koreafilm

49 de zile – Episodul 4

Written by koreafilm. Posted in 49 Days, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on septembrie 18, 2011 with 29 comentarii

de Ioana V.

Ji Hyun reușește să se facă nevăzută cu foarte puțin timp înainte ca Min Ho să își facă apariția în cameră. Nereușind să mai stea agățată de balcon, Ji Hyun își dă drumul și în cădere își luxează un picior. Pleacă supărată și pe drum îl întâlnește pe ”Îngerul motociclist” cu care are o discuție haioasă, concluzia acesteia iritându-l pe Programator – așa cum se întâmpla mai mereu după ce aceștia se întâlneau. După aceea trece pe lângă brutăria unde lucra Seo Woo și la invitația acesteia, Ji Hyun ia ceva de mâncare.
Toată această aventură i-au făcut o imensă poftă de mâncare fetei așa că a înfulecat aproape pe nerăsuflate ce luase de la Seo Woo. Când tocmai ce mai avea câteva îmbucături ajunge la restaurantul lui Han Kang iar acesta văzând-o bineînțeles că nu s-a putut abține de la a-i face morală din cauza faptului că a întârziat. Și cum trebuia să se întâmple o poznă, așa cum îi stă în fire eroinei noastre, fata s-a înecat cu mâncarea, lucru ce i-a îngrijorat pe Han Kang și angajații acestuia. După toată această sperietură, Han Kang o cheamă la el în birou și îi aduce gheață pentru a-și pune pe piciorul luxat. Acest simplu gest îi aduce aminte, din nou, de prima întâlnire pe care a avut-o cu Ji Hyun. După ce își vine în fire, îi oferă fetei o sumă de bani spunându-i că este de fapt salariul pentru 50 de zile, nu 48 atât cât a dorit ea să lucreze la restaurant. Fata mirată îl întreabă dacă o dă afară iar Han Kang îi răspunde fâstâcit că nu ci doar că de la bun început a avut grijă de ea și ar dori să facă asta până la capăt, dar fata se supără și îi explică că ea trebuie să își câștige singură existența prin muncă. Așadar își ia geanta, se ridică și dă să plece. Este oprită de Han Kang, mai schimbă câteva vorbe și în salvarea fetei vine pofta sa de mâncare. Zgomotul pe care îl producea stomacul flămând al acestei fete poznașe l-a înduioșat pe Han Kang și după ce a trimis-o să mănânce ceva, a lăsat-o să rămână să lucreze la restaurant.

Min Ho și In Jung erau în continuare în căutarea ștampilei lui Ji Hyun. In Jung s-a gândit că poate a pierdut-o la magazinul de unde comandase Ji Hyun rochia pentru domnișoara de onoare. Discuția cu vânzătoarea de acolo i-a răscolit sentimentele lui In Jung.
Auzind o convorbire telefonică dintre Min Ho și In Jung, Ji Hyun și-a dat seama că cei doi au plănuit în urmă cu doi ani întâlnirea ”pur întâmplătoare” dintre ea și cel ce avea să îi devină logodnic. Acest lucru a scos-o din răbdări și era cât pe ce să desconspire adevărata sa identitate, dar în ultimul moment a apărut în fața sa Programatorul și i-a oprit pornirea nervoasă.
Yi Kyung își vede de treaba la magazinul unde lucra, dar nu înțelegea de ce o doare piciorul și cum de are părul atât de mătăsos și fin. Pe când se uita în oglindă își face apariția bărbatul misterios ce venea în fiecare seară să cumpere un pachet de țigări. Încet-încet identitatea acestuia se dezvăluie dar Yi Kyung nu este încă pregătită să înfrunte adevărul.

Min Ho și In Jung stau de vorbă. In Jung îi propune bărbatului să plece undeva departe împreună cu ea și mama acestuia. Min Ho refuză și îi aduce aminte fetei de planul lor. Spiritul lui Ji Hyun a asistat la discuția lor și vorbele acestora au rănit-o incredibil de tare.
Un lucru bun din acest șoc este că Ji Hyun și-a adus aminte unde a pus ștampila, în buzunarul jucăriei sale favorite. Jucărie pe care Min Ho i-o adusese la spital. În urma acestor evenimente, fata a luat o decizie importantă pe care i-a comunicat-o Programatorului. Acesta i-a atras atenția că ceea ce avea să facă însemna că va trebui să încalce 2 din cele 3 reguli și zilele rămase aveau să îi fie retrase. Ji Hyun îl roagă să amâne momentul plecării ei cu doar o oră, ca să aibă timp să rezolve ceea ce își propusese.
Doctorul care avea grijă de Ji Hyun recomandase ca jucăriile din salonul fetei să fie luate, așa că fără să știe Min Ho avea ștampila la el. In Jung își aduce aminte că Ji Hyun spusese la un moment dat că jucăria ei favorită va fi de acum încolo locul unde își va ține cele mai de preț lucruri, așa că își dă seama că acolo poate găsi ștampila.
Începe cursa între In Jung și Ji Hyun pentru găsirea jucăriei.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

