Intunericul aduce lumina…

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

iljimae

Published on septembrie 16, 2011 with 13 comentarii

Intunericul aduce lumina in sufletele lor, ale celor necajiti de soarta ce ii priveste, le rade in fata, apoi pune lacat pe usa unei vieti normale, si cu fiecare zi ce trece neajunsurile sunt tot mai mari, bolile mai greu de invins, si sperantele devin treptat un lux pe care si-l permit doar cand se intampla… Doar cand se intampla ca Iljimae sa le aduca zile pe care le fura de la destinul neputincios in fata lui… Oricine si orice e neputincios in fata unui suflet nobil, de care are atat de mare nevoie Joseonul.

Image and video hosting by TinyPic

Oamenii de rand, oamenii obisnuitit, oamenii cu griji, cu nevoi, cu visuri, cu bune, cu rele, sunt mai intai de sclavi… doar oameni… Pe care nimeni nu ii apara, nimeni nu ii asculta, nimanui nu ii pasa de ei… Sunt singuri, si se au doar pe ei insasi, si asta-i multumeste, dar parca nu pe deplin… Nu vor bogatii, bijuterii sau bani, vor doar o viata normala. Este chiar o dorinta atat de greu de indeplinit?

Image and video hosting by TinyPic

Dar acolo, chiar langa ei, sub privirile lor parca neinsufletite de durere, se alfa el. Cel caruia ii pasa si simte ca nu mai poate doar sa privesca, pentru ca ori de cate ori o face, primeste o lovitura crunta in inima, simte ca pamantul se imparte in doua: lumea nobililor lacomi, si lumea oamenilor de rand… Dar ceea ce doare cel mai tare este acel sentiment care ii arata ca traieste cu un picior nobilime, iar cu celalalt in lumea lor. Pe un cer nu pot straluci doi sori… Unul trebuie sa stea in umbra celuilalt, iar acesta sa le faca lumina tuturor, in intuneric…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Intunericul aduce lumina…. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. super recenzie. foarte profund

  • ma bucur ca iti place, am muncit mult la ea, o planuiesc de ceva timp :)

 2. frumoasa recenzie.Vot!!

 3. Laura,despre ce film e vorba?:-D

 4. Iljime!

  • Mulţumesc Livia.

  • daaa, mare parte din recenziile mele urmatoare vor fi din Iljimae :)
   ma bucur ca iti place, Raluka

 5. Cat de frumos!
  “sperantele devin treptat un lux pe care si-l permit doar cand se intampla… Doar cand se intampla ca Iljimae sa le aduca zile pe care le fura de la destinul neputincios in fata lui…”

 6. Felicitari, Laura!
  Recenzia e minunata

 7. Dupa ce am citit-o, am urmarit inceputul filmului si e intr-adevar foarte interesant si bine realizat. Multe scene memorabile. Iljimae fugind pe acoperis, luptadu-se, schimband hainele cu un gardian, peisajele feerice cu florile de prun, povestea lui… Totul e superb:)

 8. Si bineinteles… VOT!

  • ma bucur mult ca iti place sia i inceput sa il vezi

 9. Iljimaeeeeee:X:X sunt la ep 17 si tremur de emotie

Leave a Comment