koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 27

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 13, 2011 with 80 comentarii

de Mihaela N.

Doamna Kyeon-bi și Soo Ro îi cer lui Yijin Ahshi explicații despre implicarea lui în atacul eșuat la adresa vieții lor. Deși este evident că adevărul nu este acesta, Yong-bi, omul de încredere al lui Yijin Ahshi își asumă întreaga răspundere și se sinucide.
Yijin Ahshi îi mărturisește mamei că avea cunoștință despre planul lui Yong-bi, dar nu a făcut nimic pentru a-l împiedica. Părăsește Gaya și renunță la orice pretenții și vise de măreție. Kyeon-bi se simte foarte dezamăgită de el și nu îl oprește alături de ea.

Shingwi Ghan intenționeză să-și reclădească armata, însă realitatea îi demonstrează că e falit după ce și-a risipit resursele în dezastruosul război purtat împotriva lui Yijin Ahshi. Soluția la problemele sale financiare este un ajutor consistent din partea negustorului Yeom Sa-chi, însă acesta refuză să-l finanțeze.
Tal-hae, în mod misterios și subtil a cucerit inima lui Ah-nee, iar acum îndrăznește să apeleze la Ah-ro pentru a-l sprijini să fie recunoscut ca logodnic al tinerei prințese.
Yijin Ahshi a ajuns împreună cu Beo-deul în Jangseogok unde se simte acceptat și își câștigă existența muncind pământul ca un om simplu. Se simte împăcat și liber.
În Gaya este anunțată o vizită oficială din statul Nangnang. Doamna Kyeon-bi este de părere că trebuie să se realizeze în sfârșit încoronarea lui Soo Ro, chiar dacă acesta se opune pentru moment. Un rege în Gaya va garanta securitatea cetățenilor, precum și respectul națiunilor vecine. Hwang-ok o susține și îi arată lui Soo Ro că argumentele ei sunt corecte. După consfătuire, ei doi se plimbă singuri pe plaja îmbrățișată de valuri. Simt că sunt tot mai apropiați…

Shingwi Ghan se confruntă cu noi neajunsuri, după ce locuitorii Shingwi Cheon îl atacă cu pietre și îi cer să plece din sat. Turbat de furie, îi înfruntă de unul singur și ucide cu lovituri furioase în stânga și în dreapta, ca o fiară însângerată.
Regele Chachaung este foarte bucuros și recunoscător pentru că Tal-hae va clădi o forjă modernă, dar amână să accepte ca Ah-nee să se căsătorească cu el.
În timpul recepției oferite pentru delegația din Nangnang, fiul regelui acestui stat se arată foarte interesat de Hwang-ok și depășeste limita bunului simț. Îndrăznește să o ceară de soție, însă lipsa de politețe și atitudinea arogantă îl deranjează pe Soo Ro. Într-o întâlnire privată îl pune la punct cu câteva lovituri binemeritate.
Shingwi Ghan apelează la ultima soluție pentru a evita să piardă definitiv tronul Gaya. Pătrunde în templu și încearcă să distrugă obiectul sacru care păstrează profeția.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

80 comentarii

There are currently 80 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. 1

  • multumim pt rezumat koreafilm ! Cat mi-am dorit sa fiu prima :) … si visul meu s-a implinit :)

   • Off , mai Shingwi Ghan , cat poti fi de nechibzuit … ma dezamagesti
    imi place ca Yijin Ahshi incepe sa isi asigure existenta singur , e evident ca s-a maturizat . Ma bucur pt. el. Se pare ca indemnul meu si al inca catorva membrii kf l-au incurajat. Bravo Yijin Ahshi ! Tine-o tot asa !

   • felicitari:)))

   • Draga mea ma bucur sincer,finca macar ramai si la discutii nu doar zici ca tipa aia Yo Han primaa si cine o mai cunoaste ! XDXD

    • Mda… tipa aia Yo-han pe care nimeni nu o cunoaste! :))) Nu am avut timp aseara, dragilor! Dar, buna dimineata tututor! Multumim pt rezumat KF!

     • NEATA YO HAN! NEATA TUTUROR!

 2. daca nu e nimeni pe-aici , eu ma retrag…noapte buna!

  • noapte buna!

