koreafilm

Împăratul mării – Episodul 38

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1

Published on august 08, 2011 with 253 comentarii

de Ioana V.

Yeom Moon este învins și capturat de către Jang Bogo. Acesta a decis că cea mai bună pedeapsă pentru pirat nu este moartea, așadar îl lasă să trăiască, dar pentru a-și ispăși păcatele și pentru a răzbuna viețile nevinovate ce au fost curmate de sabia lui, îi este pregătită o pedeapsă rezervată doar trădătorilor. Pe fruntea lui va fi marcat cuvantul ”hoț” și apoi va fi condamnat la sclavie. După ce prima parte a pedepsei a fost dusă la îndeplinire, Yeom Moon este ”expus” în portul din Chunghae pentru ca setea de răzbunare a tuturor celor pe care piratul i-a rănit, să fie potolită. Yeom Moon jură că se va răzbuna și se va asigura că inima lui Bogo va fi străpunsă de un pumnal.

Au trecut doi ani. Afacerile lui Bogo sunt înfloritoare, acesta reunind toți negustorii Silla într-un grup puternic și bogat. Dar are parte de o surpriză neplăcută când află că unul dintre aceștia obținea profit din comerțul cu sclavi, deși această practică fusese interzisă. Negustorul este pedepsit și exclus din grup.
Jang Bogo este chemat în orașul imperial pentru a se întâlni cu regele. Acesta îi acordă o funcție înaltă, cea de Consul al garnizoanei din Chunghae și controlul asupra unui număr de 10.000 de soldați. Nobilii sunt revoltați de această decizie din cauza statutului social pe care Bogo l-a avut înainte de a avansa.

Doamna Jami se află și ea în orașul imperial împreună cu guvernatorul din Mujinju pe care îl prezintă Inspectorului General și Ministrului de Război. Dar aceștia sunt reticenți în privința unei posibile alianțe cu guvernatorul din cauza trecutului familiei sale. Văzând acest lucru, guvernatorul își îndreaptă atenția către Bogo căruia îi propune să îl susțină. Bogo îi refuză propunerea și îl trimite la doamna Jami spunându-i că ea este cea mai potrivită persoană pentru a-l ajuta să își îndeplinească ambițiile politice.
Yeom Moon are parte de un tratament îngrozitor, fiind pus la o muncă istovitoare și primind bătăi zdravene.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

253 comentarii

There are currently 253 comentarii on Împăratul mării – Episodul 38. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Stiu ,aceiasi senzatie o incerc si eu!

  2. Vreau să scape repede!

  3. Livia,SIG poate să mai aibă pretendente?

  4. Trebuie să apară rezumatul!:-x

  5. Cat de tare sufera bietul Yeom moon :(

  6. Bună Cris.:-x

  7. Episod foarte greu de văzut!

  8. *un

Leave a Comment