koreafilm

49 de zile – Episodul 5

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on septembrie 19, 2011 with 14 comentarii

de Ioana V.

Ji Hyun merge acasă la ea și inventează o poveste pentru a putea intra în camera sa și a lua ștampila din jucăria preferată. Planul îi reușește dar este cât pe ce să se întâlnească nas în nas cu In Jung care se afla și ea în căutarea ștampilei buclucașe.
Min Ho încearcă să-și calmeze complicea după ce aceasta îi împărtășește temerile sale și totodată o roagă să îl lase un timp să se gândească la următoarea mișcare.
Ji Hyun țopăie fericită până la localul lui Han Kang unde s-a gândit că este cel mai sigur loc pentru a-și ascunde ”prada” pe care a obținut-o cu atâta greutate. Tot căutând ea un cotlon și ferindu-se de ochii angajaților ajunge în apartamentul lui Han Kang. Acesta fiind la duș nu aude niciun zgomot așa că fata trece la acțiune și pitește ștampila într-un vas unde se afla un copăcel.
După puțin timp coboară și Han Kang și o găsește pe Ji Hyun trebăluind de zor, aceasta fiind ziua în care se făcea curățenie generală în restaurant. Are loc o discuție foarte simpatică pe care bineînțeles că o domină eroina noastră. Așadar Ji Hyun își reia activitatea, șterge praful, mută vasele de flori, șterge geamuri etc, toate aceste lucruri întâmplându-se sub privirile lui Han Kang care din când în când îi mai dă câte o mână de ajutor. După o zi istovitoare de muncă, o masă copioasă este întotdeauna binevenită așa că bucătarul-șef avea un întreg ritual romantic pe care îl pregătea soției sale, în fiecare an, drept recompensă pentru ajutorul oferit în această zi de curățenie. Masa era aranjată ca la carte, vinul de-abia aștepta să fie degustat iar savoarea mâncării frumos așezate în farfurii te îmbia duios. Și cum aceasta era o cină romantică între îndrăgostiți, bineînțeles că nu erau acceptați alți participanți așa că Ji Hyun și Han Kang au fost ”exilați nemilos” la o altă masă. Han Kang observă că fata scotea din mâncare foile de dafin exact așa cum făcea și Ji Hyun, mai apoi vede figura tristă a fetei și aceasta privindu-i pe cei doi îndrăgostiți, îi mărturisește că și-ar dori și ea să trăiască așa o poveste de dragoste sinceră.

În timp ce se îndrepta spre casă, fiind tristă și aproape plângându-și de milă, Ji Hyun îl întâlnește pe poznașul Programator căruia îi destăinuie că aceasta este ziua în care ea ar fi trebuit să se mărite. ”Îngerul motociclist” văzând în ce stare este fata, se gândește că o sesiune de shopping și apoi o nouă tunsoare îi vor pune un zâmbet pe buze. Această ieșire din cotidian este una extrem de drăguță și într-adevăr are rezultatul așteptat de Programator.
Bărbatul misterios care îi tot dădea târcoale lui Yi Kyung își face din nou apariția, dar de data aceasta îi propune fetei să meargă în oraș. Aceasta refuză categoric dar bărbatul nu se lasă mai prejos. Din discuția celor doi Ji Hyun își dă seama că Yi Kyung a trecut printr-o tragedie care a lăsat urme adânci în sufletul său și că de cinci ani de zile își trăiește viața în acest mod trist și fără vlagă. De aceea, ia decizia ca să facă tot ce îi stă în putere ca să își ducă operațiunea la bun sfârșit tocmai pentru a preveni ca părinții săi să fie nevoiți să treacă prin durerea de a o pierde și ca mai apoi să ajungă în aceeași stare în care se afla Yi Kyung.

