koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 32

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

migeum

Published on septembrie 06, 2011 with 142 comentarii

de Diana Cristolţean

04 gong – Negustorul Lim Sang Ok

Da-nyung le spune investigatorilor ca Songsang nu ar avea nici un motiv sa vanda ginseng pe piata neagra din China din moment ce are drepturi de comercializare.

Park Joo-myung se intalneste cu Jeong Chi-soo si il informeaza ca trebuie sa se pregateasca pentru convoiul spre China si ca trebuie sa-i demaste pe vinovati deoarece Songsang va avea de suferit din cauza lor daca nu vor fi prinsi la timp.

Oficialii ce se ocupa cu investigatiile trec si pe la negustoreasa Woo Yeo-ran pentru a verifica daca nu cumva negustorii condusi de ea sunt vinovati de afaceri pe piata neagra.

Sang-ok face calcule si le spune negustorilor sai ca au pierdut 10 000 nyang din cauza celor ce au vandut ginseng ilegal in China inaintea lor, si ca pe langa afacerile pe care ei le conduc in Uiju, vor trebui sa se alature oficialilor in investigatii. Micile afaceri Mansang infloresc, cu exceptia comertului cu matase, din cauza ca Da-nyung este acum cea care conduce magazinul cu tesaturi ale clanului Songsang.

Chae-yeon, care s-a intors in Uiju alaturi de Park Joo-myung, merge acasa la muzicieni pentru a le face o vizita si pentru a le aduce daruri. Astfel, stand de vorba cu Cho-rye, afla de la aceasta ca Sang-ok o place pe Da-nyung. Tanara merge la capetenia Mansang pentru a-i spune care este planul lui Park Joo-myung: acesta din urma vrea sa il mituiasca pe Park Jong-gyeong ca sa poata pune mana pe toata marfa ce urmeaza sa fie adusa de un sol chinez in Joseon. Da-nyung si d-l Hwang ii vad pe cei doi cand isi iau ramas bun.

Capetenia Songsang se intalneste cu Chi-soo si il intreaba verde in fata daca stie ceva de afacerile cu ginseng de pe piata neagra. El ii spune adevarul: ca el este cel vinovat de cele intamplate, dar ca daca nu ar fi facut aceasta miscare, Sang-ok s-ar fi bucurat de prima sa mare victorie, victorie ce ar fi pus la pamanat Songsang-ul. Park Joo-myung il apostrofeaza pe Jeong Chi-soo, spunandu-i ca in orice afacere exista o limita, si ca el a intrecut-o de aceasta data. Tanarul ii spune sa nu-si faca griji si isi ia angajamentul de a spulbera afacerile lui Sang-ok.

Park Joo-myung ii spune lui Da-nyung ca Songsang-ul are nevoie atat de o persoana ca ea, dar si de Chi-soo, si o roaga sa se intoarca la conducere pentru a gestiona afacerile clanului asa cum crede ea mai bine.

Sang-ok poarta o discutie cu fratii sai. El isi cere scuze in fata surorii sale a carei casatorie a fost amanata din cauza ca mama lor vrea ca el sa se insoare intai. Afla de la Sang-hee ca fratele sau mai mic, Sang-hyun ar vrea sa inevete despre afaceri, si ca si-ar dori sa inceapa ducand in spinare marfa pentru Mansang. Seara, la insistentele lui Sang-ok, doamna Lim accepta sa-i dea voie surorii acestuia sa se casatoreasca, dar ca nu-i va da lui voie sa o ia pe fiica lui Park Joo-myung de sotie.

Deoarece oficialitatile din Uiju nu au reusit sa dea de urma negustorilor ce au vandut ginseng pe piata neagra, Sang-ok il roaga pe domnul Hong (care se afla in Shanmen) sa le ceara chinezilor sa afle adevarul din spatele acestor ilegalitati.

Cei doi reprezentanti Mansang din Shanmen fac investigatii pe cont propriu, insa nu reusec sa afla prea multe, pana cand Hong Deuk-joo il vede pe Kim Tae-chul pe strada si ii ia urma. Afla ca Songsang-ul se afla in spatele afacerilor si decid sa-i demaste in fata oficialitatilor chineze. Oficialul, caruia Hong Deuk-joo ii demonstreaza ca Songsang-ul este de vina, este defapt mituit de Chi-soo, si ii avertizeaza pe negustorii Songsang de pericol.

Indoindu-se de corectitudinea oficialului, Hong Deuk-joo il trimite pe Doo-kwan sa mearga in Uiju pentru a-i spune guvernatorului si lui Sang-ok adevarul. Negustorul este atacat de hoti. Fosta capetenie Mansang este dusa de oficialitatile chineze intr-o padure si ucis cu doua lovituri de sabie.

Chi-soo abia isi stapaneste lacrimile cand aude vestea ca Hong Deuk-joo, cel care trebuia sa-i devina socru, a murit la decizia oamenilor sai. Ii cearta pe acestia si isi aduce aminte de vremurile cand capetenia Mansang ii lauda talentul si etica in afaceri.

Sang-ok este chemat de guvernator care il informeaza ca Hong Deuk-joo a murit ucis de hoti. Cu multa greutate, el abia reuseste sa le dea negustorilor teribila veste.

