koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 24

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 10, 2011 with 172 comentarii

de Mihaela N.

Străbătând potecile ascunse ale muntelui, Soo Ro, Do-chi și câțiva soldați ajung în Janseogok fără să fie descoperiți de oamenii lui Tal-hae. Ei aduc o cantitate mică de provizii. Sunt într-adevăr insuficiente, dar foarte utile în situația actuală în care populația satului este înfometată.
Yijin Ahshi își calcă pe orgoliu și îi permite lui Soo Ro să rămână în Armata Divină. Alimentele sunt împărțite soldaților și sătenilor pe care foametea i-a adus într-o stare de disperare.
Bătrânul Guk-ju, căpetenia satului, după ce este capturat de Tal-hae, îi dezvăluie acestuia situația jalnică în care se află din cauza lui Yijin Ahshi și a războiului. I se promite o răsplată considerabilă, iar Guk-ju este de acord să trădeze și să deschidă porțile cetății. Tal-hae este suspicios și nu își dă consimțământul pentru acest plan, dar Shingwi Ghan e foarte încrezător, iar prințesa Ah-hyo, care a venit și ea în tabăra militară, îl susține, în ciuda opoziției lui Tal-hae.

Realizează prea târziu că au căzut într-o capcană. Soldații lui Yijin Ahshi așteptau atacul și fac numeroase victime printre adversari. Soo Ro luptă alături de fratele său.
Căstigând un avantaj moral, ei întreprind o acțiune mai îndrăzneață și se furișează în miezul nopții pentru a sustrage o parte din proviziile lui Shingwi Ghan.
Tal-hae îl acuză pe Shingwi Ghan pentru eșecul operațiunii și pentru pierderile umane semnificative. Ah-hyo stie că este în egală măsură responsabilă, astfel că decide să-l captureze ea însăși pe Soo Ro. Tal-hae se oferă să îndeplinească acesta sarcină mult prea riscantă pentru Ah-hyo, dar este refuzat, în ciuda insistențelor și a declarației lui discrete de iubire.

Ah-hyo intră în Jangseogok împreună cu armata specială a luptătoarelor NangJa. Ea îl caută pe Soo Ro și îl atacă prin surprindere. Acesta refuză să se mai apere după ce ea îi spune că a venit special pentru a-l ucide. Deși are posibilitatea să-și îndeplinească misiunea, Ah-hyo se răzgândește și renunță să dea lovitura finală. Prințesa e capturată, iar Yijin Ahshi vrea să o folosescă pentru a-i forța pe asediatori să se retragă.
Tal-hae le cere lui Soo Ro și Yijin Ahshi să o elibereze pe Ah-hyo, fiind dispus să rămână el prizonier, dar schimbul este refuzat.
În Gaya sosește armata seniorului Seon-do. Sorții războiului se modifică, baza militară a lui Tal-hae și Shingwi Ghan este înconjurată.
Hwang-ok va negocia cu ambele tabere în speranța că rezolvarea conflictului va fi realizată pe cale diplomatică.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

172 comentarii

There are currently 172 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 24. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Si cum zice Printesa Hwang ok Soo ro a fost alesul ei de ceruri..acel mult cautat si asa zis suflet pereche..un voal,un medalion perdut,o dragoste si daruire pentru o cauza mareata ,un sacrificiu,un respect.o asteptare îndelungata acestea te-au legat de soo ro

 2. Rabdarea a facuto sa primeasca cununa imparateasca ..rabdarea.,mila,blandetea,perseveranta,bunatatea cele mai sfinte calitati a acestei frumoase printese ce poarta numele de hwang ok

 3. Iar Soo Ro la un pas de a o pierde a ales iubirea nu tronul .! Era gata sa lase totul balta pentru iubire..a fost cel mai pur sentiment curat ca lacrima,de o intensitate cat raza unui soare ,