29 comentarii

There are currently 29 comentarii on 49 de zile – Episodul 4. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. primaaa! ^^

 2. a2a :P ^^

 3. imi place serialul! lee yo won e fenomenala! ^^

  ce nu-mi convine e ca trebuie sa ma impart intre 49 si Negustor! thank God ca exista rezumate si reluari! :D

 4. Buna seara! :)
  Actiunea incepe sa devina din ce in ce mai palpitanta. Imi place! :)

 5. Bună! Mulţumim Koreafilm,Ioana.

  • Hey, Lovely! Buna! :)
   Ce mai faci?

 6. Eu aştept să se termine meciul. Tu?

 7. Ce meci? Cine joaca?
  Eu pe aici, ma relaxez un pic ascultand muzica. :)

 8. E EGAL!<:-P

 9. Dinamo-Rapid 0-0.

 10. Mă las de fotbal. Mă pensionez.:)

 11. A, meciuri autohtone! Nu e interesant.
  Credeam ca sunt ceva campionate straine unde chiar ai ce spectacol sa vizionezi.

 12. Ioana,îmi lipseşte doza de SIG.:-(

 13. Iubesc Champions League! Mai ales Barcelona!:-D

 14. Fetele,aţi urmărit Surgeon Bong Dal Hee?

  • E cu LYW şi cu actorul ce-l interpretează pe Sung Baek,în “Damo”.

 15. Si mie imi lipseste SIG. :(
  Mai trag cu ochiul la diverse clipuri cu el si imi mai potoleste un pic dorul.

  Nu am vazut Surgeon Bong Dal Hee? Din ce an este?

 16. E din 2010.:D

 17. E minunat serialul!

 18. Are final fericit? Sincer m-am cam saturat de atatea tragedii. Vreau si putina fericire din aceea siropoasa.

 19. Da! HAPPY ENDING!

 20. Ea suferă de o boală a inimii… E o lecţie de viaţă pentru mine.

 21. Daca e happy ending atunci il trec pe lista pe un loc mai in fata.

  Lovely, eu plec la somn. Ma bucur ca am mai vorbit.
  Noapte buna si vise dulci!
  Te pup! :*

 22. Eu acum mă retrag. NOAPTE BUNĂ.:-x

 23. Amândouă odată.:))
  O SĂPTĂMÂNĂ PLĂCUTĂ VĂ DORESC!

 24. Anneyong! Acest serial va deveni din ce in ce mai interesant. Multumim pentru rezumate kf! O zi frumoasa tuturor! <3

 25. Am crezut ca a aparut episodul urmator. As fi vrut sa citesc povestea mea de fiecare seara :))

 26. buna seara!
  Este extrem de emotionant acest film! Si se naste vesnica intrebare: de ce trebuie sa se intample ceva pentru a ne da seama cat de importanta e fiecare clipa a vietii.
  Astazi a tot circulat pe toate posturile stirea mortii Maestrului Raducanu. Realitatea Tv dadea in premiera un intervin nedifuzat realizat in … 2008. Fara comentarii pentru mine!
  Cam asa si cu filmul acesta: uneori dusmanii sunt langa noi, iar prietenii, desi par niste duri, stau de straja pentru noi si ne sunt alaturi atunci toti fac un pas inapoi.
  In plus, are o foarte reusita coloana sonora. sunt cateva melodii de care efectiv nu ma mai satur sa le ascult, in special cea pusa de mine cu link la Jumong ultimul episod.
  O seara buna tuturor!

 27. Sper ca Ji-Hyun sa castige cursa de recuperare e stampilei, inainte ca cei doi sa puna mana pe ea. Atat Kang cat si Min-ho sunt intrigati de Yi Kyung, fata care seamana atat de bine cu Ji-Hyun, Kang cred ca se indragosteste de ea, de altfel se potrivesc cei doi, ma refer la el si Yi Kyung, imi place cum ii spune “Song” :))

  Iar Min-ho are impresia ca Yi Kyung incearca sa-l impresioneze, ca sa-l cucereasca mai apoi. Poate ajunge sa se indragosteasca de ea, mai bine spus de Ji-Hyun, pe care n-a iubit-o pana acum, cred ca nici pe In Jung nu o iubeste, doar o foloseste. Imi pare rau de ea, nu e o persoana rea, cel putin asa pare, dar se lasa folosita. Totusi, daca chiar ar fi vrut ar fi putut renunta la acest joc murdar, ori ea l-a continuat atata timp.

Leave a Comment