koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 27

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 13, 2011 with 80 comentarii

de Mihaela N.

Doamna Kyeon-bi și Soo Ro îi cer lui Yijin Ahshi explicații despre implicarea lui în atacul eșuat la adresa vieții lor. Deși este evident că adevărul nu este acesta, Yong-bi, omul de încredere al lui Yijin Ahshi își asumă întreaga răspundere și se sinucide.
Yijin Ahshi îi mărturisește mamei că avea cunoștință despre planul lui Yong-bi, dar nu a făcut nimic pentru a-l împiedica. Părăsește Gaya și renunță la orice pretenții și vise de măreție. Kyeon-bi se simte foarte dezamăgită de el și nu îl oprește alături de ea.

Shingwi Ghan intenționeză să-și reclădească armata, însă realitatea îi demonstrează că e falit după ce și-a risipit resursele în dezastruosul război purtat împotriva lui Yijin Ahshi. Soluția la problemele sale financiare este un ajutor consistent din partea negustorului Yeom Sa-chi, însă acesta refuză să-l finanțeze.
Tal-hae, în mod misterios și subtil a cucerit inima lui Ah-nee, iar acum îndrăznește să apeleze la Ah-ro pentru a-l sprijini să fie recunoscut ca logodnic al tinerei prințese.
Yijin Ahshi a ajuns împreună cu Beo-deul în Jangseogok unde se simte acceptat și își câștigă existența muncind pământul ca un om simplu. Se simte împăcat și liber.
În Gaya este anunțată o vizită oficială din statul Nangnang. Doamna Kyeon-bi este de părere că trebuie să se realizeze în sfârșit încoronarea lui Soo Ro, chiar dacă acesta se opune pentru moment. Un rege în Gaya va garanta securitatea cetățenilor, precum și respectul națiunilor vecine. Hwang-ok o susține și îi arată lui Soo Ro că argumentele ei sunt corecte. După consfătuire, ei doi se plimbă singuri pe plaja îmbrățișată de valuri. Simt că sunt tot mai apropiați…

Shingwi Ghan se confruntă cu noi neajunsuri, după ce locuitorii Shingwi Cheon îl atacă cu pietre și îi cer să plece din sat. Turbat de furie, îi înfruntă de unul singur și ucide cu lovituri furioase în stânga și în dreapta, ca o fiară însângerată.
Regele Chachaung este foarte bucuros și recunoscător pentru că Tal-hae va clădi o forjă modernă, dar amână să accepte ca Ah-nee să se căsătorească cu el.
În timpul recepției oferite pentru delegația din Nangnang, fiul regelui acestui stat se arată foarte interesat de Hwang-ok și depășeste limita bunului simț. Îndrăznește să o ceară de soție, însă lipsa de politețe și atitudinea arogantă îl deranjează pe Soo Ro. Într-o întâlnire privată îl pune la punct cu câteva lovituri binemeritate.
Shingwi Ghan apelează la ultima soluție pentru a evita să piardă definitiv tronul Gaya. Pătrunde în templu și încearcă să distrugă obiectul sacru care păstrează profeția.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

80 comentarii

There are currently 80 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 27. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. buna angelica…

 2. mie nu mi place deloc de shingwi ghan ,il urasc din tot sufletul meu pentru ca a ucis-o pe mama lui suro ,dar mai ales pentru ca a ucis-o pe ah hyo pentru asta l-as omori cu mana mea!!bine nici chiar asa ,dar nu-l suport deloc!!!!

  • Nici eu nu-l prea suport,e un om fara scrupule a ucis atatea persoane dragi lui Suro si din cate vad nu are de gand sa se opreasca aici…

 3. voi stiti cumva cum se fac recenziile???

  • la ce te referi, ana? la modul in care se trimit recenziile, sau la redactarea propriu-zisa?

 4. Shingwi Ghan nu mai merita sa fie numit om , practic a omorat atatea vieti pe nedrept..cum ia spus Yijin Ashi fiecare om isi are un rost in viata,oprestete pana nu e prea tarziu :( !

 5. Eu una nu iam inteles nici acum gestul strigator la cer a lui Yongbi,cel ce a slujit pe Yijin Ashi cu credinta ca un adevarat membru a armatei divine..sincer nu trebuia sa se sinucida asa !

 6. Iar Tal Hae nu doar e un bun strateg in afaceri , dar si un domn ce stie sa cucereasca inima unei femei cu o privire,sau cu felul sau hotarat de-a fi ! Sincer imi place abtitudinea lui..in viata trebuie sa indraznesti

 7. Cum se spune , indrazneste sa bati si ti se va deschide XD

 8. Mesterul Il Seo si-a gasit si el un rost , macar nu-si mai ineaca amarul in bautura..imi aminteste foarte mult de mesterul Mopalmo din Jumong

 9. Conjunim Ah Nee e foarte scumpa , insa Ah Hyo nu era nici atat de increzatoare in vorbele unui barbat , si nici atat de blanda , mai lovea cum numai ea stia sa faca daca iti bateai joc de ea..Ah Nee e tacuta , supusa chiar indragostita

 10. Ah Nee e modelabila , dar Ah Hyo era puternica , sigura pe ea

 11. Soo Ro trebuie provocat ca sa reactioneze :> i sta bine gelos.asa da finca in momente ca acestea adevaratele sentimente ies la iveala – nu am sa mai tolerez sa te apropii de iubita mea ! XD

Leave a Comment