koreafilm

49 de zile – Episodul 17

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

49 de zile – Episodul 17

Published on octombrie 05, 2011 with 13 comentarii

de Ioana V.

Programatorul o găsește pe Ji Hyun și o ajută să ajungă la gară pentru a încerca să o oprească pe Yi Kyung. Han Kang află și el unde este Yi Kyung și în ultimul moment reușește să se urce în tren și să vorbească cu fata. Dar cea care o convinge să se întoarcă este chiar Ji Hyun.
Ji Hyun îi pregătește o masă copioasă gazdei sale în semn de recunoștință. Cel care i-a spus de alimentele preferate ale lui Yi Kyung a fost Programatorul, care a și ajutat-o la cumpărături. În timp ce mânca Yi Kyung, Ji Hyun îi povestește că foarte curând o să îl întâlnească pe Yi Soo. Fata emoționată își aduce aminte de momentele trăite în facultate.
In Jung o vede pe Yi Kyung ieșind din casă și îi dă repede raportul lui Min Ho. De asemenea îi spune că și Han Kang era acolo, păzind casa fetei.
Compania tatălui lui Ji Hyun este în pragul falimentului iar suma pe care mama fetei trebuia să o înapoieze era extrem de mare. Însă lui Han Kang îi vine o idee și reușește să facă rost de bani la timp, folosindu-se de ștampila lui Ji Hyun, cea pe care o găsise ascunsă în ghiveciul de flori.

In Jung și Min Ho discută despre tot ceea ce s-a întamplat și mai ales de faptul că nu reușeau să își dea seama când fata este Yi Kyung și când este Ji Hyun. Gândul că cea pe care au înșelat-o este cu ochii pe ei îi sperie. Dar Min Ho este confuz în privința sentimentelor sale deoarece nu știe de care din cele două fete s-a îndrăgostit.
Seo Woo, aflând și despre complotul lui In Jung și Min Ho, nu mai vrea să audă nimic despre aceasta și pleacă din apartament. În zadar încearcă In Jung să își justifice faptele, Seo Woo este foarte hotărâtă.
Yi Kyung și Ji Hyun încep să se împrietenească având mereu lungi discuții.

Ji Hyun se strecoară în apartamentul lui Min Ho pentru a încerca din nou să deschidă seiful secret. De această dată reușește numai că seiful era gol. Tocmai în momentul când vroia să iasă din apartament este prinsă de către Min Ho. Acesta nu își dă seama dacă este Yi Kyung sau Ji Hyun și nervos îi spune că sentimentele confuze pe care le are îl înnebunesc. Se întâmplă ceva ciudat și Ji Hyun este din nou aruncată afară din corpul lui Yi Kyung. În scenă intră un spiritist și îi confirmă lui Min Ho că trupul fetei nu este posedat în acel moment dar că sufletul celeilalte este prezent în cameră. Apare și Han Kang, care între timp aflase unde era Ji Hyun, și nu reușește să îl facă pe Min Ho să deschidă ușa. Dar eroul care salvează situația este Programatorul.
Han Kang o aduce pe Ji Hyun să locuiască la el, mai ales că acum era periculos să rămână în vechea locuință din cauză că Min Ho știa toată povestea.
Tatăl lui Ji Hyun începe să aibă îndoieli în legătură cu onestitatea lui Min Ho, dar cel care îi confirmă bănuielile este chiar cel care le-a cauzat și anume Min Ho.
Yi Kyung neputând să doarmă se gândește să facă o plimbare. Ji Hyun nu o poate însoți deoarece este mult prea slăbită. Când să iasă îl vede pe Han Kang. Îi ține acestuia un discurs care pe bărbat îl supără și când acesta se întoarce cu spatele și dă să iasă din cameră, fata îl cuprinde în brațe și îl ține strâns.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on 49 de zile – Episodul 17. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Primaaaa!!!!

 2. multumim, Ioana, pt rezumat!

 3. si nu numai..

 4. yaaay ce bine ca Yi Kyung nu se mai duce in Busan! ^^ nici nu ma asteptam ca Yi Kyung si Ji Hyun sa se inteleaga! :)
  si totusi de ce il imbratiseaza pe Han Kang? hmm…

  multumim pentru rezumat! :)

 5. Ioane,Ioane ce mi-ai facut tu mie cu acest film care nu era in program! Am ajuns la episodul 14,dar campania de toamna si actiunea gogoneaua nu ma lasa sa vad urmarea ,mai repede !Nu am timp de comentat dar am o gramada de idei! Continua si tu cu filmul ,ca si eu fac la fel!

 6. Deja episodul 17? Ce repede avansează! Nu citesc, că sunt doar la ep 10, dar sper să avansez şi eu puţintel mai repede. Mă mişc greu, că mai am în derulare The Princess’sMan, Gyebaek şi curând sper să încep Deep Rooted Tree. mai e şi RV la Tvr, iar din 13 începe Dae Jo Yeong, cum să mai fac faţă?

 7. :)) mamaaaa ce rezumat! Eu le citesc, Ioana, sa stii, nu ma abtin, desi am ajuns abia la ep 6 :)) M-a prins, imi place muuult! Si cand vad cat de mult avanseaza actiunea, mai ca-mi vine sa fac maaton de 2 nopti ca sa va ajung :) !! Mie-mi place mult programatorul, dar si Kang. Si rautaciosul Bae Soo Bin. Iar Lee Yo Won este pur si simplu adorabila, o actrita de exceptie! :X

  • maraton*

 8. un serial superb…:X:Xl-am vazut in vacanta asta dar il urmaresc si la tv acum si iti citesc si rezumatele:))….pacat k mai are puntin si se termina la tv….dar e bn pt k incepe Boys Over Flowers:X:X

 9. Aigoooo ce rau imi pare ca am ales somnu in loc de serial si cum pe net vad ca nu prea il gasesc poate ma trezesc la noapte sa il vad:)multumesc din suflet pentru rezumat

 10. eu il vad pe teava. Sunt la ep 18. V-am ajuns din urma. Cred ca ep 18 va fi unul emotionant.Presimt asta. Acesta este un serial genial iar bae soo bin…minunat.Imi place mult si doctorul. Oare cum se numeste artistul? Si de programator nu mai vorbesc. E atat de dragut! Si han kang e superb. Toti sunt uimitori . Imi va fi dor de ei

 11. Mai putin si se termina. Din ce am citit pe net ep de maine se anunta interesant.

 12. interesant final… abia astept episodul de maine :)

Leave a Comment