koreafilm

49 de zile – Episodul 16

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on octombrie 04, 2011 with 7 comentarii

de Ioana V.

Programatorul își aduce aminte toată povestea și îi spune lui Ji Hyun. Yi Kyung văzuse fotografia în care Yi Soo apărea alături de altă femeie dar lui nu îi spusese acest lucru. În schimb, l-a întrebat ce simte el pentru ea. Yi Soo, fiind asaltat de întrebările fetei se enervează și este extrem de dur cu ea făcând-o să creadă că bărbatul pe care îl iubea atât de mult dorește să o abandoneze. Yi Soo plecase pentru două săptămâni cu trupa muzicală din care făcea parte, pentru a susține niște concerte. Dar pe timp de zi lucra pe un șantier de construcții ca să poată strânge destui bani și să cumpere verighete pentru el și Yi Kyung. Pe drumul de întoarcere, aflându-se pe motocicletă, o clipă de neatenție i-a fost fatală astfel nemaiputând să îi dea inelul lui Yi Kyung și să îi spună cât de mult o iubește.
Han Kang reușește să își dea seama că Ji Hyun avea nevoie de lacrimi sincere pentru a se putea reîntoarce la viața sa obișnuită. Știa acum și de colierul pe care fata îl purta la gât și când aceasta s-a întors la restaurant, Han Kang a văzut că avea deja o lacrimă înăuntru. A întrebat-o în ce moment s-a întâmplat să obțină lacrima iar când Ji Hyun i-a spus, Han Kang a realizat că de fapt acea lacrimă era a lui. I-a spus fetei că în acea zi în care i-a înmânat scrisoarea de demisie, el a fost cel care a plâns. Ji Hyun, cu lacrimi în ochi, îi spune că este extrem de recunoscătoare dar Han Kang nu lasă ca emoțiile să pună stăpânire pe ea și astfel să își dezvăluie identitatea.

Ji Hyun primește un telefon de la Min Ho, care îi spune că o așteaptă în parcarea restaurantului. Han Kang auzind acest lucru încearcă să o împiedice să se întâlnescă cu el dar Ji Hyun îl liniștește zicându-i că se va întoarce imediat înapoi după ce îl trimite pe Min Ho acasă. Gelozia a pus stăpânire pe Min Ho, indiferența și vorbele fetei îl fac să se comporte ca o fiară înspăimântată. Han Kang văzând scena, sare în ajutorul lui Ji Hyun.
Programatorul o urmărește îndeaproape pe Yi Kyung. În momentul în care acesta, privind-o, murmură ”Îmi pare rău”, Yi Kyung, din senin, simte ca și cum un pumnal îi străpunge inima. Yi Soo face un pas către ea dar se oprește știind că deocamdată nu este timpul pentru a se arăta în fața ei. Apare Han Kang și o întreabă dacă se simte bine. În cafenea se afla și In Jung, care vede toată scena dintre Yi Kyung și Han Kang.
In Jung se comportă cu Min Ho de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și îi explică faptul că dintre toți doar ea a rămas cea care ține la el și de asemenea îi aduce la cunoștință că de fapt și Han Kang știe adevărul despre Ji Hyun.
Seo Woo o roagă pe In Jung să se mute în altă parte.
Este ziua de naștere a lui Ji Hyun. Han Kang dorește să îi facă o surpriză si să îi prepare mâncarea preferată dar nu știa cum. A avut norocul, ca mama fetei să aibă deja pregătită mâncarea și i-a dat și lui două porții.

Min Ho închiriază camera în care locuia Yi Kyung oferindu-i proprietarei mulți bani. Apoi o obligă pe fată să se întâlnească cu el și îi dezvăluie faptul că știe cine este. Ji Hyun fuge înspăimântată, primul impuls fiind să îl sune pe Han Kang dar dându-și seama că acest lucru este imposibil, riscând astfel să își desconspire identiatea, se întâlnește cu Programatorul. Din această discuție, Ji Hyun află că de fapt persoana care a încercat să se sinucidă și a cauzat accidentul care a trimis-o între viață și moarte este chiar Yi Kyung. Lucrul acesta o înfurie și o face să îi dea peste mână lui Yi Kyung când aceasta se afla la masă. Yi Kyung s-a speriat și când s-a uitat împrejur a văzut-o pe Ji Hyun și a întrebat-o ce dorește de la ea. Dar tocmai în acel moment apare și proprietara clădirii și îi spune că a închiriat camera altcuiva și are la dispoziție o săptămână pentru a se muta.
Min Ho îi propune lui Yi Kyung să se mute de acolo punându-i la dispoziție un apartament în Busan. Îi explică fetei că dacă va mai continua să își împrumute corpul îl va face să se simtă incomfortabil și nesigur iar acest lucru înseamnă că va trebui să ia niște măsuri drastice. Se întoarce acasă, după ce îi face o vizită și doctorului care o sfătuiește să accepte oferta lui Min Ho, o vede pe Ji Hyun și îi spune să plece. Apoi își împachetează lucrurile și pleacă grăbită penru ca Ji Hyun să nu o poată ajunge din urmă. Han Kang o vede pe fată cum aproape sare într-un taxi iar după ce află de la proprietară că Yi Kyung s-a mutat de acolo își dă seama că ceva s-a întâmplat începând să o caute disperat pe Ji Hyun.
Ji Hyun, tristă cutreieră străzile fără a avea nicio direcție și dintr-odată, lesină.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on 49 de zile – Episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. vaaai nuuu, plange the scheduler?? atunci cu siguranta o sa plang si eu! :(

  multumim de rezumat! ^^

 2. E un serial bestial. Oricum pe net traducerea e mai buna.Toti baietii sunt superbi:min-ho,Kang, programatorul si chiar si doctorul e minunat

 3. Un film extraordinar care te pune pe gânduri…..
  actori sunt minunaţi, joacă foarte bine…..
  dacă nu îl dădeau la tv nu cred că aş fi avut timp pentru el…aşa dacă pierd un ep. vreau nu vreau îmi fac timp…..
  nu ştiu dacă aţi văzut dar Euforia dă în reluare Poveste tinerei gisaeng dimineaţa la 5:30 cred (că se termină la 7)….

 4. tocmai am terminat de vazut episodul (nu ca nu as mai fi avut rabdare, doar ca azi nu ajung acasa la timp, “din cauza” primelor cursuri de coreeana ^^)!

  foarte trist episodul de azi; se rastoarna situatia! plus ca m-a lasat in suspans!

  • Oana, ce super, faci coreeană la facultate :)

   • daaa, cu un prof coreean! :x ^^ miercuri e zi sfanta, nu o sa lipsesc sub nicio forma! :D

 5. Interesant episodul. Chiar imi place serialul, dar pacat de final…

Leave a Comment