După ce se gândește bine, Min Ho decide să îi spună viitorului socru că de fapt afacerea pe care trebuia să o încheie nu s-a finalizat, motivul fiind faptul că Ji Hyun nu îi adusese ștampila. Din această cauză logodnica sa era pe acel drum, în acea zi, pentru a-și repara greșeala și a-i aduce ștampila. Iar acum singura cale pentru ca afacerea să fie un succes este ca Ji Hyun să fie declarată incompetentă și astfel nu mai era necesară ștampila ei. Apoi Min Ho îi înmânează socrului său demisia. După puțin timp are loc o altă discuție între cei doi bărbați și tatăl lui Ji Hyun îi spune ginerelui său că nu îi acceptă demisia și că trebuie să găsească altă cale de a încheia afacerea respectivă.
Ji Hyun și Han Kang râd datorită unei glume făcute de fată iar Min Ho surprinde scena respectivă. Nu dorește să îi întrerupă așa că așteaptă în local. Ji Hyun își face apariția și îl tratează cu răceală, lucru care are darul de a-l intriga pe Min Ho. O cheamă pe fată la masa sa unde are loc un schimb de replici care îl face pe Han Kang să ajungă la concluzia că Min Ho ar putea fi interesat de această misterioasă fată. Îi și spune acest lucru în momentul în care rămân doar ei doi pentru a discuta o problemă de afaceri.
Cuvintele lui Han Kang i se întipăresc în minte lui Min Ho și chiar se întreabă dacă prietenul său are dreptate în această chestiune. Si cum gândurile acestea nu îi dau pace apare în fața lui tocmai cea de la care pornise totul, fata cu privirea de gheață. O întreabă de ce îl privește cu atâta dispreț iar ea îi răspunde că poate într-adevăr merită să fie privit așa. Răspunsul fetei nu este pe placul lui și când aceasta dă să plece o apucă de mână și o trage spre el. În acel moment apare In Jung.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on 49 de zile – Episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. A aparut!!!!!!!!!!

 2. Primaaa!!!

 3. a 3-a :D

  • Buna Ana-Maria! Nu te-am vazut de mult! Mi-a lipsit BSB :)))

 4. Buna seara! :)
  Imi place ca Min Ho devine intrigat. Ultima scena a fost foarte interesanta.

 5. A 4-a! Buna seara fetelor! Multumesc pentru poveste Koreafilm! O citesc repede, si dupa aceea la somnic. Noapte buna!

  • Scuze, a 5-a :)

  • Lectura placuta! Noapte buna si vise frumoase, Liliko!
   Ne citim si maine. :)

 6. Liliko >:D<

 7. Noapte buna fetele :) Bafta maine la scoala, servici …sa aveti o saptamana placuta in continuare:) >:D< :*

  • Noapte buna, Ana-Maria!
   O saptamana minunata sa ai! :)

 8. Anneyong! Acum am vazut ca nu sunt prima :)) Deci, momentele de azi cu Ji Hyun si The Scheduler sunt foarte funny :)) Abia astept!! Multum pentru rezumat :)

 9. Anneyong! Finalul a fost cam tensionat..Se simtea tensiunea dintre Ji Hyun si Min -ho.Abia astept episodul de maine!! :)Ma vorbim maine.Noapte buna!

 10. Deci reuseste pana la urma sa obtina ea stampila, sunt curioasa cum va face acest lucru, ce scuza va gasi sa intre in casa. Ingenios loc pt ascunderea ei, la Kang :))

  Cred ca Ji Hyun se va indragosti de Kang, sunt convinsa, ei chiar se potrivesc ft bine. Sesiune de shopping si o noua tunsoare, ce mai poate sa-si doreasca o fata? Glumesc… Ma bucur caProgramatorul are darul de a o binedispune pe Ji Hyun, desi spunea ca nu se implica in problemele oamenilor :)) Mai incalca si el regulile :P

  Asadar tipul care vine la magazin la Yi Kyung e un psihiatru, o cunoaste ft bine pe fata. Ma gandeam eu ca pierderea unei persoane dragi a adus-o in starea actuala.

  Sper sa vad azi si eu ep 5, apoi sa trec la 6, desi subtitrarea de pe net e groaznica, plina de incoerente si greseli colosale(mai bine urmaream in engleza, dar daca am inceput asa, voi continua incercand sa ignor greselile). Vizionare placuta tuturor!

Leave a Comment