Carina T. [KF]

49 Days (K-drama, 2011)

Written by Carina T. [KF]. Posted in Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Published on august 14, 2011 with 62 comentarii

de Carina T.

Au mai rămas doar câteva zile până când canalul tv SBS va lansa o nouă kdramă.
Atunci veţi avea ocazia să revedeţi foarte mulţi actori cunoscuţi şi, mai ales, îndrăgiţi.

Image and video hosting by TinyPic

Dacă într-o altă dramă recentă produsă de SBS „Secret Garden”, avem de-a face cu o schimbare de spirite, atunci când mintea şi sufletul lui Ha Ji Won trece în corpul lui Hyun Bin şi vice-versa, în viitoarea dramă de la SBS intitulată „49 Days”, avem o altă poveste. Spiritul unei femei care, în comă fiind, împrumută corpul unei alte femei, în scopul de a găsi lacrimi sincere de la trei persoane (cu excepţia familiei ei), care o iubesc profund şi astfel ea să poată reveni din nou la viaţă.

Kdrama este scrisă de So Hyun Kyung, care a semnat şi scenariile pentru „Prosecutor Princess” şi „Shining Inheritance”.

Image and video hosting by TinyPic

Doi regi şi două regine în “49 Days”

În luna ianuarie se făceau încă speculaţii în ceea ce priveşte distribuţia acestui serial. În cele din urmă aceasta a fost dezvăluită. Nu mare a fost surpriza tuturor să afle că principalii actori sunt „veterani” ai sageuk-urilor. Doar că această kdramă nu este un un serial istoric. 49 Days este o melodramă modernă, fantastică.

Acesta este primul proiect al actorului Jo Hyun Jae după eliberarea din armată. El nu este străin de sageuk-uri, având experienţă din Seodongyo, unde a interpretat rolul Regelui Mu al Baekje, iar mai înainte fusese Prinţ în „Daemang”.
Actriţa Lee Yo Won a fost văzută ultima oară ca titulară în Queen Seondeok. Mai înainte, ea a mai jucat într-un sageuk, „Daemang”.
Potrivit dramelor istorice coreene, Regele Mu este cumnatul Reginei SeonDeok. Dacă aceasta are vreo bază reală în istorie, nu ştiu sigur. Cert este că acum cei doi îşi unesc forţele în „49 de zile”.

Image and video hosting by TinyPic

Este a patra colaborare dintre Jo Hyun Jae şi Lee Yo Won. Ei au mai apărut împreună în “Daemang”, în 2003 şi în clipurile melodiilor lui See Ya, “Love’s Greeting” şi “Ice Lady”, în 2007.

Image and video hosting by TinyPic

În „49 Days”, mai avem un alt rege – Bae Soo-Bin, care a jucat rolul Regelui Jeong Jo în drama de la SBS The Painter of the Wind. El a interpretat mai multe roluri în sageuk-uri: „Emperor of the Sea” (2005), „Jumong” (2006), „The Painter of the Wind” (2008) şi „Dong Yi” (2010).

Image and video hosting by TinyPic

Cei trei sunt susţinuţi de o altă regină. Seo Ji Hye, care este una dintre actriţele cele mai bine cotate ale generaţiei sale, a fost văzută ultima dată în Kim Soo Ro, în rolul Reginei Heo Hwang-ok a regatului Gaya. Şi ea a mai jucat în trecut într-o altă dramă istorică „Shin Don”.
Cu o asemenea distribuţie regală, cum ar putea fi “49 Days” altceva decât un succes?

Image and video hosting by TinyPic

Rolurile din sageuk-uri sunt considerate, în general, de anvergură şi mai dificile decât cele din dramele moderne. Ele sunt definitorii pentru cariera unui actor datorită profunzimii şi priceperii mai mari a interpretării care se cere actorilor.

Image and video hosting by TinyPic

Jo Hyun Jae este Han Kang, un tip în aparenţă rece. El şi-a pierdut părinţii când era tânăr şi a crescut fără nici o afecţiune familiară. Han Kang se trezeşte prins între Song Yi Kyung însăşi şi Song Yi Kyung, atunci când este posedată de sufletul lui Shim Ji Heon.

Image and video hosting by TinyPic

Lee Yo Won este Song Yi Kyung – Din cauza morţii fratelui ei, ea simte că nu mai are niciun motiv să trăiască. Ea a încercat fără succes să se sinucidă, dar îngerul fratelui ei o protejează. Datorită unor circumstanţe, ea este posedată de sufletul lui Shim Ji Hyeon şi trăieşte două vieţi diferite în timpul zilei şi pe timp de noapte.

Image and video hosting by TinyPic

Jung Il Woo este Song Yi Soo – fratele acum decedat al lui Yi Kyung. El a devenit un înger care ghidează spiritele după moartea lor. Din cauza unor erori, el provoacă un accident celei care nu trebuia să moară, Ji Heon, care intră în comă. Yi Soo nu are ce să facă decât să lase spiritul lui Ji Heon să posede trupul surorii sale.

