koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 14

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 30, 2011 with 11 comentarii

de Ioana V.

Cei trei prieteni, împreună cu Jan Di, fac o plimbare cu gondola prin ”Mica Veneție” artificială, bucurându-se de împrejurimi dar și de cântecul romantic al gondolierului. Deodată, aud un zgomot care se dorea a fi un cântec și Jan Di o recunoaște pe ”salvatoarea” sa.
Gruparea Shin-hwa are în plan o asociere cu o altă companie foarte importantă, și anume JK Group, ai cărei lideri sunt chiar părinții tinerei domnișoare cu care Jan Di s-a împrietenit. Joon Pyo și-a luat rolul de conducător foarte în serios, nemaivând timp de nimic altceva. Prietenii săi, văzând că nu au niciun spor în a reuși să îl facă să se întâlnească cu ei, complotează cu secretarul personal al tânărului moștenitor. Astfel, F4 se reunește în formula completă. Din păcate, această întâlnire nu este una tocmai fericită, deoarece Joon Pyo este extrem de dur și rece. Acest comportament îl scoate din sărite pe Yi Jung care îl și pocnește pe Joon Pyo și îi reproșează o mulțime de lucruri.

Ji Hoo, văzând cât de mult suferă Jan Di din cauza purtării lui Joon Pyo, îi face o vizită acestuia și îl roagă să se întâlnească măcar o singură dată cu ea și să lămurească lucrurile. Cei doi se întâlnesc, dar Joon Pyo din nou este extrem de dur și rece și fără prea multe cuvinte pune capăt relației. După această întâlnire, Jan Di își aduce aminte de toate clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de Joon Pyo și lacrimile îi curg necontenit.
Joon Pyo are o răbufnire extrem de dură în fața mamei sale, nemaiputând suporta să fie prins între responsabilitățile față de compania pe care acum trebuie să o conducă și dragostea pentru Jan Di. Acesta îi spune ”Doamnei de Fier” că dacă va îndrăzni să îi facă vreun rău lui Jan Di atunci se va vedea nevoit să distrugă tot și să pună la pământ gruparea Shin-Hwa.
Lui Jan Di îi apare un zâmbet pe față datorită lui Ji Hoo, care îi oferă o zi plină de tot felul de distracții. Pe când cei doi se aflau într-un magazin, trece pe acolo și Joon Pyo și o zărește pe Jan Di uitându-se cu jind la niște pantofi extrem de scumpi. Băiatul se gândește să îi cumpere și să îi facă o surpriză dar tocmai în momentul în care pune mâna pe ei, un alt cumpărător se întrezărește la orizont. Aprigul rival al lui Joon Pyo este chiat tânara domnișoară energică, Jae Kyung. Începe o luptă între cei doi, dar bineînțeles că cel care câștigă perechea de pantofi este Joon Pyo.

Fratele lui Jan Di, se simte foarte rău și părinții săi merg cu el de urgență la clinica din cartier, unde doctorul este chiar bătrânelul arțăgos care venea în mod constant la restaurantul unde lucrează Jan Di. Se pare că acesta este bunicul lui Ji Hoo.
Joon Pyo suferă și el, simțind că este prins ca într-o menghină, de o parte fiind promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său și anume să aibă grijă de familie și afaceri, iar de cealaltă parte iubirea ce i-o poartă lui Jan Di.
Tocmai în momentul în care Ji Hoo și Jan Di se pregăteau să se întoarcă acasă, sunt asaltați de un bun prieten de-al lui Ji Hoo. Acesta reușește să îi facă pe cei doi să mai rămână încă o zi în oraș.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 14. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Am onoarea de afce primul comm.Cat am putut sa rad cand F4 o vade acolo pe gondola(pe maimuta,desigur)si se intrebau daca e coreanca felivitari pentru recenzii!
  Fighting!

 2. a FACE* scz de greseala(se putea sa nu gresesc?!)

 3. hihihi..ce amuzanta a fost lupta pt. pantofi:)) iar o sa ma trezesc devreme. Multumim pt. rezumat!^_^

 4. fighting cu maimutza! :)) Joon Pyo da-i bataie! :D

 5. oameni buni, dupa acest serial vor da SECRET GARDEN! uraaa…..

  • Mersi de instiintare!Euforia ne-a rasfatat anul acesta!Secret Garden e o alta drama incredibila!!! :)

 6. stie cineva daca poate fi vizionat pe vreun site serialul te voi iubi mereu (loving you a thousand…) difuzat de cei de la Euforia la ore imposibile (de fapt, reluarea oscileaza in program de gandesti ca se afla pusa in balansoar!)? Multumesc mult.

  • Imi pare rau da chiar nu stiu.Si eu imi doresc mult sa vad “Te iubesc la infinit” si regret ca nu e tradus de nimeni pe net,deci solutia e sa-l vedem in eng.In caz ca il gasesti in romana,poate ma anunti si pe mine,te rog. :)

 7. Am plans,am ras, a fost un episod foarte frumos.Am vazut cu totii ca nu trebuie sa fim cruzi cu Joon Pyo,chiar daca s-a lasat manipulate de mama lui.Inteleg ca el e stresat,speriat de o asa responsabilitate.Era normal ca o parte din el sa se schimbe,avand in vedere indatoririle care i-au fost incredintate atat de brusc.Noua “fata” e cruda,e dur modul in care a respins-o pe Jan Di,insa in interior arde din cauza iubirii pe care o poarta,sufera pt. tatal sau si pe langa asta e nevoit sa indure gandul ca i s-a incredintat viitorul a 700 de mii de muncitori.Mie imi e mila de el…nu poate decat sa lupte,sa tina pt. el toata durerea si continue sa-si asculte mama.Oh!E atat de dragut cand doarme,parca in acel moment uitase toate grijile lumii.

 8. Ji Hoo o poate iubi atat de tare pe Jan Di.Nu pune mai presus sentimentele sale de bunastarea lui Jan Di.Durerea,nefericirea ei il naucesc,dar continua sa fie tare in fata ei,ca poata sa-i ofere sprijinul de care are mare nevoie.Cu totii am observat ca el nu zambea atat de des,dar cand e Jan Di in preajma lui,radiaza.E atat de emotionant modul in care i-a inseninat ziua,dar cel mai mult m-a impresionat ca s-a dus la Joon Pyo.Mai ca era in stare sa-l implore in genunchi sa mearga sa o vada.

 9. Yi Jeong si Woo Bin,mi-au facut si ei o bucurie,reprosandu-i lui Joon Pyo nedreptatea pe care a comis-o fata de Jan Di.Cei doi au acum acel instinct fratern pt. Jan Di,vor fericirea ei.

  Cat despre Jae Kyung,nu stiu cum sa spun,dar actiunile ei imi aduc aminte de Jan Di.Poate ca e mai independenta,rebela si directa ca Jan Di,insa atunci cand se lupta cu Joon Pyo pt. pantofi,asta am simtit. La fel si in cazul lui Joon Pyo,parca a avut aceleasi reactii de de uimire si s-a purtat la fel de infumurat si temperamental ca la prima intalnire cu Jan Di,cand s-a certat cu inghetata.Nu stiu cum sa explic exact,e ciudat sa-l vad ca se poarta ca un copil razgaiat in fata unei alte fete in afara de Jan Di.Cu cele de la scoala el se purta foarte urat,arata dispret,insa in cazul lui Jan Di copilariile erau o forma de atentie.Sper ca m-am facut inteleasa.

Leave a Comment