Ana-Maria Ruse [KF]

Deep Rooted Tree

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , ,

20110809200921732

Published on august 29, 2011 with 46 comentarii

Noua dramă în care va juca îndrăgitul Jang Hyuk (Chuno, Midas) este Deep Rooted TreeBboori Gipeun Namoo (뿌리깊은 나무), şi va avea debutul pe 28 septembrie, pe postul SBS, în zilele de miercuri şi joi, după terminarea serialulului Protect the Boss.

Proiectul este întins pe 24 de episoade şi va fi un sageuk, iar numele implicate au rezonanţă. Regizorul este Jang Tae Woo, care a creat în trecut Painter of the wind, Bad Housewife sau War of Money, iar scenariştii sunt Kim Young Hyun (Dae Janggeum, Queen Seondeok sau Ballad of Suh Dong) şi Park Sang Yeon (Queen Seondeok, H.I.T.).

Ca şi distribuţie, pe lângă binecunoscutul Jang Hyuk, vom avea ocazia să-i întâlnim pe actorii Han Suk Kyu (Forbidden Quest, Quiz King sau Shiri), Shin Se Kyung (Queen Seondeok, Land), Jo Jin Ung (Chuno, A Barefoot Dream), Yoon Je Moon (Iris, Midas), Song Joong Ki (Sungkyungwan Scandal) sau Kim Ki Bum (membru al trupei Super Junior).


Han Suk Kyu – regele Sejong, Shin Se Kyung – So Yi şi Jang Hyuk – Kang Chae Yoon

Han Suk Kyu va interpreta rolul regelui Sejong cel Mare, al 4-lea monarh al dinastiei Joseon, iar Jang Hyuk va fi Kang Chae Yoon, una dintre gărzile regelui. La baza serialului stă romanul cu acelaşi nume scris de Lee Jung Myung, iar acţiunea se învârte în jurul unor crime comise asupra învăţaţilor din Jiphyeonjeon sau Sala merituoşilor, din Palatul Gyeongbok, cu 7 zile înainte de proclamarea limbii oficiale coreene, Hangul, instituită de Sejong. Învăţaţii Jiphyeonjeon au fost aleşi de rege şi au avut diverse îndatoriri, cea mai cunoscută fiind crearea compilaţiei Hunminjeongeum prin care sistemul Hangul a fost formulat întâia oară.


Han Suk Kyu – regele Sejong

Kang Chae Yoon (Jang Hyuk), fost sclav devenit soldat, este însărcinat cu investigarea crimelor. De asemenea acţiunea se concentrează şi pe crearea limbii coreene, fiind unul dintre elementele de bază ale serialului.


Jang Hyuk – Kang Chae Yoon

Shin Se Kyung, cunoscută nouă pentru rolul tinerei prinţese Cheonmyeong din Queen Seondeok va juca rolul lui So-yi, o tânără doamnă de la curtea regală care-l ajută pe regele Sejong în crearea limbii. O traumă din copilărie o lasă fără grai, dar lucrând alături de rege îşi recapătă treptat vocea.


Shin Se Kyung – So Yi

Deşi Kang Chae Yoon este unul din oamenii regelui, din motive necunoscute, el îl consideră pe Sejong un duşman, iar tânăra So-yi este importantă pentru amândoi. Aşadar relaţia dintre cei trei se anunţă una complicată.

Actorul Song Joong Ki, faimos pentru rolul Ku Yong-ha din Sungkyungwan Scandal, va apărea în episoadele de început, interpretându-l pe regele Sejong în tinereţe.

Aflaţi pe platourile de filmare amenajate la palatul Gyeongbok, actorii au făcut câteva scurte referiri la rolurile pe care le vor interpreta. Jang Hyuk făcea o oarecare comparaţie între prezentul rol şi cel care i-a adus atât de mult succes (Lee Dae-gil din Chuno, rol care anul trecut îi aducea marele premiu Daesang pentru interpretare). Kang Chae Yoon este un sclav al Joseon-ului devenit detectiv, spre deosebire de Lee Dae-gil care era un aristocrat a cărui viaţă se schimbă total şi care se ocupă cu capturarea sclavilor fugari. „În The Slave Hunters, personajul meu, Dae-gil, era mai mult sau mai puţin un om dintr-o bucată, dar din păcate condamnat de lume de la început până la sfârşit. Noul meu personaj este proactiv. Îmi place să interpretez personaje care să mişte oamenii, şi încerc să-mi scot în evidenţă creativitatea în acele momente ”.


