koreafilm

Băieți de bani gata – Episodul 12

Written by koreafilm. Posted in Boys over Flowers, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 26, 2011 with 2 comentarii

de Ioana V.

Jan Di își aduce aminte de întâmplarea datorită căreia a devenit elevă la liceul Shin-hwa iar Ha Je recunoaște că este fratele acelui băiat pe care ea l-a salvat. De asemenea, îi spune că mama lui Joon Pyo este de fapt cea care a dat ordinele ca fata să fie răpită, dar el ar fi fost dispus să împartă banii cu ea dacă i-ar fi acceptat oferta de a fi împreună, dar în momentul în care aceasta a refuzat ținta acestui joc a devenit automat Joon Pyo.
Apare și Joon Pyo care este luat în primire de pumnii și picioarele celor care îl însoțeau pe Ha Je. În zadar striga Jan Di să se oprească, parcă lacrimile ei îi îndârjeau mai tare pe bătăuși. La un moment dat, Ha Je le face semn să se oprească și îi spune lui Joon Pyo să se așeze în genunchi, să plângă și să spună că renunță la Jan Di. Bineînțeles că Joon Pyo nici nu are de gând să facă așa ceva iar Ha Je pune mână pe un scaun și dă să îl lovească pe Joon Pyo. Jan Di a sărit ca o săgeată și l-a apărat pe băiat cu trupul său, lovitura puternică lăsând-o inconștientă. Deodată apar cei trei cavaleri și salvează situația.

Când Jan Di se întoarce acasă, de la spital, are parte de un alt șoc. Tatăl său a fost luat de către creditori pentru că nu și-a plătit datoriile. Soția sa și-a călcat pe suflet și a mers la mama lui Joon Pyo pentru a-i cere ajutorul, fiind singura persoană care avea posibilitatea financiară să îi scoată din impas. Femeia se umilește în fața ”Doamnei de Fier” și primește banii. Tatăl lui Jan Di este eliberat dar când a aflat de unde au fost luați banii se supără foarte tare. Jan Di îi returnează banii mamei lui Joon Pyo, ținîndu-i și o mică lecție usturătoare despre demnitate.
Și după atâta suferință, mai trebuie și puțină distracție și relaxare. F4 împreună cu Jan Di și Ga Eul pleacă într-o excursie la munte. Toată lumea se simte excelent, schiază, fac snowboard, glumesc, râd, atmosferă minunată. Joon Pyo, în schimb, are foarte mari emoții deoarece dorește să îi ofere un cadou deosebit fetei ce i-a pus inima pe jar. Prietenii lui în loc să îl ajute, fac glume pe seama lui. În cele din urmă, Joon Pyo îi dăruiește micul lanț al cărui design îi aparține în totalitate, acest lucru făcându-l unic. Evident că nu putea lipsi veșnica amenințare, dacă îl pierde este un om terminat.
Jan Di împreună cu Ga Eul petrec o zi frumoasă pe pârtia de schi. Numai că la un moment dat, cele trei domnișoare invidioase îi joacă o festă lui Jan Di, furându-i lănțisorul dăruit de Joon Pyo. Apoi, pentru ca fapta să fie completă, merg la Joon Pyo și îi spun acestuia că Jan Di nu mai are lanțul. Băiatul se supără și îi reproșează fetei că de fiecare dată când încearcă să se apropie de ea, acesta îi calcă inima în picioare de parcă ar fi un nimic.

Ceva grav se întâmplă pentru că mama lui Joon Pyo dă ordin ca fiul său să fie adus de urgență în oraș. Bodyguarzii își fac datoria și îl înșfacă pe tânărul moștenitor al averii Shin-hwa. Dar acesta reușește să fugă de sub supravegherea lor deoarece primise un telefon de la prietenii săi, care l-au informat că Jan Di este în pericol. Fata plecase pe munte, în căutarea lanțișorului, deoarece acele trei fete urâcioase îi spuseseră că cineva văzuse sus pe munte bijuteria și o va ține la el până va veni proprietara să o ridice. Jan Di nimerise tocmai în mijlocul viscolului și după ce a mers cât a mers, puterile au lăsat-o și a leșinat. Din fericire, eroul inimii sale apare și o salvează.
Toată aventura s-a terminat cu bine și Jan Di și-a recuperat lănțișorul cu ajutorul lui Ji Hoo, care a descoperit complotul fetelor invidioase.
Jan Di pregătește tot felul de bunătăți pentru că stabilise să se întâlnească cu Joon Pyo pentru a merge la un picnic. În schimb, la locul întâlnirii apare Ji Hoo, care îi dă o veste proastă. Tatăl lui Joon Pyo s-a îmbolnăvit și băiatul a trebuit să plece urgent. Din păcate, cei doi nu au ajuns la timp la aeroport pentru ca Jan Di să își poată lua rămas bun de la prietenul său. Dar Joon Pyo îi trimite un mesaj în care îi spune să îl aștepte pentru că se va întoarce repede și de asemenea rostește două cuvinte magice ”Te iubesc!”.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

2 comentarii

There are currently 2 comentarii on Băieți de bani gata – Episodul 12. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Tocmai am terminat de vazut episodul…voi comenta doar cateva mici amanunte,ca nu stiu daca pana maine seara voi mai avea acces la net:

  - Dupa cate au indurat impreuna,tot nu stiu cum sa-si exprime corect sentimentele.Jignirile(din dragoste) sunt la ordinea zilei,insa au si momente adorabila impreuna.Acel lantisor poate fi visul oricarei fete. :)

  - Confruntarile dintre “Doamna de fier” si Jan Di sunt mereu atat de calculate,niciuna nu vrea sa dea inapoi.

  - S-a auzit pe coloana sonora pt. prima data “Starlight tears – Kim Yu Kyung”.Melodia mea coreeana preferata.Ma emotioneaza ori de cate ori o aud.
  http://www.youtube.com/watch?v=OcfeeFepgu8

  • - Ma intreb daca sun la 112 va aparea Ji Hoo,sau e nevoie tot de 915?Jan Di e atat de norocoasa,Ji Hoo e ca un inger.Cum e relatia dintre ei asa definesc eu o prietenie adevarata.

   - Ga Eul clar e indragsotita de Yi Jung.Atat de dragut,el a salvat-o,iar ea era total imbatata de fericire.

   -Imi imaginez cum ar fi sa petrec o zi alaturi de F4 = raiul pe pamant.

   -Acela a fost al treilea sarut si primul “Te iubesc!”

   -Atat de trist,nici nu au apucat sa mearga impreuna la picnic.Se pare ca mai mereu dorintele lui Joon Pyo nu ajung sa se indeplineasca.

   Normal cu acest episod se incheie “primul sezon”…odata cu plecarea lui Joon Pyo.Daca pana acum am avut parte de momente triste,insa adevarata drama va incepe in “sezonul 2”.

Leave a Comment