koreafilm

Împăratul mării – Episodul 48

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 24, 2011 with 142 comentarii

de Ioana V.

Doamna Jami îl trimite pe căpitan la Bogo, cu o scrisoare în care îi prezintă oferta de negociere, trebuia să își retragă toate trupele înapoi în garnizoana Chunghae și să îl predea pe Kim Woo-jing iar astfel Jung-hwa va fi eliberată. Consulul refuză deoarece acum era momentul să uite de sentimentele lui personale din cauza responsabilității vieții a mii de oameni care contau pe el. Dar cu toate acestea concepe o strategie care includea și salvarea domnișoarei Jung-hwa. Îl trimite pe Yeom Jang să se infiltreze în orașul imperial și să o elibereze pe femeie iar după aceea să cucerească baliza de semnalizare. Între timp cele două armate se aflau pe câmpul de luptă, fiecare așteptând ca celălalt să atace.

Yeom Jang își duce la îndeplinire misiunile cu succes, trimite semnalul, doamna Jami mușcă momeala crezând că orașul imperial este sub asediu și poruncește ca o parte din armată să se îndrepte către oraș pentru a-l apăra pe rege. Însă cele două divizii sunt prinse într-o ambuscadă și trupele lui Kim Yang îi nimicesc pe inamici.

Armatele rivale se luptă pe viață și pe moarte dar oamenii lui Bogo se dovedesc a fi mai hotărâți și iscusiți ieșind victorioși. Acest lucru, împreună cu vestea înfrângerii diviziilor trimise către orașul imperial o determină pe doamna Jami să fugă. Găsind un loc de odihnă, negustoreasa și căpitanul Neung-cheung împart un moment de sinceritate și emoții. Jami își arată o față pe care nimeni nu o mai văzuse până acum, este cuprinsă de disperare și totodată de furie, iar căpitanul îi ține un discurs plin de înțelepciune dar din păcate vorbele lui sunt de prisos deoarece lucrurile erau deja mult prea avansate și nu se mai putea schimba nimic.
Jung-hwa îl rănește din nou pe Yeom Jang. Aceasta îl roagă din nou, printre altele, să o uite și să încerce să își regăsească fericirea.
Bogo reușește să dea de urma doamnei Jami, se luptă cu puținele gărzi care o păzeau și îl doboară chiar și pe loialul căpitan, care a luptat cu o vitejie ieșită din comun.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

142 comentarii

There are currently 142 comentarii on Împăratul mării – Episodul 48. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Bine Mariko ,esti rara avis!

  2. Bună Livia. Ea a fost cheia conflictului,dar fără voia ei.

  3. Bună Lil.

  4. Buna Livia, Lovy, Bianca! O sa primim diseara rezumatul urmatorului episod?

    • Bună,Liliko!:)

  5. Daaaaa!!! Am plecat dupa Lovy!

    • :-x:-x:-x

  6. mi-a placut foarte mult..sper ca mai ma stii:P eu mai intram aici cand a fost serialul the queen seon-deok :D mai revin rare ori…asta de exemplu a fost un episod fascinant !

    • Hei ,Dinule ,ti-ai adus aminte de noi,sau ai venit sa oferi flori fetitelor pe care le-ai tras de codite?

  7. Maamaaaaaaaaaaa, imi vine sa o bat pe Jung-wa, nu altceva. Ma iertati, dar simt frustrarea de fiecare data cand se intalneste cu Yeom Moon :)) Nu mi s-a mai intamplat asa ceva! Cum sa i spuna acele cuvinte?! Of, nemiloasa!!!! Mai bine ii zicea ‘ multumesc ‘ si atat, de ce a mai adaugat altceva in plus? :| :| :(( !!

    • :-(((

      • Şi mama e Anti Jung-hwa.

Leave a Comment