 4. O iubire plina de har , putere , întelepciune , demna de un Zeu si o Zeita

 5. Soo ro a fugit toata viata de datoria de a fi rege.dar destinul la adus mereu in fata datoriei..el nu a vrut,ar fi trait fara..un rege se ridica prin daruire nu prin tiranie si nu prin o predictie si o piatra sfanta

 6. Prea bland,prea sufletist,prea emotiv si sensibil Soo Ro a fost copilul inocent..si a ramas asa

 7. A trait multa durere si lacrimi au curs din ochii lui ,sa intrebat cu ce a gresit de cel de sus tot il priveaza de cineva drag..de ce toti trebuie sa moara pentru el.de ce toti trebuie sa il protejeze..de ce trebuie sa i vada murind langa el

 8. De ce o amarata de putere si ambitie nemasurata ia mintile oamenilor si i transforma in caini turbati , de ce invidia stapaneste inima unui om ce iti era prieten..de ce toti te urasc pentru capacitatile tale si pentru ce detii

 9. De ce prietenul cel mai bun te da la moarte , si nu are liniste aflandute in viata pana nu te vede mort..de ce insa nu scapa de tine cand are prilejul inventandusi mii si mii de probleme..de ce te vrea si mort dar te vrea si sa fi puternic..de ce te uraste dar te sfatuieste la greu

 10. Teama,neincrederea,intrebarile il ingrijoreaza pe Regele Soo ro.teama de responsabilitati,de greutati il nelinistesc.ce sar face fara povetele de mult pret a reginei lui ?

 11. Alifia lui si bogatia lui. Regina perla de întelepciune

 12. Iar Tal hae iarasi un copil orfan.adus pe apa intrun cos ca Moise..nestiutor de cine este si de ce nu a fost dorit..sarac.lipsit de lux ,visuri marete..dorinte ambitioase …privirea insa e ca para focului..doreste sa stapaneasca ferul dar nu i este dat voie sa o faca

 13. Lacrimi , invidie , ura , dorinta de a reusi mai mult , hotarare , realizare , viclenie , om cu dubla masca , lipsa de scrupole,interes material propriu,egoism,tradare,rautate,promisiune

 14. Aleanta , fuga ,evadare,nesupunere , umilinta , reusita , sentimente , sacrificiu,devotament,lupta,perseveranta, ecc.ecc

 15. Ca la urat si mai intens cand ia aflat destinul lui soo ro stim cu totii Tal hae a fost disperat,Soo ro era vazut bine,stapanea secretele fierariei,era iubit de oameni , era un model pentru multi..

 16. Intelege ca gaya nu e faurita lui ..pleaca in saro..pare sa isi gaseasca un rost..se indragosteste dar e interpretat gresit..lupta pentru visul lui..il obtine facand fata multor sacrificii..demonstreaza lumei ca vointa transforma imposibilul in posibil

 17. Dragostea lui fata de Conjunim Ah hyo are buzele incuiate de un lacat ,insa bataile inimii si raunchii striga neincetat chemand inima celui cel iubeste

 18. Laso pe ea libera,iama pe mine prizoner ,cuvinte disperate ce doar un suflet ce iubeste le poate intelege

 19. Iar ochii se spune sunt oglinda sufletului..iar acestia tanjesc dupa inima ei

 20. De ce ma privesti asa intens ? Chiar nu intelegi ? Chiar nu vezi ca te iubesc ,? Chiar nu intelegi ca te-as proteja de tot raul daca mi-ai da voie ? Chiar nu vezi ca sufar cand si tu suferi ?Cum mie inima in mine cand te vad legata acolo si ai ochii stinsi,buzele uscate?

 21. Ma privesti ca si cum ne-am mai vedea ultima oara..ma privesti si intelegi ca chiar te iubesc , iti pare rau finca mereu mai tinut departe de tine, as rabda o 1000 de sageti sa ma strapunga in timp ce te-as salva din stransoarea aia ce iti vatama mainele si trupul.

