate. episodul 19 l-am tradus pe 23 octombrie, adica acum 5 zile :)
            de pe ce site le iei tu? pe subtitrari-noi le gasesti imediat

  23. Da, suntem puţini, eu încerc să fiu prezentă pe cât pot, dar e destul de greu.. Azi nici n-am putut vedea RV că am fost la cursuri.

    • asta e… daca am fii liberi tot timpul….

  24. Din păcate trebuie să ies :( Off, ce scurtă e ziua…
    Mai intru mâine să citesc comentariile :)

    Noapte bună!

  25. noapte buna ana.

  26. eu mai raman prin zona pana termin traducerea :)

  27. stii carina si eu m-am intrebat unde este toata lumea de odata?eu nu am mai intrat de la paste dar cand am intrat din nou asta de cateva zile, am observat ca mai sunt putini admiratori aici pe forum.inainte eram asa multi ca ale noastre comentarii curgeau rauri-rauri.poate iti amintesti si de ziua ta cate felicitari si mesaje ai primit.si multe altele.unde oare au disparut ceilalti ma intreb si eu ca tine?

    • cred ca unii s-au retras pt ca au vazut ca nu mai sunt aceleasi discutii ca inainte
      in plus, si discutiile se poarta in lcouri f diverse… au paraut multe seriale in acelasi timp care sunt difuzate la tv… nu stiu ce sa zic… incerc si eu sa gasesc explicatia :)

  28. parac dimineata e putin mai animat blogul… exact atunci cand sunt eu mai ocupata :((

  29. nici eu nu pot intra dimineata ptr. ca sunt la serviciu.acasa ajung intre 17,30 si 18 apoi verific temele fetitei mele si apoi iesim rapid afara pana pe la 20.

  30. eu sunt mai tot timpul pe drumuri… numai cand sunt acasa mai reusesc sa intru cate putin.
    azi e chiar un miracol ca am stat atat :)
    mi-as dori sa se intample mai des asta :)

  31. Buna seara!
    sper sa ai mai mult timp liber si sa intri mai des, Carina!
    cat despre cei care lipsesc de pe blog..hm, cred ca multi urmaresc,, mai putini comenteaza!

  32. carina si eu sper sa ai de acum mai mult timp ptr. ca asa ai timp sa ne incanti cu multe recenzii superbe.

  33. buna midori.

  34. Carina ma bucur ca ai reusit sa intri. Pentru mine urmeaza luna noiembrie cand voi fi mai putin activa aici. Mai intru pe blog si de pe telefon, pentru ca merg mult cu trenul si mai e timp, acolo unde este si semnal.
    Azi am avut o zi grea cu fiul meu, inca incerc sa ma linistesc, dar e dificil. Ma termina alergiile astea. Desi stiu ca e o cale lunga…

    • imi pare rau sa aud asta. Multa sanatate, Julia

    • imi pare rau, Julia!
      sper ca micutul sa se faca bine repede

  35. noi cei din echipa redactionala, chiar ne gandim ce fel de articole v-ar placea mai mult sa cititi… poate asa reusim sa atragem din nou lumea pe blog, nu numai la rezumatele serialelor. Vou ce v-ar placea sa cititi?

  36. si mie mi-ar placea sa stau mai mult si imi pare rau ca am scris foarte putin in ultimul timp, dar am avut niste proiecte solicitante si nici n-am prea stat in tara.
    poate odata cu venirea iernii ma mai linistesc putin :)

  37. carina acest program lejer il am de curand de asta am si inceput sa mai intru aici.dar de la paste pana de curand eram super ocupata.aveam cam 3 joburi daca as putea sa le numesc asa.

    • wow… sper ca acum esti mai linistita si iti e si mai bine financiar :)

  38. Carina eu sunt cu sportul. asa ca orice articol care imbina Coreea cu sportul ar fi benefic. Un exemplu: oare ce mai face SIG cu functia de vicepresedinte al federatiei de triatlon. Mai este acolo? Putem afla de undeva asta? A fost anul asta la etapa de triatlon din Coreea de Sud? Am putea trimite undeva intrebari ?Citeam ca erau foarte fericiti ca aveau niste sportivi promitatori care s-au remarcat la aceasta etapa.
    Apoi de urmarit evolutia patinatoarei lor. Sa vedem daca participa la Skate Canada. Nu a fost la Skate America.
    Va mai scriu daca imi vin idei.

    • SIG a participat si anul acesta la triatlon

  39. carina sa stii ca mie personal toate recenziile de pe forum imi plac.dar in mod special cele legate de istorie.e una dintre hobby-urile mele.apoi recenziile tale cu peisaje imi lipsesc.imi placeau la nebunie.

    • mie imi place literatura, sunt foarte incantata sa gasesc articole pe aceasta tema! mai ales ca mi-am cumparat si cele cateva carti ale autorilor coreeni (ce am putut gasi;))

      • asa cum spunea Celine, si mie imi lipsesc recenziile cu peisaje! Carina, poate, cand mai ai un stop de timp, ne mai arati ceva interesant!

