Hyun Choo Oh – Miss Coreea 1959

Written by angelicadeokmanbidamsan. Posted in Recenzii utilizatori

Hyun Choo Oh – Miss Coreea 1959

Published on septembrie 23, 2011 with 5 comentarii

Miss Corea anului 1959 nu e nimeni alta decat Hyun Choo Oh.
Image and video hosting by TinyPic
Aceasta poza a fost facuta la studiourile Columbia si o surprinde pe frumoasa domnisoara savurand primul ei hot-dog in stil american. Cucerind inimile tuturor ea a primit premiul de popularitate, izbucnind in plans de fericire. Gingasia si sinceritatea ei au strabatut ecranele televizoarelor fiind rasplatita cu admiratia oamenilor de pretutindeni. Dar hai sa aflam mai multe despre ea. Tanara provenea dintr-o familie distinsa, tatal ei fiind membru al Adunarii Nationale Coreene primind astfel o educatie riguroasa.Una dintre surorile ei a fost regina Homecoming de la Universitatea din Illinois în 1956 şi sora ei mai mare a studiat la Şcoala Julliard de Muzică din New York City sustinand un concert la Carnegie Hall în noiembrie 1959. La un sondaj de opinie referitor la castigatoarea concursului Miss Univers, Hyun a fost favorita.
Image and video hosting by TinyPic
Aceasta poza a fost facuta la Studiourile Paramount pentru o auditie a celebrului film The World of Suzie Wong. Titlul de miss Univers a fost castigat de catre japoneza Akiko Kojima insa frumoasa Hyun Choo Oh a fost considerata de catre oamenii de pretutindeni o castigatoare. Nu a plecat dezamagita. S-a intors acasa mandra fiind clasata in top 15 si cu titlul de Miss Popularitate.

SURSA: Critical beauty- Miss univers 50 ani

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Hyun Choo Oh – Miss Coreea 1959. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima poza ma duce cu gandul la Audrey Hepburn..:)

  2. waaaa, am prezentat Miss Coreea mai frecvente, pana in 2006… cum de tu ai sarit tocmai in 1959? :))

  3. E foarte foarte frumoasa, oare mai traieste? Cati ani sa fi avut atunci, in jur de 20 si ceva,nu? Daca ar mai trai, ar avea in jur de 70 si ceva de ani, dupa niste calcule.

  4. Foarte interesant. In prima poza chiar ca seamna cu Audrey Hepburn. :)
    E intr-adevar frumoasa si pare sa aiba si o personalitate placuta. Nu ma mir ca a castigat premiul de popularitate. Si se pare ca si surorile ei au realizat lucruri importante in aceeasi perioada.

  5. am sarit pana in acel an deoarece am vrut sa vedeti si fata unei miss de la inceputurile participarii la concursuri de frumusete. Am gasit cam greu informatiile si sper ca va place

Leave a Comment