 3. 2? da…:)) eu nu citesc rezumatul, trebuie sa ma uit la reluare, ca m-am uitat pe euforia..:)) ma incurc prea tare dupa aia

 4. Bună seara Koreafilm. Mulţumim pentru rezumat.:-x

 5. Cat de diferita mi se pare sora lui Ah-hyo fata de ea…
  Oricum trebuie sa recunosc: ea si cu Tal-hae fac un cuplu dragut. Totusi cand cum unde s-au cunoscut? Asa dintr-o data Tal hae o iubeste? Ciudat…
  Singwi Chan a fost azi figura cu pletele lui de Ileana Cosanzeana :))
  Urmareste cineva Povestile tinerei Gisaeng? Cum e? Eu am urmarit cate putin…asa vreo 5 -10 min si nu imi pot forma o parere.
  Deci….maine e sarutul dintre Suro si Hwang-ok? ^.^ (Legendele palatului regele de fier e campion la sectiunea kiss-uri)

  • Tal-hae nu o iubeste dintr-o data pe Ah-nee, dar e constient ca o poate cuceri.
   ai vazut cat e de dragalasa si inocenta! ( spre deosebire de Ah-hyo, care vazuse multe intamplari urate si putea sa treaca dincolo de aparente)
   cel putin, Tal-hae se consoleaza cu ideea ca nu o va incasa de la Ah-nee( nu am mai tinut socoteala, dar cred ca de vreo 3 ori l-a pocnit ah-hyo;)

   • Sincere sa fiti XD la ce scumpete de fata e dulcica Conjunim Ah Nee , nu are cum sa nu o îndrageasca Tal Hae care chiar e foarte norocos.! Si acum e Printesa care pretindea ca o iubeste deja..deci totul denota ca tocmai dumnezeu ia daruit o sansa cu cea pe care o iubeste.

 6. Multumim pentru rezumat!
  Astept cu nerabdare episodul de maine,sper ca vom vedea acel sarut dintre Hwang-ok si Suro..
  Mi se pare cam ciudat ca Ah-nee a aparut chiar acum dupa ce sora ei a murit,si Tal-hae s-a indragostit prea repede de ea..totusi trebuie sa recunosc ca le sta bine impreuna….
  Ma bucur ca Yijin Ahshi a ales sa-si castige existenta pe cont propriu in satul Jangseogok desi ma asteptam sa se iveasca si pentru el vreo oportunitate,poate va realiza totusi ceva in satul acela…

  • Ana nu a aparut Ah-nee pana acum deoarece este aceeasi persoana cu Ah-hyo..Cred ca stiai asta :)

 7. Pentru mine cel mai adorabil cuplu ramane tot Bodeoul & Yjin Anshi.

 8. ce ma bucur ca shingwi ghan se zbate sa traiasca si sper sa nu distruga piatra sacra ,dar imi pare asa de rau ca a murit ah hyo ,ca acum hwang ok o sa se casatoreasca cu su ro si o sa devina regina….

 9. hei,stie cineva ce urmeaza sa difuzeze tvr dua kim soo ro??

  • Sangdo merchant of Joseon va urma dupa KSR

 10. dupa*

 11. ok. un ep minunat se anunta maine. Jal ja modu

 12. apropo de ce nu mai e reluare la povestea tinerei gisaeng?

 13. alaltaseara nu a fost

 14. nu imi vine sa cred ca deja se termina

 15. imi va fi dor de suro

 16. jobang ar fi fost mandru de el

 17. pa

 18. pe·maine hwarangii mei iubiti

 19. cum ar zice orosz: sa fiti iubiti

  • Draga meaa ma coplesesc aceste doua simple cuvinte :(( !!!!!

 20. He ,he ,Orosz!!! Ce vremuri,ce comentarii,ce distractie!

  • Nu vam mai spus dar sa taiat si atunci cand Soo Ro a plecat la domnita lasanduo pe Conjunim sa-si planga amarul.! Iar apoi deabia vin acei doi mascati a lui Shingwi Ghan sa o omoare !

 21. Fetele nu as vrea sa va produc dezamagire dar e posibil sa fi fost deja sarutul doar ca ni lau taiat! Nu as avea de ce sa va mint .

 22. Alex ,nu mai tin minte cum e cu pupatul,dar parca nu!

 23. Cum am mai zis bine ar fi la Soo Ro sa si ramaie hotarat cum era astazi cand era intemnitat cu Shingwi Ghan..sa ramaie hotarat si sa creada ce zice cu tot sufletul !

