koreafilm

Negustorul Lim Sang-ok – episodul 11

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Negustorul Lim Sang-ok, Povestea

Tagged: ,

sang

Published on august 05, 2011 with 11 comentarii

de Diana Cristolţean


05 yak sok – Negustorul Lim Sang Ok

Da-nyang nu il gaseste pe Sank-ok pentru a-l atentiona in legatura cu planul tatalui ei de a-i ucide pe lucratorii de pe campul de ginseng salbatic al lui Hong Deuk-joo. Aceasta ii spune domnului Hwang temerile sale, iar servitoarea care aude toata discutia ii spune lui Park Joo-myung. Cel din urma isi trimite fata in alta regiune a tarii cu afaceri.

Sank-ok si celalalt voluntar ajung in locul unde este plantat ginseng, iar banda de rebeli care au fost platiti sa-i ucida se afla pe urmele lor si lovesc chiar in prima seara. Inca din momentul in care pune piciorul in acel tinut, Sang-ok invata multe lucruri despre ginsengul salbatic si isi perfectioneaza cunostintele.

Rebelii ajung si ei, ii omoara pe lucratori, Sang-ok ia cutiile cu ginseng salbatic vrand sa negocieze cu hotii, dar este oprit de capetenia bandei. Acesta il recunoaste pe tanar, si desi il ameninta cu sabia, il loveste cat sa-si piarda constiinta pentru cateva momente.

Intre timp, mama lui Sang-ok se reintalneste dupa mult timp cu sotia lui Hong Deuk-joo, cu care era buna prietena in trecut, sotii lor fiind se asemenea buni amici. Insa, aceasta femeie este mult prea schimbata datorita banilor si stilului de viata nobiliar, incat o face pe mama lui Sang-ok sa se simta stanjenita in prezenta ei.

Mama secretarului Jeong vine de la Pyongyang sa-si vada fiul, si aflam ca acesta a renuntat la viata de nobil pentru a deveni un negustor, in ciuda opozitiei familiei sale. De asemenea refuza sa se casatoreasca cu o fata dintr-o astfel de familie, spunand ca are deja pe cineva in minte. El ii relateaza mai tarziu fetei lui Hong Deuk-joo cum si-a pierdut fratele mai mare deoarece tatal sau sarac dar nobil a tinut mult prea mult la titlu pentru a cere bani in imprumut si a-si salva fiul. Mai tarziu, fata ii cere tatalui sau sa o lase sa se casatoreasca cu secretarul, cand niste zgomote de afara le intrerup discutia.

Sang-ok si celalalt voluntar s-au intors nevatamati dupa ce restul angajatilor au fost ucisi de rebeli. Reflectand, primul dintre acestia se intreaba din ce cauza a fost crutat, si isi aduce aminte asemanarea izbitoare dintre rebel si detinutul cu care a fost trimis sa lucreze la mina cu mult timp in urma. Ii spune capeteniei Mansang ca atacatorii au fost defapt niste rebeli coreeni si nu niste chinezi cum vroiau sa para. Atunci, secretarul isi da seama ca astia au fost platiti de Songbang pentru a omori oamenii si a lua ginsengul salbatic.

Chae-yeon aude ca Sang-ok s-a intors teafar, insa merge sa-l vada personal, pentru a se convinge de acest lucru. Desi se ascunde, el o vede, alearga dupa ea, si afla ca fata a fost foarte ingrijorata din cauza lui. In acel moment apare si Da-nyung, surprinzandu-I pe cei doi impreuna.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Negustorul Lim Sang-ok – episodul 11. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Mulţumim, mulţumim :)
  Yak Sok în altă variantă, e ft frumoasă melodia. Hmmm, aflăm lucruri interesante despre secretar, abia aştept.

 2. Mulţumim pentru rezumat, Diana. E din ce în ce mai interesant!

 3. Imi place tot mai mult Lim Sang ok si ma bucur mult pt ca a reusit sa se salveze de atentatul pus la care de tatal lui Da nyang.Spre deosebire de tatal ei..fata are un caracter opus,plin de bunatate dar si o inima care sufera,tanjind dupa dragostea lui Sang Ok.Mie cel putin mie mila de ea,dar avand in vedere conjunctura nefavorabila si faptul ca tatal ei l-a omorat pe batranul tata al lui SO situatia nu pare a se schimba.Eu i-as sugera(hehe daca as putea) sa-l dea uitarii….dar poate va fi ca si in Suro..sa ajunga sa o iubeasca pe ea in final:D
  Aveti dreptate Mi Geum este f draguta si cred ca va fi cv intre ea si negustor…deocamdata pare a inclina balanta in favoarea lui Chae Yun:)care e si ea draguta dar care pare-mi-se ca ascunde un secret.
  Imi place acest film atat de invaluit in mister si astept fiecare episod cu sufletul la gura!Sper intr-un final fericit :) cel putin Sang Ok merita asta.
  Cat despre secretarul Jeong…f interesanta istoria acestui om.

  • Întradevăr Da-nyung e atât de diferită de tatăl ei, probabil seamănă cu mama ei :)
   Eu nu văd o relaţie între ea şi Sang-ok, mai degrabă una de afaceri şi cam atât, cel puţin din partea lui. Cât despre ea, este evident că-l place pe eroul nostru.
   Chae-yun cu siguranţă ascunde un secret, faptul că deţine acei butoni de aur specifici nobilimii ne spune asta….Mi-geum e o dulce, îmi place cel mai mult dintre fete, e plină de viaţă şi are un zâmbet superb. Eu i-aş vedea pe cei doi împreună, dar totuşi, deocamdată secretarul, care e tare dubios, are întâietate. Azi aflăm povestea lui, sau măcar o parte din ea :)

 4. Greu mai razbesti in jungla coruptiei ,prin puteri proprii!

 5. cat ma bucur ca a reusit sa scape cu viata! se pare ca deja incepe sa se formeze un triunghi al iubirii intre Sang-ok, Da-nyung si Chae Yun. devine din ce in ce mai interesant. Multumim pt. rezumat kf!^_^

 6. eu trebuie sa merg la paraclis la biserica acum . Se tine mai repede slujba. Asta e! Il voi vedea in reluare

 7. Anneyong-haseyo! Ce mai faceti? E cineva pe aici?

 8. Ce m-am distrat la episodul acesta :))
  În special la iarbă verde, cu cei doi măscărici şi fetele. Când a venit şeful Hong “pe mine de ce nu m-aţi invitat? =))

 9. He ,he,pana acum aveam doi baieti si o singura fata ,acum avem doua fete si un baiat ! hi ,hi,hi! Asistam la o paruiala?

 10. Foarte frumos episodul. Si scena cu iarba verde =)) a fost super amuzanta :P

Leave a Comment