Kang Chae Yoon (Deep Rooted Tree) şi Lee Dae-gil (Chuno)

Probabil acest rol şi cel din Chuno sunt total opuse, dar ce contează este cât de bine va intra Jang Hyuk în pielea acestui personaj care va juca un rol crucial în curgerea acţiunii. Kang Chae Yoon se infiltrează la palat sub pretextul investigării asasinatelor legate de oficializarea Hangul-ului, dar se foloseşte de poziţia sa pentru un scop ascuns.
„Kang intră la palat ca să-l ucidă pe regele Sejong” explica Jang Hyuk. „Nu îl interesează promovarea alfabetului Hangul”.
Actorul a făcut referire şi la o posibilă poveste de dragoste între personajul său şi So-yi, interpretată de Shin Se Kyung: „Având în vedere că serialul e o dramă, va fi în oarecare măsură melodramatică. Personajele noastre (Kang şi So-yi) au legături vechi, deci probabil vor exista scânteieri emoţionale”

În schimb tânăra Shin Se Kyung s-a arătat foarte emoţionată şi fericită pentru participarea la această dramă: „Sunt foarte fericită pentru că mi s-a oferit această oportunitate. Mă simt foarte norocoasă de asemenea, dar mai mult decât orice mă tem să nu dau greş. Voi munci din răsputeri la acest proiect”. Având în vedere că personajul actriţei nu vorbeşte o parte din serial, este destul de dificil să joci fără a vorbi. Shin Se Kyung explica: „M-am gândit cum să-mi exprim emoţiile şi gândurile fără să vorbesc, şi după multă meditaţie şi cercetare mi-am organizat gândurile”

Surse: AsianMediaWiki, Dramabeans, kpopfashion.info.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

46 comentarii

There are currently 46 comentarii on Deep Rooted Tree. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Very nice ^^ Abia astept sa-l vad! JH si-a pus atat de mult amprenta pe Daegil din Chuno incat, uneori, majoritatea continua sa-l confunde cu personajul, dar actorul, dupa parerea mea poate mai mult de atat! El creeaza fiecare personaj in care joaca si il face unic ^^ Multumim pentru prezentare Ana!

  • Da, JH şi-a pus puternic amprenta asupra personajului Dae-gil, care e de altfel preferatul meu din tot ce am văzut cu actorul până acum. Totuşi, eu n-am tendinţa de a-l confunda pe Dae-gil cu JH, sau pe alt personaj cu Dae-gil. Mie personal mi-a plăcut mult şi în Midas.

   Se vede că munceşte pt fiecare rol, pt că sunt diferite, în sensul că nu vezi ce-ai văzut la un personaj, la altul, cel puţin aşa simt eu.

   Aştept cu nerăbdare serialul!

   Mersi Clau :)

 2. cu asa regizor si scenaristi la pupitru alaturi de talentatii nostri actori pe platouri se anunta a fi o drama de succes.Abia astept sa fie tradus sa-l putem urmari
  multumim ana draga ,l-am trecut pe carnetel …sper sa nu ramana prea mult la…..”de urmarit” …mai tinem legatura nu?
  pupici

  • Pe carneţel, aşa :)
   Foarte bine, şi eu sper să fie tradus şi în română, nu doar în engleză, ca să fie văzut de cât mai mulţi fani.

   Da, da…pupici şi de la mine :*

 3. Deci nu, nu nu nu nu nu NUUUUUUUUUUUUUU!!!!! Daca printre scenaristi se gasesc si cei de la QSD, o sa murim, va imaginati? :O :O :)))) Daca ni-l omoara si aici pe Jang Hyuk, ma revolt direct!

  • Şi eu mă revolt :))

  • Dar au facut si Dae Jang Geum si acela s-a terminat cum nu se poate mai bine :).
   ASA CA MAI ESTE SPERANTA :P.

   • Ai dreptate :))
    Mai este speranţă pt un final fericit.

 4. Waaa, in rest, abia asteptam postarea, multumim, Ana! L-as fi preferat pe J Hyuk cu parul lung, da, asa mi place cel mai mult, insa mi-era dor de ochii sai, atat de reci si totusi infioratori, si de buzele sale. :X Aja Aja!!!

