koreafilm

Împăratul mării – Episodul 36

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1 - 36

Published on august 03, 2011 with 30 comentarii

de Ioana V.

Yeom Moon nu ascultă de ordinele maestrului Lee și pornește în căutare de arme și provizii. În acest timp, Jang Bogo atacă tabăra piraților și îl ucide pe Lee. Piratul are un șoc atunci când își vede stăpânul mort și jură că se va răzbuna.
Joong-dal prinde un moment liber și fuge într-un suflet la doamna Jami dar aceasta îl refuză inițial deoarece nu vroia să riște să ia în subordinea sa un pirat. Mai apoi se răzgândește și îl îndeamnă pe Joong-dal să își demonstreze loialitatea față de ea.

Își face apariția un nou personaj și anume cel care va prelua funcția de guvernator al Mujinju. Doamna Jami află mai multe despre el și se gândește că ar fi mai bine să îl facă pe acesta să treacă de partea ei.
Rând pe rând grupurile de pirați se predau lui Jang Bogo deoarece acesta promisese că le va cruța viața și le va asigura un loc de muncă cinstit.

Yeom Moon îi cere ajutorul doamnei Jami dar lovindu-se de refuzul acesteia, piratul trece la amenințări. Negustoreasa se vede nevoită să îi acorde ajutorul solicitat.
Maestrul Jo încearcă să îi ghicească intențiile fostului regent dar se pare că este destul de greu de realizat acest lucru. În cele din urmă trage concluzia că ambiția lui Kim Woo-jing este să ajungă rege și decide să îi acorde sprijinul său.
Yeom Moon se pregătește de răzbunare.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

30 comentarii

There are currently 30 comentarii on Împăratul mării – Episodul 36. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumim pentru rezumat Koreafilm!

 2. A aparut Frumuselul! :)))

 3. BUNĂ SEARA!

 4. Pirate drag,am venit să te sprijin.:-|

 5. Maestrul Lee,deşi ţi-a distrus visele de a fi un om mai bun,ţi-a fost tată… El ţi-a salvat viaţa şi tot el ţi-a controlat-o.

 6. Lumea ţi-a fost transformată în infern iar răzbunarea ţi se pare mai dulce ca niciodată… Urăşti,ţi-ai înveninat trupul…şi sufletul.:-(

 7. Bunătatea ta oare mai există? Eu tot sper că există în inima ta un loc mai însorit ca ziua de mâine.

 8. Se spune că speranţa moare ultima. Ne-o hrănim cu vise pirate drag,cu vise. Clădeşte-ţi lumea ta şi fugi de tot ceea ce până acum te-a înconjurat.

 9. Iubirea ţi-a făcut rău…ştiu asta. Dar acordă-ţi o a doua şansă. Toţi merităm asta… Fă-o pentru tine!

 10. Oare te cunoşti pe tine? Oare chiar crezi că drum tău este cel corect? Atâtea stele câte sunt pe cer,atâtea lumini te-au părăsit.

 11. *fără “pe tine”.

 12. Îmi pare atât de rău pentru destinul nefast al piratului. Un om nu poate trăi fărâ dragoste…pe dinăuntrul său e o legumă.:-(

 13. Livia,ai avut dreptate în privinţa Mimozei.

  • Macar sa fi ale pe unul din ei si tot era ceva,in locul ei i-as fi luat pe amandoi!hi hi hi!

 14. Este o nerecunoscătoare! A salvat-o,i-a cruţat şi iubirea,iar acum îl înjunghie în inimă.

 15. Cine a spus că un pirat nu are onoare,s-a înşelat amarnic. Yeom Moon ne-a demonstrat asta. Există o fărâmă de omenie în el.

 16. Nu am urmărit episodul trecut…:-(((

 17. NOAPTE BUNĂ.

 18. LOVE YOU DEAR PIRATE!

 19. wow..dragul nostru Bae Soo Bin guvernator. Ma intreb cum se va descurca! Multumim pt. rezumat KF!

 20. Neaţa pirate!

 21. multumim,KoreaFilm….e frumoasa povestea,pacat ca e trista…SIG,in rol de zile mari

 22. Yeeee.In sfarsit apare Bae Soo Bin. :X:x:X. Deabea astept ep de azi.Multumim Koreafilm pt rezumat.Va iubeeeesc >:D<.

 23. apare frumuselul si taentatul Bae Soo Bin aore cum va fi personajul lui unul pozitit sau unul negativ, ce poveste intortochiata, dar foarte frumoasa, moare seful yi interesant va fi de urmarit la cat de insetat de razbunare fa fi y-m

 24. Imi pare rau,oarecum,pentru Lee Do-hyung…Daca si-ar fi folosit inteligenta in alte scopuri,poate ar fi avut o alta soarta…
  Ati observat cumva ca uneori se suprapun melodiile din coloana sonora,in ultimul timp? Pacat,fiindca sunt frumoase,si asa nu se mai intelege nimic din ele.

 25. In sfarsit l-am putut revedea pee Bae Soo-bin! E la fel de talentat si expresiv,dar nu cred ca rolul lui Kim Yang e unul prea…prietenos. Ne putem da seama din privirea lui,la care se adauga si sentimentele de antipatie pe care i le poarta Lordul Kim Woo-jing. Bietul Frumusel…de ce sa fie el vinovat pentru ca tatal lui a iscat o revolta? :(

  • A meritat asteptarea!

 26. Da din pacate coloana sonora este de neinteles, chiar si pentru cine stie filmul si muzica din film.

 27. Pacat de coloana sonora a filmului care nu se mai intelege atat este de desincronizata.

 28. Offff! mai e putin si-l vom vedea pe Fat Frumos cu stea in frunte! mi se rupe inima! acolo sa vezi proba de talent actoricesc!

Leave a Comment