koreafilm

Împăratul mării – Episodul 35

Written by koreafilm. Posted in Imparatul Marii, K-drama, Povestea

Tagged: ,

1 - 35

Published on august 02, 2011 with 8 comentarii

de Ioana V.

Doamna Jami încremenește în momentul în care îi vede pe Jang Bogo și Kim Woo-jing, neînțelegând cum de au scăpat de complotul pe care îl pusese la cale. Îl trimite pe căpitanul gărzilor sale pentru a-l pune la curent cu noutățile pe maestrul Lee. Piratul decide că nu este momentul pentru a se lupta cu Bogo, mai ales că acesta avea sprijinul regelui, și preferă să se ascundă.

Bogo începe ofensiva împotriva nelegiuiților. În timp ce se retrăgeau, maestrul Lee îl lasă pe Joong-dal să apere una din ascunzătorile pe care le foloseau. La un moment dat își fac apariția niște japonezi pe care Joong-dal îi categorisește drept pirați și îi ucide fără milă justificând că nimeni nu are voie să pătrundă pe teritoriul lor.
Kim Woo-jing îi face o vizită doamnei Jami și o avertizează că îi urmărește fiecare mișcare și intenționează să îi înlocuiască pe toți nobilii care se aflau la mâna ei, incluzându-l aici și pe guveranatorul din Mujinju.

Maestrul Lee se vede nevoit să îi ceară ajutorul doamnei Jami deoarece proviziile pe care le aveau erau pe sfârșite. Așadar îl trimite pe șeful Jang la reședința negustoresei. Jang Bogo a intuit mișcarea pe care urma să o facă piratul așa că l-a trimis pe Yeon să supravegheze casa femeii. Pe când se întoarcea de la doamna Jami, lovindu-se de refuzul acesteia de a-i ajuta, șeful Jang este capturat de către Yeon.
Bogo și-a dat seama că șeful Jang nu îl va trăda niciodată pe stăpânul său așa că a pus la cale un plan în urma căruia avea să afle ascunzătoarea piraților. Ideea lui Bogo se dovedește a fi una strălucită și ca atare pornește spre insula unde se ascundeau nelegiuiții.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Împăratul mării – Episodul 35. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. BUNĂ SEARAAAA!

 2. A APĂRUT!MULŢUMIM IOANA!<:-P

 3. Şi SIGur nu văd episodul!:-((

 4. Sper ca piratul să scape mâine.:-|

 5. neata, imi place tare mult serialul, personajele sun bine conturate si e primul serial in care indragesc si personajele pozitive si cele negative, au un farmec aparte in modul cum le recita , ma bucur ca jang bogo reuseste in planurile lui.

 6. multumim,KF,pentru rezumat…am mai pus intrebarea…care din cei 2 e imparatul marii??piratul??SIG face un rol foarte bun,adica ne-a ajuns la inima,chit ca e personaj negativ,dar asa un personaj negativ,care sa aiba atita romantism,as vrea in mai multe filme

 7. cel care este denumit imparatul marii este Jang Bogo. El este cel care a deschis caile de navigatie si de comert, oficial, cu Japonia si nu numai.
  SIG ar putea fi numit “stapanul marii”, doar el este cel care detinea controlul (intr-o anumita perioada), atunci cand era pirat :)
  E mult de discutat pe tema asta.

  Eu ma bucur sa vad cat de multi fani are acest serial :)

 8. Este un serial care are de toate: intriga, dragoste, actori frumosi si talentati… o poveste captivanta !

Leave a Comment