  • Cu plăcere Lore!
   Din păcate nu avea când să-i crească părul, l-a avut scurt în Midas şi la fel şi în celălalt film în care va apărea, şi cu perucă nu l-aş fi vrut :))
   E mai bine aşa, cu pălărie, nu se vede părul :))

 5. woow, actori cunoscuti, scenaristi celebrii, ne mai trebuie doar SBS :))
  Multumim, Ana, nu auzisem de acest serial pana acum :D

  • Cu plăcere!

   • apreciez foarte mult eforturile echipei KF, mereu ne dau vesti noi, rezumatele nici nu mai zic, depun multa munca, trebuie sa tineti evdidenta si cu zilele de nastere, anunturi KF, recenziile noastre, pagina de pe facebook, si inca nu stim noi ceea ce e in spatele KoreaFilm, cu acest prilej avem ocazia inca odata sa spunem : Multumim KoreaFilm !!!! Fighting ^^

    • Mulţumim pt susţinere Laura :)
     Fighting!

     • n-ai pentru ce, Ana >:D:D<

 6. Se anunta nu serial foarte bun si palpitant. Din pacate nu stiu daca o sa-l pot vedea acum, dar chair ma intrebam de ce nu este si un serial cu Sejong si formarea limbii coreene si a Hangul. E un moment important si mi se parea ciudat ca nu apare nimic exact despre asta :P.

  • Există un serial cu regele Sejong, numit The Great King Sejong, dar nu l-am văzut. Mă gândesc că se abordează subiectul Hangul şi în acela (e doar o supoziţie).

 7. Multumim, Ana, pentru efort si pentru inca o recenzie reusita si care chiar mi-a trezit interesul pentru subiectul prezentat.

  • Şi eu îţi mulţumesc, şi mă bucur că ţi-am stârnit interesul :)

 8. Alt serial? In ritmul in care apar seriale unul si unul ,unde ajungem? Cred ca trebuie sa ies la pensie anticipat,dar de unde bani pentru curent si abonament ? Mai bine astept sa vina pensia la mine nu eu la ea! Dar parca tot mai bine ii sta cu hainele de vanator (care haine?) decat impopotonat ca o sorcova!!

  • Daa, alt serial, chiar că apar pe bandă rulantă, dar eu nu mă supăr :D
   Mai ales dacă e cu JH.

   Ehh, acum şi tu Livia, bineînţeles că mai bine îi stătea în “hainele de vânător” :))
   Dar, mie mi se pare tare simpatic în acest costum, şi nicidecum nu arată ca o sorcovă.

   • cine s-ar supara, mereu e loc de mai mult :)

   • lui Livia i-a placut mai mult hainele de vanator ca se vedeau oarece patratele abdominale ….pe cand cu hainele de “sorcova”:)) nu se vede mai nimic doar isi inchipuie :))

    • Rautacioas-o! esti invidioasa?

   • Eu deja l-am vazut(Chuno) si vorbesc in cunostinta de cauza!hi hi hi! Ziceam si eu Sorcova ca sa evidentiez vanatorul! Dar cred ,mai mult ca SIGur ca v-a fi un serial captivant!

 9. multumim pentru informatie, mie mi-a placut foarte mult in chuno ma bucur ca a abordat un altfel de rol , oricum tot frumos este. Sper ca vom avea mai multe informatii despre acest serial.

  • Cu plăcere :)
   Dacă mai aflu informaţii, e posibil să scriu despre ele.

 10. Han Suk Kyu este unul din actorii mei preferati. Pana acum l-am vazut doar in filme, nu si in seriale dar sunt foarte sigura ca va face un rol extraordinar. Sunt foarte curioasa sa il vad intr-un sageuk. Trebuie sa il vad! :)

  Multumim, Ana pentru superba prezentare!

  • Cu mare plăcere!

 11. ce bine!!!!!!!!!E comica palarioara lui. Oricum JH e super, divin, fabulos si unic. Am o intrebare: Kim Bum e Kim Bum din Boys over flowers?

  • Mie mi se pare super simpatic :)
   Angelica, e Kim Ki Bum, nu Kim Bum.

 12. a, scuze. M-am entuziasmat degeaba. O sa il vedem pe JH la tv in chuno. Nu imi pot stopa entuziasmul si fericirea

  • Nici eu :))
   Sunt happy!

 13. E un actor foarte bun, iar rolul facut in Midas a fost excelent. De altfel intregul serial Midas este excelent si m-as bucura sa il vad transmis de una dintre televiziunile noastre.