 22. Eram gelos de ce avea Soo Ro ,am cautat sa te omor ,ai venit tu si mi-ai promis ca imi zbori gatul daca iti mai fac un rau,ma durut cand ai plecat dupa el cautandul..stateam pe tarm si priveam marea asteptandute sa te intorci..te-am mai capturat odata si vroiam sa vezi cu ochii tai cum e sa-ti pierzi iubirea..

 23. multumim pentru rezumant, un episod zbuciumat plin de sentimente puternice si in codradictoriu, ma bucur ca soo ro alege ce e mai bine pentru el.

 24. Alexandra, de ce n scrii si tu recenzii, ar fi frummos

  • Alexandra a scris recenzii, chiar foarte frumoase…. a făcut şi rezumatul la Hur Jun :)

   Alexutza vrem sămai citim recenzii făcute de tine cu subiecte interesante.

  • @Laura am scris , daca privesti inapoi cu un an multe Recenzii frumoase , in plus cum zice Criby am facut Rezumatele pe tot intreg parcursul la Hur Jun
   Fac si acuma Recenzii , dar se pare ca nu mai sunt acceptata , si ma simt putin dezamagita cand lucrez cu suflet si imi vad arunca munca la gunoi ..cand poate mi-a luat zile si timp , nu iti doresc sa simti ce simt eu ..

   Macar la Comm.nu ma arunca nimeni la gunoi ca pe o nulitate ..:(

 25. Alexandraaaaa, n-am avut tzantzari aseara :(( Cred ca s-a speriat de atitudinea mea foarte ofensiva, si nu m-a deranjat – daca ar fi fost intr-adevar…Pff, nici nu ma gandisem la ideea ta cu Omul visurilor care m-ar putea vizita in acest fel. Promit ca imi voi schimba parerea despre tzantzari :))

 26. Crib – noi doua suntem ‘friends’ pe facebook? :D

  • apropo..crib..care e numele tau pe facebook???:D:D:D
   aaaa..siiii…BUNA !!!:x:x:*

  • nu cred Lore….contul acela de pe facebook nu-l mai folosesc….iar altul nu mi-am făcut încă ….sorry :(

 27. Bună seara Alexandra.:-)

 28. bună alexutza! caniculară, da…..dar nu ca în Italia:)

  • Criby draga mea frumoasa :X :X :X se moare aici T__T

   Stau la umbra si simt ca nu se respira , nam mai vazut asemenea lucru

 29. Vizionare plăcută.

 30. Inca putin si incepe ..reincepe Visul :* :*

 31. Deci, a fost cumva pana acum un Kiss intre SooRo & Hwang-Ok?

 32. vai eu nu am vazut ep. ma uit maine la reluare

 33. aaaaaaaaaaaaaa :O :O si ce moment intre Soo Ro & Ah Hyo, cu apa – raman cuplul favorit, orice s-ar intampla mai departe. A fost atat de emotionant incat m-a cuprins cu tremur asa, si privindu-l atat de indurerat pe Soo Ro mai erau sa mi dea lacrimile, nu stiam unde sa privesc sa nu ma vada ai mei :)))

  • Nu la lasat inima , pur si simplu nu la lasat…se simte si el e cumplit … fata cu ochii senini si fata de inger a venit in noapte sa i ia capul ..
   totul a durut , tot ce a fost intre ei la inceput sa sfarsit ..cumplit

  • Lore, cred ca e mai bine de mine..sunt singura acasa si nu ma vede nimeni cum lacrimez:)

   • =)))))))))))))))))) Haaaa, Midori :)) excelent :))))) :*

 34. Un episod atat de intens , cu multe conturatii de Sentimente

  Printesa Ah Hyo Conjunim imi da lacrimile cand o vad in suferinta :((

 35. vaiiii si eu nu l-am vazut!!!!!

