koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 32

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

migeum

Published on septembrie 06, 2011 with 142 comentarii

de Diana Cristolţean

04 gong – Negustorul Lim Sang Ok

Da-nyung le spune investigatorilor ca Songsang nu ar avea nici un motiv sa vanda ginseng pe piata neagra din China din moment ce are drepturi de comercializare.

Park Joo-myung se intalneste cu Jeong Chi-soo si il informeaza ca trebuie sa se pregateasca pentru convoiul spre China si ca trebuie sa-i demaste pe vinovati deoarece Songsang va avea de suferit din cauza lor daca nu vor fi prinsi la timp.

Oficialii ce se ocupa cu investigatiile trec si pe la negustoreasa Woo Yeo-ran pentru a verifica daca nu cumva negustorii condusi de ea sunt vinovati de afaceri pe piata neagra.

Sang-ok face calcule si le spune negustorilor sai ca au pierdut 10 000 nyang din cauza celor ce au vandut ginseng ilegal in China inaintea lor, si ca pe langa afacerile pe care ei le conduc in Uiju, vor trebui sa se alature oficialilor in investigatii. Micile afaceri Mansang infloresc, cu exceptia comertului cu matase, din cauza ca Da-nyung este acum cea care conduce magazinul cu tesaturi ale clanului Songsang.

Chae-yeon, care s-a intors in Uiju alaturi de Park Joo-myung, merge acasa la muzicieni pentru a le face o vizita si pentru a le aduce daruri. Astfel, stand de vorba cu Cho-rye, afla de la aceasta ca Sang-ok o place pe Da-nyung. Tanara merge la capetenia Mansang pentru a-i spune care este planul lui Park Joo-myung: acesta din urma vrea sa il mituiasca pe Park Jong-gyeong ca sa poata pune mana pe toata marfa ce urmeaza sa fie adusa de un sol chinez in Joseon. Da-nyung si d-l Hwang ii vad pe cei doi cand isi iau ramas bun.

Capetenia Songsang se intalneste cu Chi-soo si il intreaba verde in fata daca stie ceva de afacerile cu ginseng de pe piata neagra. El ii spune adevarul: ca el este cel vinovat de cele intamplate, dar ca daca nu ar fi facut aceasta miscare, Sang-ok s-ar fi bucurat de prima sa mare victorie, victorie ce ar fi pus la pamanat Songsang-ul. Park Joo-myung il apostrofeaza pe Jeong Chi-soo, spunandu-i ca in orice afacere exista o limita, si ca el a intrecut-o de aceasta data. Tanarul ii spune sa nu-si faca griji si isi ia angajamentul de a spulbera afacerile lui Sang-ok.

Park Joo-myung ii spune lui Da-nyung ca Songsang-ul are nevoie atat de o persoana ca ea, dar si de Chi-soo, si o roaga sa se intoarca la conducere pentru a gestiona afacerile clanului asa cum crede ea mai bine.

Sang-ok poarta o discutie cu fratii sai. El isi cere scuze in fata surorii sale a carei casatorie a fost amanata din cauza ca mama lor vrea ca el sa se insoare intai. Afla de la Sang-hee ca fratele sau mai mic, Sang-hyun ar vrea sa inevete despre afaceri, si ca si-ar dori sa inceapa ducand in spinare marfa pentru Mansang. Seara, la insistentele lui Sang-ok, doamna Lim accepta sa-i dea voie surorii acestuia sa se casatoreasca, dar ca nu-i va da lui voie sa o ia pe fiica lui Park Joo-myung de sotie.

Deoarece oficialitatile din Uiju nu au reusit sa dea de urma negustorilor ce au vandut ginseng pe piata neagra, Sang-ok il roaga pe domnul Hong (care se afla in Shanmen) sa le ceara chinezilor sa afle adevarul din spatele acestor ilegalitati.

Cei doi reprezentanti Mansang din Shanmen fac investigatii pe cont propriu, insa nu reusec sa afla prea multe, pana cand Hong Deuk-joo il vede pe Kim Tae-chul pe strada si ii ia urma. Afla ca Songsang-ul se afla in spatele afacerilor si decid sa-i demaste in fata oficialitatilor chineze. Oficialul, caruia Hong Deuk-joo ii demonstreaza ca Songsang-ul este de vina, este defapt mituit de Chi-soo, si ii avertizeaza pe negustorii Songsang de pericol.

Indoindu-se de corectitudinea oficialului, Hong Deuk-joo il trimite pe Doo-kwan sa mearga in Uiju pentru a-i spune guvernatorului si lui Sang-ok adevarul. Negustorul este atacat de hoti. Fosta capetenie Mansang este dusa de oficialitatile chineze intr-o padure si ucis cu doua lovituri de sabie.

Chi-soo abia isi stapaneste lacrimile cand aude vestea ca Hong Deuk-joo, cel care trebuia sa-i devina socru, a murit la decizia oamenilor sai. Ii cearta pe acestia si isi aduce aminte de vremurile cand capetenia Mansang ii lauda talentul si etica in afaceri.

Sang-ok este chemat de guvernator care il informeaza ca Hong Deuk-joo a murit ucis de hoti. Cu multa greutate, el abia reuseste sa le dea negustorilor teribila veste.

Park Joo-myung afla de moartea marelui sau rival, si il suspecteaza pe Chi-soo ca ar fi in spatele acestei decesului lui Hong Deuk-joo.

Sang-ok se invinovateste de disparitia bunului sau stapan, deoarece el a fost cel care i-a cerut lui Hong Deuk-joo sa faca investigatii pe cont propriu.

La ceremonia funerala, pe langa familie si negustori, se prezinta si Park Joo-myung si Jeong Chi-soo. In timp ce se inchina in fata altarului, fostul secretar Mansang nu se poate stapani si incepe sa planga cerandu-i lui Hong Deuk-joo iertare.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

142 comentarii

There are currently 142 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 32. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La mine merge foarte bine .

  2. Cris, imi pare rau

  3. Plec si eu, noapte buna

Leave a Comment