Image and video hosting by TinyPic

Bae Soo Bin este Kang Min Ho – logodnicul lui Ji Heon, un om ambiţios, absolvent al unei universităţi din Statele Unite. El n-o iubeşte pe Ji Heon, dar vrea să se căsătorească cu ea pentru bani familiei sale. Mai târziu, Min Ho se va îndrăgosti cu adevărat de Yi Kyung.

Image and video hosting by TinyPic

Nam Gyu Ri este Shim Ji Heon – Cu o săptămână înainte de nunta ei, ea intră în comă din cauza unui accident de maşină. Ji Heon dispune de 49 de zile pentru a face trei persoane (altele decât membrii familiei ei) să verse lacrimi sincere pentru ea. Numai atunci ea poate fi reînviată. Spiritul ei posedă corpul lui Yi Kyung, în timpul zilei.

Image and video hosting by TinyPic

Seo Ji Hye este Shin Eun Jung – cea mai bun prietenă a lui Shin Ji Heon. Ea lucrează ca secretară în compania tatălui lui Ji Heon. Ea este inteligentă, dar egoistă, este o femeie cultă, de carieră, cu o voinţă puternică, ce se foloseşte de dragoste pentru a-şi realiza dorinţele. Ea personifică noul termen „fata de gheaţă de la oraş”. Ea este ambiţioasă, fără scrupule şi, într-o societate cu clasele pre-definite social, ea îşi trădează cea mai bună prietenă. Se va schimba ea şi va vărsa lacrimi adevărate pentru prietena ei, pentru a o ajuta să revină la viaţă?

Din distribuţie mai fac parte:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Choi Jeong-Woo

Iată primele imagini care au apărut după începerea filmărilor…
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Surse: dramabeans, soompi

Nota KF: Articolul, postat initial in data de 04.03.2011 este republicat si incadrat in “Recomandarile lunii” cu scopul de a va familiariza cu personajele noului serial 49 de zile ce va fi difuzat pe Euforia TV incepand cu 14 septembrie.

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

62 comentarii

There are currently 62 comentarii on 49 Days (K-drama, 2011). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Draga Carina si eu ma bucur mult. Imi e dor sa o revad pe Deok Man in tr-un altfel de rol. Pur si simplu ea este pentru mine SIG in varianta feminina. Imi place mult. Are acea gingasie, expresivitate, maturitate. Admirabila.
  Probabil ca voi vedea filmul la reluari, dar ar fi placut sa comentam aici. Acum sunt prinsa de Negustor. la inceput nu m-a atras prea mult, dar acum…
  Ai mana buna Carina. Nu incerci si Crime Squad. Poate, cine stie ai mana buna si aici. Sau The Legend- Regele si Cele Patru Zeitati? Ce mi-ar placea!!!!!!

  • Probabil va fi în reluare la o oră imposibilă, şi din păcate nu cred că-l pot vedea la 17:30 :(
   Nici Negustorul nu am mai reuşit să văd, Chuno nici atât (noroc că l-am văzut de 2 ori, şi îl mai văd pe net când pot).

  • toate aceste seriale sunt traduse sau in curs de traducere.Despre Crime squad am facut o prtezentare :)

 2. @Draga Carina, ai dreptate intre timp mi-am reamintit si eu. Crime Squad, acum il urmaresc cu traducerea ta. Chiar mi-a placut mult filmul asta. Un altfel de SIG.
  Imi place tare mult insa si Gye Baek. Imi place sa o vad pe actrita care interpreta rolul mamei lui Jumong in acest serial intr-un rol total diferit de asta data. Cine stie, poate anul viitor o sa fie dat pe vreun post romanesc. The Legend l-am vazut deja de cel putin doua ori, dar tot l-as revedea, pentru coloana sonora.
  Imi pare rau ca in Romania nu se gasesc CD-uri cu muzica de film scrisa de compozitori asiatici. Am tot cautat si nu am gasit inca.
  Faci o munca extraordinara si din punctul meu de vedere meriti toata aprecierea. Mult succes in orice activitate, sunt sigura ca o faci la fel de bine!

  • Multumesc Julia, dar sa stii ca nu traduc eu Crime Squad. Eu am acum in lucru Gye Baek si Princess Man.

 3. este posibil sa faceti rezumatele episoadelor acestui serial? mi se pare ca sunt doar 20……….

  • Myra,a apărut rezumatul primului episod.

 4. Eu am vizionat aceasta kdrama si va recomand si voua sa va uitati. Chiar merita! Actorii joaca excelent si te fac sa stai cu sufletul la gura in fiecare epiisod. Ce sa mai zic de Lee Yo Won? Este o actrita desavarsita pe care am ajuns sa o indragesc inca de pe vremea cand juca rolul lui Deokman. Va urez vizionare placuta!

 5. Buna! si eu am vizionat aceasta kdrama si e minunta. Acum referitor la articol, este minunat dar trebuie sa fac o mica precizare:personajul Song Yi Soo nu este fratele decedat al lui Yi Kyung ci iubitul.

 6. de cand este Yi Soo fratele lui Yi Kyung,ma rog ? Cei doi au fost impreuna,nu frati !

 7. Cum se numeste melodiia care o canta la inceputul filmului 49 de zile?

Leave a Comment