  • Şi mie mi-a plăcut ft tare Midas, iar rolul făcut de JH a fost ft bun.

 14. Multumesc Ana pentru prezentare si foto. Am o informatie pretioasa caci vad intrebarea referitor la un serial despre regele Sejong cel Mare . EXISTA UN SERIAL ISTORIC EXCEPTIONAL REALIZAT despre regele Sejong cel Mare care trebuie neaparat vazut sau cel putin revazute recenziile despre exceptionala sa domnie si realizarile culturale si tehnice “furate ” cu sacrificii de la China, carora le era vasal. Serialul este foarte lung, cu actorii binecunoscuti si a fost difuzat in fiecare simbata si duminica cite 2 ORE , pe KBS ( eu l-am vazut d ela Bucuresti pe canal 197 al UPC Digital ) cu subtitrare in engleza . Acum ruleaza similar dar 1 ora serialul Regele GANGGAETO THE CONQUEROR( foarte promitator ). Revin la Sejong cel mare si la una dintre relizari : Alfabetul coreean HANGUL este realizat in ultima perioada cind era bolnav de diabet si aproape orbise ( real istoric a murit la 50 de ani pe tron).Alfabetul era un deziderat pe car eil gindea demult dar l-a realizat in secret retras la o rezidenta cu ajutorul unui mulaj de lemn al capului, gurii si limbii si analiza pozitiei lor la diversele litere si sonoritatii lor , cu ajutorul colaboratorului sau GENIAL parca numit YONGSHILL . Pe acesta il stia din tinerete si l-a ridicat d ela statutul de sclav la cel de nobil sef al dept de inginerie regala ( cu scandal evident ) dar impreuna au relizat Observatorul astronomic cu citirea stelelor si anotimpurilor , armament nou ( arbaalete multiple d epicior si bombe de explozibil si tunuri,) si multe altele .
  Scrierea Hangul a fost creata pentru Coreea independenta d eCHINA cu simplificarea scrierii dupa pronuntia limbii coreene a populatiei din toat eprovinciile independent d edialect si religie si nu IDEOGRAME precum cele chineze ( vezi si limba japoneza) . Scopul afost alfabetizarea claselor sociale inferioare si ataca suprematia clanurilor nobiliare si riturilor si departarea d eChina dominatoare .A FOST DESCOPERITA DE SEJONG CEL MARE in sec XV dar S-A APLICAT DUPA 400 de ani !!!
  Este un serial admirabil realizat pe care trebuie neaparat sa il cautati si sa il vedeti desi este ff lung ( cca 100 de episoade de cite o ora)dar veti intelege extraordinarul salt pe care l-a facut Coreea in sec XV datorita genialitatii domniei sale si d e ce are azi acea statuie impunatoare in centrul Seoulu-lui. Viata personala, Lupta dintre Confuicanism si Buddhism, oamenii d e stiinta si politicienii geniali sau malefici, o pleiada d e actori d e seriale istorice -o argumentatie de recomandare pe care v-o fac cu prietenie –
  Fug pe TVR 1 sa il revad pe LEE SAN caci sint pensionara fericita ca am intilnit Koreea film si pe voi.

 15. comentez si eu cu intarziere la articol… am citit despre acest serial care pare promitator. Il asteptam cu interes. Si apropos de actorii din Chuno (care incepe de azi la tv), am scris si eu o recenzie despre ultimul serial al lui Lee Da Hae

 16. wow… cred ca va fi foarte interesant… multumim pentru noutati :)

 17. http://www.youtube.com/watch?v=JpyuXsuATMQ

  A apărut trailerul serialului.

  • Mă atrage trailerul, abia aştept să înceapă serialul :)

 18. poate va aparea pe vreun canal in romania as vrea sa vad filmul foarte simpatic daegil ( jang hyuk)

 19. Cand incepe filmul ?

 20. Ana cu SIGuranta o sa ai un succes fulminant la rezumate alaturi de Cristina o sa fiti o echipa imbatabila,drum bun in aventura!

 21. Aigoooo!ce mult am putut gresi,auzi sorcova,scufita rosie sau ce-oi mai fi gandit eu atunci,cand el este adevarata fiara,mrrrrr! Lupul este mic ,catelus pe langa el! abia astept prima bataie de gong!

Leave a Comment