    • incerc sa-mi fac timp sa mai scriu cate ceva… pregatesc acum istoria regatului Buyeo… si apoi mai sunt ceva comori ramase nedescoperite…

      • comori? abia astept……. :)

        • eee, Ramona… tu ce ne mai pregatesti de prin bucatarie… prevad ca iar ne faci sa salivam :)

          • nu divulg nimic :))….

  40. va pot marturisi ca acum 2 saptamani cautam ceva informatii despre un serial si din greseala am intrat pe un site unde am observat niste seriale chinezesti fff dragute pe care vi le pot recomanda cu placere.am inteles ca sunt f indragite in china.pe mine m-au atras costumatiile fff dragute ale unor doamne de la curtile regale.

  41. atii vazut vreun film de-al lui Won Bin? daca nu, va recomand sa vedeti ceva pana pe 10 cand e ziua lui… :) sa avem ce comenta… hihihi…

    • pe 10 noiembrie e ziua lui? e scorpion?
      mi-e si mai drag!
      am vazut Ajusshi, My Brother, Mother, Taegukgi

      • vom comenta cu spor :))))))))

    • si daca o sa mai apara si niste fotografii ca cele din reclama LG… aoleu … :))

      • imi amintesc ceva, dar vag!
        ramona, ma pui sa caut in arhiva:))) dar o fac cu drag si curiozitate, imi place Won Bin (cum joaca, arata, dar mai ales cred ca e un om bun)

        • hihihi… offf tentatiile astea nu-i asa? :))

          • da:)))))))

        • sunt niste reclame super :)
          si o sa mai fie :)

        • un mic ajutor… sa nu cauti prea mult

          • multumesc :))
            ma ratacisem printre celelalte recenzii despre el!
            trebuie sa le recitesc, sunt f interesante

          • am scris destul despre el… acum ma intreb ce sa pregatesc pt ziua lui… depinde si de inspiratie :)

  42. singurul film pe care l-am vazut cu el este the man from nowhere sau ajiushi

  43. scuze ajussi parca e corect nu?

  44. wow… deci avem ce povesti… pentru ca sunt multi pe aici care nu stiu cine e…
    am vazut asta la comentariile de la fostele recenzii despre el.

  45. mi-a placut fff mult.

  46. e primit critici extraordinare, iar vanzarile au batut recordurile :)

  47. stiti ca am ajuns deja la 91 de commuri la aceasta recenzie? :))
    nu pot sa cred…
    e frumos ca ne-am mai strans cativa

    • Ma bucur sa vad animatie! Va doresc noapte buna tuturor! Si sa aveti o zi cat mai linistita maine!

      • o noapte frumoasa si tie. pupici. pe curand

        • noapte buna, Julia!

  48. ujnde e Livia, Oltea, Mishil, Anja si restul… daca n-am trecut pe cineva, sper sa nu se supere :)

    • Livia cu SIGuranta este la munca altfel SIGur nu pirdea ocazia sa stea un picutz cu fetele nu-i asa ?

      • SIGur o sa se supere ca n-a fost prezenta.
        in schimb pe Oltea n-am mai vazut-o demult.
        Anja mai apare dimineata, iar Mishil a lasat un comm la ultima mea recenzie despre numarul 49 :)

        • I-a stai sa vezi cand termina KNG armata Oltita o sa fie vioaie… :))… glumeam Oltito nu trageee… :))

          • aaaaa… deci asteapta liberarea… aha… atunci, ar trebui s-o parasim noi … hihihi…
            s-o lasam singurica cu el….

          • desi nu stiu ce-o sa zica Vivi :))

          • fetelor, cand se va libera KNg va fi MACEL !
            l-au asteptat atat de mult Crib, Oltea, Ioana, Lorena, scuzati-ma daca uit pe cineva!

          • fetele sunt surori si impart intre ele frateste…insa ma intrebam chiar si atunci cand vine vorba de KNG? :))

          • :))) eu nu ma bag, nici macar ca arbitru…

          • Il vor imparti strasnic- cate o zi (saptamana, luna..) la fiecare :))

          • eu stau pe margine sa vad cine fuge cu trofeul… :))

          • desi nu prea ma vad sa stiti ca sunt pe faza hi hi hi hi .Vine iarna si impletesc la ciorapi pt Bidamutz si pregatesc borcanele cu zacusca :) :):) dar am mai fost pe aici ,ce-i drept mai rarutz …imi cer iertare ……am cam pierdut sirul recenziilor

          • aha, va sa zica reactionezi numai cand e vorab de Bidamutz :D
            impleteste, impleteste sa nu raceasca omul la picioare… cica se anunta iarna grea….
            Si poate iti faci mila si faci o pereche si pt Binnie :)

          • se poate ? desigur ca-i fac si lui , nu ma lasa inima sa stiu ca-i frigutz la picioruse

          • stiam eu ca putem conta pe ajutorul si priceperea ta :)

  49. acum va las.plec la nani.va doresc tuturor sa aveti un somn dulce.pe maine.

    • somn usor. ma bucur ca ai fost alaturi de noi. pupici

    • somnik pufos

  50. somn usor, celine!

Leave a Comment