 24. Conjunim Ah Hyo a murit iar odata cu ea dragostea pentru Soo ro..cand a privit la acele fragmente al amintirii sa uitat la trecut..

 25. Printesa a pasit acele holuri indepartanduse de el , parca zicand ramas bun..ca o adiere de vant pana ce a deschis ochii privind prezentul..privind spre Conjunim Ah Nee,atunci chipurile lor sau suprapus XD

 26. Prezentul presenta o Conjunim pura si nestiutoare,prezenta viata luata de la zero fara dragostea lui Soo Ro..o Printesa pura si fericita ce nu stia de durere,chin..un suflet nepatat si nevinovat cum era inainte sa se indragosteasca

 27. La privit ca si cum iar zice : Soo Ro noi nu ne apartinem , mergi liber,te-am liberat de dragostea mea ! ^^

 28. Prezentul a dat uitarii trecutul..Asta ar fi vrut si Ah Hyo spune Soo Ro spre ea iar ea raspunde..-Acum Ah Hyo e intrun loc mai bun si e fericita ! Ambii sau mai privit odata si sau despartit!

 29. Soo ro a alergat in bratele domnitei sale cum el insusi ia spus iar Ah Nee cea noua in bratele lui Tal Hae care ia marcat trecutul^^

 30. Prezentul a inregistrat trecutul , chiar a dat o sansa..Tal Hae privinduo nu cred ca ati observat dar avea ochii inlacrimati..finca sau regasit si finca cum a spus si el : Am o sansa si nu o sai mai dau cu piciorul , nu te voi mai ceda lui Soo Ro !

 31. Ea atunci la privit cu emotie , derutata , – Finca noi doi ne vom casatorii ! ..Emotie,stupoare – chiar crezi asta ? Si atunci el a rupt acea floare si a inceput sa zica , ba da, ba nu , ba da ,ba nu..ba da ne vom casatorii ! Si ia aruncat un zambet de fericire XD

 32. Soo Ro si el cu predestinata lui dragoste , doua suflete pereche ce sau regasit desi pasii iau indemnat mereu unul aproape de celalalt !

 33. Atat de departe , insa atat de aproape in daruire , ajutorare , un voal ce a cazut pe fata lui Soo Ro invaluindul,un medalion ce ia tinut alaturi ,regasiunduse,o cauza in comun ecc..

 34. Ceva ce ia unit la tot pasul a existat mereu ,chiar si suferinta cand au pierdut parintii :(

 35. Dar de ce cei trei sau inteles sa se uneasca intre ei contra lui Soo Ro nu prea am inteles..Yonbi a lui Yijin Ashi , Ajutorul lui Seok Tal Hae si Gi Tae a lui Shingwi Ghan..parca erau dusmani XD

 36. Iar Marea Preoteasa a plecat capul si a incurajat vitoarea Regina a Gayei sa aiba rabdare caci toate vor intra pe fagasul cel drept !

 37. Cuplul intrigant imi rezulta a fi Yeom Sa chi cu Yeonbansu a lui =)) Conjunim Aro ! XD oare are ceva special Conjunim Aro pentru el sau e un trucaj ? XD

 38. neata multumim kf pentur rezuma, ce interesant,de vazut daca pana la urma t-h va reusi sa devina ginerlele lregelui din saro, ar in privinta lui soo ro e placut cat de mult sa maturizat la fel si pentru faratele lui sper ca va sacapa de resentimente.

