koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 34

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

sang

Published on septembrie 08, 2011 with 10 comentarii

de Diana Cristolţean

06 da nyung – Negustorul Lim Sang Ok

Desi au castigat licitatia, Songsang-ul sunt tot mai nelinistiti nestiind ce urmareste defapt Sang-ok. Da-nyung este hotarata sa-si convinga socrul sa o lase sa mearga la Yanjing pentru a vinde ginseng. Desi e periculos, ea vrea sa schimbe Songsang-ul si sa se concentreze pe comertul cu China. In Song-do, tanara il intalneste pe Sang-ok, si afla mai tarziu ca Mansang-ul vrea sa comercializeze 3000 kg de ginseng rosu cultivat de Park Yoo-cheol.

Seara, merge la Sang-ok si il atentioneaza ca ii va fi foarte greu sa vanda o cantitate atat de mare de ginseng in China. Ii spune ca ii doreste sa devina un negustor exemplar, dar ca daca va gresi acum, nu se va mai putea ridica niciodata. Sang-ok ii spune ca are un plan si sa nu-si faca griji. Da-nyung ii ureaza succes, dupa care fuge.

D-l Hwang il instiinteaza pe Park Joo-myung ca Sang-ok va lucra cu Park Yoo-cheol si ca urmeaza sa vinda 3000 kg de ginseng rosu in China. Capetenia Songsang ii da veste lui Chi-soo, care afla de la prietenul sau din guvern ca cea mai mare piata de ierburi se va deschide in Yanjing. Park Joo-myung este decis sa mearga si el in Yanjing pentru a vinde 4200 kg de ginseng. Totusi, facilitatile de procesare reprezinta o problema pentru ei, deoarece Mansang au fost mai rapizi si il au de partea lor pe Park Yoo-cheol.

Park Joo-myung decide sa isi construiasca propria fabrica de procesare, deoarece daca va pierde acum in fata Mansang-ilor, nu se va mai putea afirma pe piata niciodata. Da-nyung incearca sa il convinga sa ii ignore pe negustorii din Mansang si sa isi continue micile afaceri, insa batranul refuza sa o asculte.

Sang-ok isi face putine griji in privinta planului lui Park Joo-myung, deoarece negustorii din Mansang vor vinde cel mai bun ginseng rosu de pe piata.

Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru Songsang deoarece politicienii mituiti de ei nu ii mai pot ajuta, iar fabrica de procesare a luat foc. In ciuda acestor semne, capetenia ordona ca fabrica sa fie reconstruita.

Mansang-ii se pregatesc de plecare, iar negustorii Songsang sunt si ei pregatiti avand tot 3000 kg de ginseng.

Inainte de a pleca, Sang-ok le duce in dar lui Mi-geum si mamei acesteia cativa saci de orez. Tanara ii ureaza drum bun.

Kim Doo-kwan se intoarce in Uiju si se intalneste cu Sang-ok si ceilalti negustori. Songsang afla si ei de revenirea negutatorului. Doo-kwan le marturiseste oamenilor sai ca negustorii Songsang au fost cei care au vandut ginseng ilegal, ca oficialul din Shanmen colabora cu acest clan, si ca tot reprezentantii Songsang-ului sunt cei care au platit hoti pentru a-l ucide pe Hong Deuk-joo si pe el. Desi isi doreste nespus sa faca lumina in cazul mortii capeteniei Mansang, Sang-ok hotaraste sa porneasca spre Yanjing si sa vanda ginsengul rosu. El stie ca Hong Deuk-joo nu ar fi vrut sa le scape printre degete o asa ocazie de a se ridica deasupra celor din Songsang. Doo-kwan ramane in Uiju pentru a mai face cercetari.

In China, ambele grupari se decid asupra pretului: Songsang 105nyang/600 gr, Mansang 110 nyang/600 gr. Chiar daca stie nu va fi o competitie mare, Sang-ok pune acest pret deoarece ei vand ginsengul de cea mai buna calitate. Toti negustorii vorbesc despre pretul celor din Mansang: este prea mare.

Dupa cateva zile in care nu a vandut deloc ginseng, Sang-ok afla ca si celelalte clanuri se confrunta cu aceeasi problema. Ii face o vizita d-lui Wang si afla ca negustorii chinezi au facut un pact sa nu cumpere ginseng de la negutatorii coreeni.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 34. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim, Diana !

 2. Mulţumim!!!
  Cred că va vinde până la urmă, cu un preţ bun. Am încredere în Sang-ok!

  • Eu iti multumesc! :)
   Ai incredere, ne va surprinde cu siguranta pe toti cu aceasta afacere! :D

 3. neata, multumi pentru rezumat, ce bine ca revina si in sfarsit se afla adevarul depre moartea negustorului, acum vom vedea ce strategie va fi castigatoare eu sper ca a celor din mansang sper sa fie convingatori cu negustorii chinezi si sa reuseasca in acest impas, eu oto astpe sa vad pisoadele in care nu mai sunt atatea greutati pentru el ca s negustor.

  • Trebuie sa se faca dreptate in cazul mortii lui Hong Deuk-joo. Mai sunt aproape 15 episoade si sunt sigura ca Sang-ok se va afirma ca un bun negustor si va fi rasplatit pentru meritele sale :)

 4. un rezumat foarte bun diana. Se intoarce intr-adevar cu adevarul. Ma intreb cum a scapat de acei asasini. Ma gandesc ca au crezut ca e mort daca i-au abandonat corpul dar de ce nu au scapat de cadavru? Pare un pic trasa de par povestea dar imi place.

  • Multumesc, Angelica! :D
   Doo-kwan este un bun luptator, si desi a fost ranit de acestia, el a reusit sa scape. A fost intradevar un pic “fortat” momentul, insa cineva trebuia sa supravietuiasca si sa spuna mai departe adevarul.

 5. exact. Oricum spre deosebire de restul serialelor coreene difuzate la tv, in acesta au murit putini oameni. Inca nu e gata asa ca poate mai dam peste niste surprize cu gust amar. Se termina in curand si inca nu are o relatie propriu-zisa cu mi-geum. Sper sa nu fie in serial genul de relatie bazata pe afectiune , respect , devotament si chiar obligatie lipsita de dragoste. Ar fi ciudat. Desi e spre sfarsit inca nu a renuntat la da-nyung. Sper sa nu fie un final ciudat

  • Dap.
   In majoritatea serialelor coreene personajul principal nu reuseste sa ramana cu persoana pe careo iubeste, sper ca acest serial sa se termine altfel………….

Leave a Comment