koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 28

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 14, 2011 with 228 comentarii

de Mihaela N.

Shingwi Ghan distruge obiectul sacru pe care este înscrisă profeția referitoare la viitorul rege al Gaya. În absența artefactului, aceasta devine fără valoare, iar eventuala încercare de a-l înscăuna pe Soo Ro va fi lipsită de temei.
Doamna Kyeon-bi este foarte senină și dispusă să reflecteze asupra vieții agitate pe care a trăit-o până acum. I se confesează lui Hwang-ok, de care este apropiată, și, în firul discuției, o roagă să aibă grijă de Soo Ro.

După ce este informată despre ultima ispravă a lui Shingwi Ghan de la Templul Divin, Kyeon-bi decide că trebuie să-l oprească definitiv. Se înarmează și pleacă să constate amploarea dezastrului. Fără să realizeze, Kyeon-bi a intrat într-o capcană, în care Soo Ro este atras de asemenea. Shingwi Ghan îl provoacă să încerce s-o elibereze. Văzând că fiul ei se îndreaptă către soldații inamici, Kyeon-bi îl protejează pe Soo Ro cu propriul corp, transformat într-un scut în care săgețile se înfig nemilos.
Deuk-sun îl urmărește pe Shingwi Ghan într-o cursă nebună prin pădure, dar nu îl poate captura. Se refugiază într-o peșteră și își recalculează oportunitățile prin care visul lui de a fi rege să se poată materializa, dar speranțele sunt firave…
Doamna Kyeon-bi își revine și discută cu Soo Ro căruia îi cere iertare pentru ura pe care i-a purtat-o și îl roagă să o accepte ca mamă, în ciuda a tot ce s-a întâmplat. Își exprimă credința că va lua hotărârea cea mai bună și va urmări profeția. Yijin Ahshi este prezent lângă mama sa înainte ca ea să se stingă.

Gaya se pregătește de funeralii. Domnește o atmosferă posomorâtă, încărcată de regret pentru cea care a fost doamna de fier care și-a impus autoritatea în acest ținut în care a venit ca o străină aruncată de soartă. Deși tradiția impune sacrificii umane pentru sufletul celei decedate, Soo Ro se împotrivește acestui obicei nefiresc.
Soo Ro trăiește ultimele evenimente într-o stare de spirit foarte apăsătoare. Este epuizat sufletește și nu are puterea de a merge mai departe. Hwang-ok, întotdeauna alături, îl îngrijește cu devotament și delicatețe. Apropiații săi îi dau sfaturi. Tal-hae îl încurajează și îi promite că nu va mai acționa împotriva lui. Dar, energia cea mai mare și sprijinul vin de la Yijin Ahshi, de care e legat nu numai prin sângele mamei, dar și printr-o promisiune făcută pe patul mortii. Frații devin frați cu adevărat.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

228 comentarii

There are currently 228 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 28. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc Midori !

 2. care e filmul care urmeaza acum pe tvr1 ???

 3. hey! Am facut o poveste cu nebbunii. O voi posta mai incolo. Fighting!

 4. Serialul care va urma se numeste:Legendele palatului: negustorul Lim Sang-ok

  • Mulumesc pentru informatii :)
   Kamsahamnida

 5. Are 50 de episoade si este facut in 2001.

 6. e tarziu

 7. Am reuşit să văd şi eu episodul de vineri, azi în reluare.
  A fost ft trist :(

  Scena de final cu fraţii însă a fost atât de frumoasă, mi-au dat lacrimile :)

Leave a Comment