 36. vaiiii de ce nu l-am vazutttT?????????????????????????????? :(((((((((((((((((

 37. Insa ce ati patit cu toatele ? Vau coplesit trairile Serialului , nu e frumos sa il parasiti in momentul asta cel mai greu pe Soo Ro

  • eu sunt aici, Alex!
   sunt inca sub impresia filmului..
   ce a fost oare in mintea lui Ah-hyo? chiar si-a dorit, macar pt o secunda sa-l ucida?
   simt ca de fapt a folosit toate acele declaratii de ura pt a-i induce in eroare pe toti (inclusiv Soo Ro), iar acum a demonstrat ca vrea sa-l ajute sa scape

   • In mintea ei parerea mea au fost mai multe sentimente la un loc .. egoism in primis
    finca la vrut pe Soo Ro doar ca supus loial al ei ..egoism , ura finca el nu a aleso desi ea a venit cu un alai imparatesc ca sal ceara de sot …ura caci el a aleso pe Printesa Hwang Ok , gandurile au macinato la idea asta , de acea a si vrut pe de o parte sa il salveze finca a mers ea sa il omoare , dar sa si decis sa o faca pentru Patria ei , sa gandit la ea nu la ce iar fi pricinuit lui Soo Ro facand asemenea gest
    cuvintele rostite de Soo Ro , e doar un dusman , iau strapuns inima …la refuzat cand ia intins sa bea..a obligato dar a scuipat jos apa , si ia spus ca nu vrea mila lui
    si totusi putea sa o dezlege ..:( o intemnita sau altceva dar nu sa o lase de izbeliste legata strans ca un animal , ca un talhar … ma lasat profund marcata scena asta

 38. Ce episod!Nici nu stiu de unde sa incep,inceputul nu prea l-am vazut:( ca ma uitam la Povestea tinerei gisaeng,trebuie neaparat sa vad maine reluarea
  Mi-a placut sa-i vad pe cei doi frati luptand cot la cot
  Inca n-am reusit sa-i inteleg sentimentele lui Ah-hyo,n-am putut sa-mi dau seama daca vroia sa-l ajute pe Suro,tradandu-si patria,lasandu-se prinsa sau chiar vroia sa-l omoare..nu stiu ce sa mai cred.Suro,desi i-am spus ca o considera dusman nu s-a putut indura sa o lase sa moara acolo de sete..cum i-a dat apa..se vedea ca inca o iubestea…
  pacat ca nu vor putea fi niciodata impreuna..
  cat despre Hwang-ok,sunt convinsa ca la cat e de inteleapta va reusi ea intr-un fel sau altul sa ajunga la o intelegere pe o cale amiabila intre cele doua parti,ca asa cum a zis si ea atatea lupte nu duc la nimic bun..asteptam sarutul dar se pare ca asteptarea o sa mai dureze…cel putin pana se sfarseste razboiul…

 39. il vad maine. Si tre sa ma trezesc la 5 jum sa vad filmu de pe euforia

 40. O intelegere ce va sfarsi in sange ..Shingwi Ghan calca pe cadavre

  Gandesc uneori ca era mai bine , daca nu se ajungea la nici o intelegere..macar asa Conjunim nu murea :(( :(( !

  • Printesa Ah-hyo va muri in urma “intelegerii”?:((

   • Daaa din cauza cerintei ca Shingwi Ghan sa piarda totul , titlu tot si sa plece din satul sau ..nu poate indura asa ceva
    induce pe toti in eroare aratanduse de acord sa se invoiasca cerintei , insa i cere lui Tal Hae soldati ca sa o salveze pe Printesa …aghiotantul lui Gi Tae porneste o lupta cu toti omorandui..printesa lupta ce lupta dar e capturata de acesta si nu mai are scapare
    Sfarseste legata de maini , la un copac ..taiata ,ca un Animal …vaii nu mai zic

    Moare in bratele lui Soo Ro ..:((

    • Cat de trist,imi pare rau pentru ea…nu vroiam sa moara:(

Leave a Comment