 39. Cat de crud este acest ShinGuiGhan si totusi daca veti vedea, sfarsitul lui va fi emotionant si il va face sa planga si pe SooRo. Amintiti-va numai cate persoane a omorat:pe mesterul Jobang si sotia lui, pe capeteniile de triburi, pe Ah-Hyo si pe inca cineva important maine.
  Pe mine chiar m-a impresionat loialitatea lui Gi-Tae fata de el. Habar nu am cum l-a putut ajuta ShinGuiGhan ca sa il faca atat de loial.
  Acea faza cand SooRo a reusit sa scape de asasinii uniti ai lui ShinGuiGhan, Yijin Ahshi si Tal Hae mi se pare putin cam fortata chiar si cu ajutorul lui Deuk-Sun si al doamnei CheonGoon. Atunci cand Jeong Kyeong-Bi a trimis asasini la SooRo care erau condusi de Tal Hae, chiar si cu ajutorul maestrului sau nu i-a putut invinge, dar acum cand erau mai multi si mai buni daca ii luam in considerare si pe cele 3 ajutoare ale celor 3 care au complotat sau care macar stiau de complot, i-a invins fara sa aiba la sfarsit nici macar o zgarietura si nu cred ca a progresat fata de data trecuta pentru ca nu prea a mai avut timp sa se antreneze de cand cu incoronarea. si chiar daca ar progresar nu stiu daca ar fi putut-o face chiar atat de mult.
  Chiar daca luau bataie favoritii nostri, imi placeau luptele pentru ca erau cat de cat posibile si in realitate. Adica daca se lupta cu cineva, pana il loveste adversarului sabia pentru a-i distruge defensiva si apoi sa-i dea lovitura finala(daca e un luptator mediocru adversarul pentru ca altfel ar opune mai multa rezistenta), ar fi avut timp sa fie taiat pe la spate. Sa nu uitam ca atunci imediat dupa ce ShinGuiGhan a preluat controlul GooYa si a murit HaeRye pe care o iubea Deuk-Sun, acesta a avut o criza de nervi si i-a atacat soldatii lui ShinGuiGhan si sincer nu cred ca era inconjurat de mai multi de 6-7 oameni, dar pur si simplu nu reusea nici macar sa-si atinga adversarii si era taiat peste tot de ei, dar acum cand erau multi mai multi adversari i-a invins cu usurinta. Luptele sunt in functie de dorinta regizorului de a continua actiunea serialului.
  Mie nu imi pare rau ca acesta a fost deznodamantul luptei, doar am spus ca nu ar putea fi acelasi si in realitate in nici un caz.
  Cred ca cele mai dragute momente cu Hwang-Ok si SooRo au fost atunci cand aceasta il invata pe SooRo despre corabii si a spus ca incheie lectia pentru ca elevul e atent la e in loc sa fie atenbt la lectie, atunci cand SooRo ii ia mana ei si o murdareste pe obraz cu lut, iar ea incepe sa rada ca si cum ar vrea sa spuna “Cum indraznesti?” si momentul din ultimul episod de imediat de dupa nunta.
  Sarutul dintre cei 2 va fi peste inca cateva episoade dupa ce scapa de ShinGuiGhan, de opunerea sefilor de trib pentru a se casatori c ei 2 si inainte de a pleca Hwabg-Ok in India pentru a-si aduce familia la nunta si implicit la incoronare.

  • Scuzati greselile, dar m-am cam grabit.

 40. ami place cum le sta impreuna lui suro si printesei Hawang,si ma bucur ca yjin a inceput sa schimbe sper sa ramana de partea lui suro pana la urma

 41. buna,ce faceti?

 42. shingwy ghan l-a omorat si pe jobang?

  • DA…

 43. ce mi-a placut cum i-a dat un pumn suro fiului guvernatorului!!!!!!!!!!!

  • Si mie :))

 44. mai sunteti?

 45. buna si mie mia placut ca i-a dat un pumn fiului guvernatorului

 46. inca nu a aparut episodul de maine?

 47. eu din aceasta seara urmaresc filmul in continuare pe viki sunt nerabdatoare sa vad mai repede

 48. ce mai ziceti?

 49. mie chiar imi place shingwi ghan. Nu vreau sa moara . A urat, a ucis dar mi se pare un personaj adorabil. Mai ales cand este jignit. Si da, gi-tae ii este loial iar shingwi apreciaza acest lucru. Ati vazut cum zicea? Tu esti singurul om in care am incredere. Sau in ep de azi:iti multumesc. Si ar fi fost un rege maret. Eu tot mai visez la planul ala: Shingwi sa ramana cu doamna jobang si suro sa ii fie fiu. Shingwi sa fie rege si suro sa il mai sfatuiasca. ar fi prosperat regatul. pe urma, suro sa urmeze la tron iar hwang-ok sa fie regina. Ah-hyo sa se retraga in saro si sa se marite cu tal-hee. Iar sora ei… ei bine are destui pretendenti. Si ar fi trait toti fericiti. A, si yjihn ashi sa marga la tribu ala sa faca regat din el iar mama lor sa ii ajjute. Dar astea raman doar vise.

  • ce scenariu frumos, in felul acesta ar fi fost toti impacati:))

   buna seara!!!

 50. si ce se mai intampla biencutza?

Leave a Comment