koreafilm

Împăratul mării – Episodul 43

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 16, 2011 with 126 comentarii

de Ioana V.

Regele îl convoacă pe Jang Bogo la o întâlnire secretă. Acesta îi spune că are o misiune extrem de importantă pentru el și anume îi dă sigiliul imperial și îi spune că va trebui să îl protejeze până când va fi desemnat viitorul rege la adunarea nobililor apoi va trebui să îl înmâneze acestuia.
Bogo îi zărește pe Kim Yang și Yeom Jang ieșind din reședința fostului regent. O cheamă pe domnișoara Jung-hwa și o întreabă dacă este adevărat că cei doi lucrează pentru Woo-jing. Răspunsul femeii îl face pe consul să se simtă extrem de dezamăgit de acțiunile pe care le-a întreprins Kim Woo-jing mai ales că toate acestea nu îl făceau să fie cu nimic diferit față de nobilii corupți și însetați de putere.

Kim Yang îl trimite pe Yeom Jang să o prindă pe doamna Jami, dar aceasta este de negăsit. Joong-dal și servitorul său loial reușesc în ultimul moment să scape și îi cer lui Soong-jong și tatălui său să îi primească în slujba lor.
Regele moare. Acest lucru aruncă orașul imperial în pragul unui război politic.
Kim Myung a fost salvat cu greu de către doamna Jami. Pentru a diminua puterea pe care o avea cancelarul, vicleana negustoreasă îi face o vizită cumnatului lui Myung pentru a-l informa că acesta este în viață.

Kim Yang știe ca Bogo are sigiliul imperial și încearcă să îl convingă pe Woo-jing să atace Chunghae și să ia sigiliul pentru că de abia atunci toată lumea îi va recunoaște cu adevărat puterea. După ce este refuzat, Yang preia din nou frâiele operațiunii și își organizează oamenii pentru atac. Este întrerupt în ultimul moment de către Woo-jing care îi spune că va merge personal la Bogo să vadă ce poate rezolva. Aici are parte de o lecție incredibilă de corectitudine și onoare, lucru care îl face să îl privească pe Bogo ca pe un mentor. Așadar îi urmează sfatul și începe să discute cu toți nobilii pentru a-i atrage de partea lui.
A venit și ziua adunării. Viitorul rege este cancelarul, tatăl lui Woo-jing, acesta fiind ales în unanimitate de către nobilii prezenți. Bogo îi predă sigiliul imperial și apoi se îndreaptă către Chunghae.
Canceralul și toată suita sa se îndreptau către palat pentru ceremonia de încoronare dar sunt atacați si viitorul rege este străpuns de sabia asasinilor.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

126 comentarii

There are currently 126 comentarii on Împăratul mării – Episodul 43. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. la mine doar eu ma uit

  2. la mine doar eu. ma uit

  3. Aha.:-D

  4. De-abia aştept episodul.

  5. si eu

  6. Sabina, esti foarte talentata, am intrat pe blog-ul tau. Ce minunat este sa ai un asemenea dar. Niciodata nu am reusit sa stapanesc partea cu desenul desi mi-ar fi fost de folos daca as fi ales sa lucrez in domeniul creatiei vestimentare.
    Felicitari, ce frumos!

  7. Bună Julia.@A APĂRUT REZUMATUL!

  8. @jiulia79 awww mersi mult de aprecieri :*:*:*>:D< ma bucur ca iti plac si inca odata multumesc am o satisfactie foarte mare cand imi sunt apreciate desenele nu pot descrie acea stare

Leave a Comment