koreafilm

Împăratul mării – Episodul 40

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 10, 2011 with 157 comentarii

de Ioana V.

Moo-chang și Yeon merg la guvernator pentru a-l întreba dacă știe ceva de dispariția lui Yeom Moon și a oamenilor săi. Răspunsul oficialului îi dă de banuit lui Moo-chang, că ceva nu este în regulă. În cele din urmă află de reședința unde guvernatorul își antrena trupele secrete.

Jung-hwa îi aduce lui Bogo o scrisoare venită de la regent, în care acesta își exprima temerile legate de planul consului de a elimina sistemul de clase sociale în Chunghae. Nobilii foloseau acest sistem pentru a diminua puterea casei imperiale, pentru a asupri oamenii și bineînțeles pentru a-și proteja propriile interese, așa că ceea ce dorea să facă Bogo putea fi considerat un act de trădare.
Maestrul Jo dorește ca Bogo să se însoare cu Chae-ryung dar își dă seama că atâta timp cât Jung-hwa se află prin apropiere, o astfel de uniune nu va avea loc. Așadar îi face o vizită domnișoarei Jung-hwa și îi explică situația. După această discuție, Jung-hwa ia decizia de a pleca în orașul imperial pentru a-l sluji pe regent.
După ce o întâlnește pe cea căreia i-a dăruit inima sa în urmă cu mulți ani și are loc o despărțire emoționantă, Bogo realizează că singura soluție este să se căsătorească cu fata maestrului Sul-pyong.

Ceremonia de căsătorie are loc la templul unde se afla și Yeom Moon. Chiar în acea zi piratul își luă rămas bun de la călugări și porni spre reședința guvernatorului, dar este zărit de către Ha-jin care fără ezitare pornește în urmărirea lui. Yeom Moon își dă seama că este urmărit și le ordonă oamenilor săi să aibă grijă ca nimeni să nu îi descopere. Ha-jin este atacată de aceștia și deși s-a luptat cu vitejie, este răpusă de sabia lui Baek-kyung.
Yeon este distrus când descoperă trupul mult iubitei sale neveste și cu atât mai mult disperarea îi cuprinde sufletul cu cât în urmă cu doar câteva zile Ha-jin îi dăduse vestea că va fi tată.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

157 comentarii

There are currently 157 comentarii on Împăratul mării – Episodul 40. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. eu nu mai vreau sa mai moara careva

 2. Sincer,nici acum nu îl urăsc pe pirat…Nu pot!:-((

 3. nici eu nu il urasc dar trecutul lui l-a afectat ingrozitor

 4. Ura şi-a sădit-o adânc în inimă …..nimic nu-l poate salva.

 5. Sabina,iar am comment în aşteptare!:-|

 6. si eu am avut unul dar sper sa nu mai am

 7. Îţi place Yeon?

 8. cand apare urmatorul rezumat?

 9. Sabina,morţi sigur vor mai fi! Am înţeles că serialul are un final sadic…

 10. Rezumatul apare la 10:30.

 11. da mi se pare ok imi place mult cand se enerveaza si il calmeaza goong-bok

 12. off mie si frica sa ma mai uit desi aeta e ceea ce imi place la serial faptul ca se intampla lucruri la cer nic nu te astepti

 13. Da,nu este previzibil!:-D

 14. este chiar aiurea ce s-a intamplat cu hae-jin…..pacat..era singura fata care o.apreciam.in.serial

 15. dar m.a marcat moartea lui ha jin la fel de lult ca si cea a lui Sul

 16. Da,şi pe mine!:-|

 17. Aştepţi rezumatul?:-D

 18. sper ca bogo sa fie fericit cu chae-ryung si sper ca si jung hwa sa fie fericita chiar daca este departe de el si sper ca yeom moon sa isi gaseasca pacea interioara si sa isi oloseasca calitatile in scopuri bune

 19. eu da il astept sujt f. nerabdatoare sa vad ce se mai intampla

 20. Şi eu.:-D

 21. tu de cat timp urmaresti serialul?

 22. Eu de la episodul 17. Tu?

 23. eu de la 3

 24. am avut putin de recuperat pe net :))

 25. Eu am 17!:-|

 26. lasa ca nu are nimic la cat de tare e serialul nu cont

 27. inca putin si apare

 28. Da,MY FAVOURITE!

 29. You’ll be first!:-x

 30. :x

 31. Cel mai mult m-a afectat şi am plâns la moartea lui Bi-dam,iar acum la cea a lui Ha-jin…Aveam o stare ciudată aseară, parcă mi se strângea inima,deşi ştiam că e doar un film..:(

 32. Eu nu am putut urmări aseară episodul, dar l-am văzut azi dimineaţă în reluare.
  A fost groaznic, am plâns ft mult, cât de crudă a fost scena, biata Ha-jin, în momentul în care au lovit-o în burtă m-am simţit oribil, şi-a dat seama că acesta e sfârşitul ei :((
  Nu e deloc drept, îl urăsc pe Yeom Moon, sper ca Yeon să răzbune moartea iubitei sale, Yeom Moon nu merită să trăiască. Chiar dacă s-ar căi în cele din urmă, tot nu-l voi putea ierta că a omorât o femeie. Ce bărbaţi sunt ăia care ucid o femeie, nişte bestii…puteau să o rănească, şi să o lase acoloo, nu ar mai fi avut cum să-i urmărească.
  Sunt ft ft tristă.

Leave a Comment