Park Joo-myung afla de moartea marelui sau rival, si il suspecteaza pe Chi-soo ca ar fi in spatele acestei decesului lui Hong Deuk-joo.

Sang-ok se invinovateste de disparitia bunului sau stapan, deoarece el a fost cel care i-a cerut lui Hong Deuk-joo sa faca investigatii pe cont propriu.

La ceremonia funerala, pe langa familie si negustori, se prezinta si Park Joo-myung si Jeong Chi-soo. In timp ce se inchina in fata altarului, fostul secretar Mansang nu se poate stapani si incepe sa planga cerandu-i lui Hong Deuk-joo iertare.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

142 comentarii

There are currently 142 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 32. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Waaaa.MARCEL PAVEL!:O

  2. Jumong, ajuti mult :D :)))))))
    ai facut atins 80 comentarii, iata-l si pe al 81-lea! :P
    Gata recordul! :)

  3. Hai să mai facem!

  4. Eu eram şi încă mai sunt vrăjită de pirat.

  5. Eliza,te uiţi la meci?:-D

  6. YEEE!OCAZIE!

  7. Când o da gol România,merg la radio să-l aud pe Ilie Dobre.:-D

  8. Tătăruşanu în poartă?:O !

  9. Săpunaru nu mai joacă deci nu mai mai uit.:-(

  10. *mă.

  11. Gata,nu mai vorbesc de fotbal. Se supără negustorul.:-D

  12. Eu nu ma uit niciodata la meciuri, nu-mi plac:D :-s
    Ce-mi place de tine ca scrii pe 100 randuri :))

    • P.S.:Dar se uita altcineva si asta e la televizor :))
      Totusi eu ascult muzica ,deci sunt cu castile in urechi:d

  13. Eliza,am ajuns la 90.:-P

    • asa-i, poate facem 100 :))

  14. Cum adică pe mai multe rânduri? E bine sau rău?:-D

    • E bine,bine :)) :)

  15. Buna seara!

    As vrea sa comentez si eu cu voi, dar cu CFR-ul asta trebuie sa ma scol la trei noaptea asa ca va las. Voi incerca maine seara sa imi fac timp sa vorbim pe aici ca sunt multe de comentat. Iar filmul e mult mai bun decat pare la prima vedere.
    o sa ne rugam noi de cineva poate pica si Crime Squad pe canalele romanesti.
    Va doresc o seara frumoasa si poate ne fac si sportivii o surpriza placuta. desi e tare greu!!!!

    • Noapte buna! :)

  16. Bună Julia!NOAPTE BUNĂ!

  17. DAAA!SĂ VINĂ “CRIME SQUAD”!

  18. @Facem peste 100.:-D

  19. bine, dar brb 4 min!

  20. FELICITĂRI ELIZA!:-*

  21. Ok. :-D

  22. De multe ori nu am putut comenta aici la Negustor.:-|

  23. back:)

  24. YEE!

  25. Eliza,care e actorul tău preferat?

  26. Din serialul asta? Sau de oriunde?

  27. Anneyong! Mai e cineva?

  28. Bună Cris.@ Din orice serial.

  29. deci eu = @ :))
    Hmmm..paiiiii…Anna Torv din serialul Fringe (e preferatul meu, e in pauza de sezoane dar incepe pe 1 luna viitoare :D )
    Buna Cristina:)

  30. Buna lovely.Buna ,eliza.Eliza, e noua nu? Imi era dor de voi fetele <3

    • Nu, nu sunt noua ;))

  31. Dar coreean? Al tău Cris care este?

    • Pai serialul meu coreean preferat e cel din prezent…….si-mi plac toate personajele pozitive din el :))

  32. CRIS!ŞI MIE!

  33. Serialu meu preferat sunt mai multe :)) Warrior Baek Daong-soo,49 Days,New tales of gisaeng si QSD si Jumong.Actor: Bae Soo Bin si Yoo Seung-ho.

  34. Superbă poza de la avatar,Cris!

    • Cris, ai pus din nou pe Bae Soo Bin? :O :O

  35. M-am intors! Buna Eliza, Lovy, Cris!

  36. Cum a fost în vacanţă?:-D

  37. Buna seara Liliko!

  38. LILY!!!

    • LOVY!!!

  39. Bae Soo Bin e FRUMOS FOC!

  40. Cris,cine era în cealaltă poză?:-D

  41. Ehhhhhhhh, eu imi schimb mereu poza =)) Nu am stare :))

  42. LIL,vreau dulceaţă de la tine.:-*

    • Ce fel de dulceata? Acum este sezonul prunelui, dar am facum numai gem si compot. :)

  43. App.unde e toata lumea?

  44. Ce mai spuneţi?:-D

  45. Nu ştiu…

  46. Buna Liliko :D
    scuzati-mi inactivitatea…..:P

  47. @Lil,vreau de gutui.:-D

  48. Eu mă retrag. Revin mai târziu un pic.NOAPTE BUNĂ!

  49. Mai ramane cineva?

  50. S-a intamplat ceva cu net. La mine merge foarte greu, la voi? Cred ca trebuie sa ies. Noapte buna!

Leave a Comment