koreafilm

Împăratul mării – Episodul 47

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 23, 2011 with 127 comentarii

de Ioana V.

Războiul nu mai poate fi evitat. De acest lucru își dă seama și Kim Woo-jing care acceptă propunerea lui Jang Bogo de a conduce armata Pyong Dong.
Doamna Jami îl trimite pe ministrul de război să preia funcția de guvernator al Mujinju iar apoi își stabilește tabăra acolo fiind o locație propice pentru a porni un atac împotriva garnizoanei Chunghae. Veștile circulă repede și Bogo află de acest lucru propunând un plan pentru cucerirea orașului dar fără vărsare de sânge, acesta dorind să evite un atac frontal. Diversiunea are succes și armata consului pune stăpânire pe Mujinju. Kim Yang îl trimite pe Yeom Jang să o captureze pe doamna Jami dar acesta îi întoarce favoarea și o lasă să părăsească orașul.

Actualul rege, Kim Myung îi încredințează doamnei Jami întreaga autoritate asupra armatei imperiale având obligația de a-l nimici pe Bogo. Neînfricata negustoreasă nu pierde vremea și începe să pună la cale planuri pentru a-și atinge scopul.

Domnișoara Jung-hwa se ocupă de aprovizionarea armatei lui Bogo. Aceasta nu ascultă de sfaturile fratelui său și ale maestrului Jo și se încăpățânează să plece în fruntea trupelor de aprovizionare. Dar pe drum este atacată de oamenii doamnei Jami. Bogo și mai ales Yeom Jang când aud asemenea lucru pornesc într-un suflet la locul atacului dar ajung prea târziu, Jung-hwa fiind luată prizonieră.
Doamna Jami este extrem de fericită că o asemenea captură valoroasă a ajuns în mâinile ei și o poate folosi pe Jung-hwa pentru a-i șantaja pe cei trei oameni puternici care țineau la ea, Kim Woo-jing, Jang Bogo și Yeom Jang.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

127 comentarii

There are currently 127 comentarii on Împăratul mării – Episodul 47. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Oţelul!

  2. Waw! În C!

  3. Cu Manchester United şi Benfica!:O

  4. Nu îmi place!!!:-((

  5. Trece timpul…

  6. Dinamo e eliminată…100%!

  7. Ce dezamăgire!!!

  8. În orice grupă ar fi nimerit, nu ar fi avut oricum şanse să se califice mai departe în UCL, în cel mai bun caz în Europa League. Fortza Steaua! Le ţin pumni, atât lor cât şi celorlalte echipe româneşti.

  9. Eu zic ca e bine cum au picat! Important este sa nu se simta inferiori. Rareori au sansa de a juca chiar si un amical cu astfel de echipe, asa ca bafta !
    Pacat de Dinamo! Eu am incredere in Rapid si in Rasvan in mod special. Eu cred ca avem dreptul sa visam si sa sustinem echipele romanesti pentru ca au sansa de a juca o finala in Romania. Pana la urma si anul trecut a fost o surpriza cu una dintre finaliste in Liga Europa. Nu ar fi frumos?

  10. Daaa!CU RAPIDUL ÎN FINALĂ!<:-P

  11. Waw! Cu o priveşte piratul.8->

Leave a Comment